Burensex donkere sletjes

..

Geile amateur vrouwen beffen en vingeren..


Lekker afzuigen vette pik


Webcam Filmpje van de dag. SintiaStone - Porno actrice. SheMaleFilms - Meiden met pikken! Ik had wel al kennis gemaakt met mijn buren, een Spaanse familie, en dat waren dan ook de enige mensen die ik hier kende.

Ik begon maar wat spulletjes uit te pakken die nog in de dozen zaten die ik zolang in een hoekje van de woonkamer had opgeslagen. Na een tijdje hoorde ik wat geluiden uit de slaapkamer komen. Er was iemand in huis!

Ik schrok en hoorde nu duidelijk dat er iemand in de slaapkamer aan het rotzooien was. Ik had al het vermoeden dat ik wat spulletjes miste maar ik dacht dat ik die kwijt geraakt was tussen alle verhuisdozen.

Zou dit de inbreker zijn die terugkwam om zijn slag te slaan? Ik pakte een fles wijn en sloop naar de deur toe. Als de inbreker de huiskamer in kwam zou hij niet weten wat er met hem zou gebeuren! Ik schrok toen de deur voorzichtig openging en de inbreker inderdaad de woonkamer in stapte. Het was de 18 jarige dochter van mijn buren! Zou moest via het aangrenzende balkon de slaapkamer in zijn gekomen. Ze had een joggingsbroek aan en een wit t-shirt. Haar haren waren opgeschoren aan de zijkant en achter lang in een staart.

Volgens mij was ze een gabber want ik hoorde ook altijd housemuziek uit haar kamer komen. Ze liep de woonkamer in en keek even rond. Toen ze mij zag staan schrok ze en liet de cd's die ze in haar handen had vallen. Geschrokken keek ze de kamer rond om te zien of er een uitweg was maar ik stond voor de enige deur die ik met een klap dicht sloeg. Ik begon nu erg kwaad te worden en stapte op haar af. Ze keek plotseling nog banger dan dat ze al deed en smeekte me het niet aan haar ouders te vertellen.

Nadat we bij je ouders zijn geweest dan bel ik de politie om aangifte te doen. Als je dat doet dan krijg ik huisarrest voor een jaar!

Een mooi gezichtje, stevige en voorruitprieme nde borsten en een mooie welving op haar heupen die extra geaccentueerd werden omdat ze de joggingbroek aan had gesnoerd. Ik merkte dat ik langzaam geil werd door de situatie en bedacht me even wat ik zou doen. Langzaam liep ik naar de telefoon toe terwijl ik haar vertelde dat ik toch maar eerst de politie moest bellen.

Ze begon nu hard te huilen en trok me aan mijn trui om me tegen te houden. Ik doe alles wat je maar wilt zolang je maar niet belt. Nu was ze ook niet bepaald naïef maar was veel te bang om nee te zeggen.

Ik ging op de bank zitten en keek naar haar. Trek je T-shirt maar uit Laura' zie ik. Ze keek me geschrokken aan en begon weer te huilen. Langzaam trok ze haar T- shirt over haar hoofd en hield dit voor haar borsten. Ze liet haar T- shirt vallen en maakte haar bh los. Verslagen stond ze in de kamer en keek naar de grond.

Ik pakte een kussen van de bank en gooide dat tussen mijn benen op de grond. Ze stapte dichterbij en keek me nerveus aan. Ga op je knieën zitten. Ze begon nu door te krijgen wat er ging gebeuren en twijfelde. Snel knielde ze tussen mijn benen op de grond en keek me smekend aan.

Ik streelde haar gezicht en veegde de tranen van haar wangen. Ik bracht mijn vinger naar mijn mond en proefde haar zoute tranen. Laura, maak mijn broek maar open' Ze deed meteen wat van haar gevraagd werd en begon mijn riem los te maken. De knopen van mijn broek gingen ook los en ik hielp het ding naar beneden te schuiven.

Ze trok de broek helemaal uit en legde die naast haar neer. Toen ze weer op keek zag ze de geweldige bult in mijn slip. Mijn besneden eikel kwam ruim boven rand uit. Ze keek naar mijn stijve zwarte paal en haar ogen werden steeds groter. Laura, heb je wel eens gepijpt? Nu mijn paal de vrije ruimte kreeg sprong hij de lucht in en kreeg ze het hele apparaat te zien. Ze pakte mijn stijve pik vast en sloot haar lippen om mijn eikel. Haar tong likte langs de keiharde paal op en neer terwijl ze haar hoof op en neer begon te bewegen.

Ik pakte haar hoofd vast en begon langzaam in haar mond heen en weer te bewegen. Steeds dieper schoof ik mijn keiharde paal in haar mond.

Af en toe hoorde ik haar naar adem snakken terwijl ik haar hoofd op en neer bewoog. Steeds sneller en sneller bewoog ik haar hoofd op en neer terwijl ik haar met mijn heupen tegemoet stootte. Af en toe stootte ik mijn steeds harder wordende paal diep achter in haar keel terwijl ik haar hoofd stil hield zodat mijn hele apparaat diep achter in haar slokdarm stak. Spartelend en slaand met haar armen probeerde ze dan te ontsnappen. Ik voelde dat ik klaar ging komen en bewoog haar hoofd sneller en sneller op en neer.

Plotseling verkrampte mijn hele lichaam en met al mijn kracht spoot ik een lading warm zaad diep achter in haar keel. Ze kokhalsde terwijl ik mijn paal uit haar mond haalde en over haar gezicht wreef slierten van sperma achterlatend. Kokhalzend slikte ze alles door. Ik duwde haar naar achteren en huilend bleef ze op de grond liggen.

Ik stond op en liep met mijn half stijve paal naar de keuken. Na even kwam ik weer terug met twee glazen limonade. Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle. Villes dans les alentours sont OK.