Geile boerendochter in vagina spuiten

geile boerendochter in vagina spuiten

Als ik na een tijdje eens rondkijk zie ik nog steeds bewonderende blikken. Heerlijk, denk ik, gelukkig een groep die zich niet als beesten op me heeft gestort. Morgen zal ik ze eens echt belonen. De volgende dag, ik had me voorgenomen dat ik vandaag m'n mannelijke collega's eens zou belonen omdat ze me de vorige dag niet met z'n allen hadden verkracht.

Ik had een geil plannetje bedacht om ze tijdens de schaft eens lekker geil te maken. Net als de dag ervoor liep ik nu ook met ontbloot bovenlijf en ik had voor de geiligheid ook maar een kort rokje aangedaan.

Iedere keer als ik nu vooroverboog konden ze recht in m'n kale kut kijken, die steeds meer begon te glimmen. Nou, dat kun je wel stellen, wat wil je met zulke lekkere kerels om je heen. De ochtend ging snel voorbij en voor ik het wist, werd er opeens geroepen, "gaan jullie nog mee, het is schafttijd". Toen ik aankwam lopen zaten ze allemaal vol verwachting op de plek waar ik ze gisteren m'n voorstelling had gegeven. Zo, jullie zijn er al klaar voor, zie ik. Ze hadden hun palen er al uit gehaald en waren al zacht bezig zich te strelen.

Oké, ik heb een leuke verrassing voor jullie, kijk maar goed dan genieten we allemaal. Ik pakte een riek en duwde de steel voorzichtig onder m'n korte rokje. Ik liet goed zien dat ik zacht over de steel heen gleed en daarna voorzichtig neukbewegingen maakte.

Mijn rokje hing over de steel heen en daardoor konden ze nog niet zien hoe hij in mijn kut stak. Na een gespeelde aarzeling liet ik het kledingstukje langs mijn benen glijden en daar stond ik in m'n eva kostuum. Ik pakte de steel met beide handen en begon zacht omhoog te stoten.

Wisselend zakte ik over de steel heen en stootte ik de steel met beide handen omhoog. Toen ik mijn klitje begon te bewerken met een vinger was het zo gebeurd. Ik kwam snel tot een natte klimaks. De een na de andere kreeg het moeilijk en ze wilden maar wat graag hun zaad weer over me heen spetteren.

Nadat ik op deze manier was klaargekomen, liet ik de steel uit mijn gleuf glijden. Een van de mannen pakte hem voordat hij op de grond viel en likte mijn kutsap van de steel af. Nou, wat er toen gebeurde, in een seconde stond ik tussen allemaal geile opgewonden mannen die me op hun speer wilden rijgen. Ik voelde allemaal harde pikken tegen me aan stoten en ik hijgde dat ze even moesten wachten. Overal werd ik vastgepakt en mijn tieten werden bijna fijn gekneed.

Vingers voelde ik overal ingestopt worden en daardoor kreeg ik spontaan nog een volgende klimaks. Het kutgeil droop nu al uit mijn scheur en ik was nog geen eens werkelijk geneukt. Ik hijgde, "ga allemaal in een kring staan dan wijs ik er drie aan". Ik speelde dat ik een kind was die om haar as draaide en zo drie kerels zou aanwijzen, die haar mochten neuken. Nummer een, twee en drie, ik trok de eerste op de grond en ging boven hem staan.

Ik zakte langzaam naar beneden en toen ik bijna zijn harde penis bereikte, ging ik met mijn kutlippen heen en weer. Zijn pik werd al nat van het kutslijm dat uit m'n grot liep. Onverwacht plofte ik over zijn staaf en zijn lul verdween diep in mijn neukscheur. Ik ging voorover en gilde dat nummer twee mijn kontje moest vullen.

Daar hoefde ik niet lang op te wachten en ik voelde een speer tussen mijn billen geduwd worden. Zijn enorme eikel voelde ik door mijn sluitspier boren en hij vulde m'n strontkanaal helemaal op met zijn supervleespaal.

Wat een sensatie twee van die hengsten die je helemaal uitrekken met hun grote lange lullen. De ene genotgolf na de ander rilde door me heen. Nummer drie was voor me geknield en ik zag hoe hij zijn pik voor mijn mond hield. Ik likte de eerste druppels voorvocht van zijn knots af en liet mijn tong flink stevig over zijn eikel heen glijden. Ik lag met mijn jonge tieten op de borst van de kutneuker, de kontneuker kneedde hard in mijn bollen. Ik nam de pik in mijn mond steeds dieper en hij gleed voorzichtig dieper mijn keel in.

Ik begon zijn pik snel af te rukken en met mijn andere hand was ik zijn poepgaatje aan het stimuleren. Heel onverwacht voelde ik hoe er een straal zaad mijn mond werd ingespoten. Bijna krijsend kwam de man in mijn mond klaar en trakteerde me op een lading sperma alsof hij aan het pissen was. Ik moest m'n best doen om alles door te kunnen slikken, dit lukte maar gedeeltelijk en er liepen stralen zaad over mijn kin en langs mijn hals. Ja, ja, jaaah hoorde ik achter me en mijn darmen werden ook getrakteerd op een lading mannenpap.

Oooh, jaah en daar werd mijn kutje ook helemaal met zaad gevuld. Hard werd mijn onderlichaam door deze twee geile kerels volgepompt met hun sappen. Ze hadden zich nauwelijks teruggetrokken, of ik werd alweer gevuld door twee volgende knotsen.

Deze gleden natuurlijk zonder enige weerstand naar binnen en begonnen zich in me uit te leven. Voor mijn gezicht doemde een enorme pik voor me op, het was de lul van de boer. Dit was wel de grofste pook die ik tot dan toe in mijn jonge leventje was tegen gekomen. Ik trok zijn vel naar achteren en ontblootte zo zijn enorme eikel die al paars was aangelopen en op volle sterkte was.

Ik begon op een eerbiedige manier aan zijn penis te likken met mijn tong. Net alsof ik op een lolly aan het sabbelen was en dan weer met m'n volle tong langs de schacht van dit machtige apparaat. Ik voelde de twee penissen in mijn kut en reet flink in en uitgeramd worden.

Ze gleden gemakkelijk in mijn onderlichaam door al het zaad wat er al in gespoten was. Wat een enorme kliederzooi was het tussen mijn benen inmiddels geworden. De boer pakte opeens mijn hoofd en duwde me zacht verder over zijn pik heen zodat er steeds meer lul mijn keel ingleed.

Ineens klonk er een kreet uit zijn mond en wat er toen gebeurde was voorspelbaar, hij ontplofte en hij begon te spuiten als een vulkaan. Ik hield mijn mond wijd open zodat ik zoveel mogelijk zaad van mijn baas kon opvangen in mijn mond. Ik kon hem proeven en hij richtte zijn spuitende eikel op mijn gezicht.

Hij besproeide me zo met veel stralen zaad, mijn gezicht en borsten zaten onder de slierten lulsap. Ondertussen werd mijn onderlichaam weer verwend met exploderende lullen die hier ook niet meer tegen opgewassen waren. Spuit me vol, spuit me vol, krijste ik tegen deze neukende kerels, waar ik tussen geklemd lag. Ik voelde hoe mijn binnenste weer werd opgevuld met zaad, mijn kut en mijn reet werden weer volgepompt met liefdessappen van mannen. Nadat ik weer vrij was gekomen kroop ik op handen en voeten naar een hooibaal en ging daar met m'n bovenlijf op liggen.

Met mijn afgenaaide reet naar achteren moet ik zo wel een heel geil gezicht zijn. Ik voel hoe al het sperma uit mijn kutje en poepertje droop, met slierten tegelijk loopt het uit de volgespoten gaten. Plots voel ik iets kouds en nat tegen mijn kale nadruipende doos. Ik voel ook nog iets heel ruws, dat door m'n gleuf lebberd en al het geil tussen m'n druipende schaamlippen uitlikt.

Ik heb geen idee wat er gebeurt, wie of wat het is. Op het moment dat ik besprongen word, dringt het ineens tot me door, dat er ineens een paar harige poten naast me staan. Precies op dat moment voel ik iets bij me binnendringen, mijn geile kut in.

Snel gaat het in mijn kut heen en weer en word ik in een sneltrein tempo geneukt. Het is de Doberman van een van de mannen, gaat het door m'n hoofd. Hij heeft natuurlijk mijn volle zaadpoesje geroken en wil nu ook zijn lusten botvieren op een geil teefje. Ik ben niet in staat om hem van me af te duwen, laat staan dat ik hem zou kunnen tegenhouden.

Ik voel hem dieper in me doordringen, het is een enorme paal, dik en ook lang. Onvoorstelbaar, ik wist niet dat honden zulke knotsen hadden. Door deze verrassende aanval word ik opnieuw bloedgeil en laat hem daarom maar zijn gang gaan. Deze nieuwe situatie maakt me helemaal knetter en ik krijg alweer een klimaks. Hij blijft lekker in me doorstoten zonder ook maar even te stoppen. Dat lukt en nu een soort gelei erin gegoten en wachten dat dat ook uitgehard is.

Het resultaat is geweldig en daar staan dan de modellen van hun pikken op tafel en worden de pikken weer opnieuw stijf gemaakt om de echte en de kunstpik met elkaar te vergelijken op gelijkenis. Dit maal moet Hielkje alle pikken alleen opkrikken tot heuse kanonnen en geniet ze van haar handenarbeid. Met haar broer, die ze toch al regelmatig aftrekt, en haar vader, heeft ze een beetje schaamte maar het helpt geweldig als haar eigen moeder haar aanmoedigd en nadien prijst over het goede werk.

Daar komen wij binnen en presenteren wij onze vrouw die graag door een pony geneukt wil worden. De boer kwam ons al toegemoet en heeft ergens nog een halsband en een riem. Hij geniet van de gewilligheid van deze vrouw en dat ze alles toelaat onder een getoonde geilheid. Hij bekijkt haar achterwerk alsof hij een dier inspekteerd en op toewijzingen steekt hij zijn vuist in haar kut en draait deze een paar keer heen en weer en is verbaasd dat de vrouw nog steeds geniet van deze toch wel een beetje harde behandeling.

Dan geeft ze aan dat ze moet poepen en brengen ze haar naar een bak in de stal alwaar een varken ligt en de biggetjes aan haar uiers drinken. Aan de riem naar binnen en gehurkt doet ze haar behoefte. Een biggetje is nieuwsgierig en komt op haar af en pardoes snuffelt hij met zijn snuit aan haar gepresenteerde kut die waarschijnlijk voor de big een lokluchtje is. Ze giecheld van de natte snuit en steunt met beide handen naast haar. Dan beveelt de boer dat ze met haar billen in haar eigen hoopje moet gaan zitten en dat dan de biggetjes haar billen wel schoon zullen likken.

Ze gaat erin zitten en de warmte van haar eigen hoopje vindt ze lekker en draait daarom ook nog ektra met haar billen in de stille hoop dat die biggetjes straks met hun natte snuitjes aan haar billen likken en aan haar anus. Ze gaat voorover en biedt haar billen aan. Opdat moment komt Jan aanlopen die de anderen heeft opgehaald. Samen zien ze hoe de biggetjes die niet bij mammabig zogen,haar billen besnuffelen en daadwerkelijk redelijk schoonmaken.

Schoon genoeg voor de boer die zijn pik al uit zijn broek heeft en in de schone kont van de vrouw steekt. Zo opgewonden hij is geworden van deze korte voorstelling. En de aanwezigen klappen mee met het ritme van zijn harde stoten en een applaus als hij als eerste van ons zijn sperma loosd. Zo gaan wij uit de varkensstal naar de uiteindelijke ruimte alwaar een bouwsel is waarin mijn ex dan inkomt en in een bepaalde houding de ponypik mag ontvangen. De kunstpikken op tafel en ook aan mij en Hans en Jan om een afgietsel te laten maken.

Hielkje weer de taak om onze pikken tot drumstokken om te toveren die een drumroffel kunnen maken in welk kutje of kontje dan ook. Hielkje geeft Hans nog een extra zuigbeurt aan zijn heerlijke stam als beloning weldoener te zijn in dit sexsamenzijn. Onze pikmodellen in gelly mogen er zijn en de vergelijking komt aardig overéén met het orgineel.

Wonderbaarlijk zijn de modellen snel te gebruiken voor elk doel naar wens en zullen straks dan ook gebruikt worden. De boer staat met mijn ex bij het bouwsel en legt het haar uit hoe erin te gaan en hoe dan de pony haar dan het makkelijkst en minst pijnvol kan penetreren.

Dan wil ze graag de pony zien en deze komt dan ook binnen en is een beetje bang van al de mensen. De lucht van de aanwezige naakte vrouw doet hem al iets anders reageren en geniet van de geruststellende strelingen over de gangbare plaatsen.

Over de kop en manen en over zijn rug en stiekem kijkend wat er onder zijn achterbenen hangt. Langs de zijkant naar zijn onderbuik en tergend langzaam steeds dichterbij zijn achterbenen en de plaats waar zijn paardenpik nog in zijn omhulsel zit. DE pony wordt wat opgewondereder als ze met haar streelhand steeds dichterbij zijn pik komt en deze laat zich dan ook al prominent zien. Dan door de knieën en neemt de forse lul in haar handen en begint deze af te trekken.

Jan brengt haar hond erbij en terwijl ze de paardenlul aftrekt en zelfs al een beetje in haar mond neemt en aan de eikel zuigt, brengt Jan de hond achter haar en kijkt ze eventjes om om te zien hoe ver ze zijn zodat ze haar kont nog iets moet optillen. De hondenlul is op sterkte en Jan brengt met de hondenlul in de hand deze dichterbij haar opening.

Ze denkt nu dat de hondenlul bij haar kut naar binnen wordt geleid, maar is maar heel kort verrast als deze hondenpik in haar anus naar binnen gaat. Geen probleem, het kwam vaker voor dat vroeger bij de andere boer, als ze op zijn pik zat, zijn zoon de hond zijn pik in haar anus leidde.

Eindelijk kan de hond zijn zaad weer kwijt en waarin bij zijn bazin maakt hem ook niet uit. Nu ook komt hij klaar en spuit ,in ieders toezicht van het publiek, zijn zaad in haar darmen en komt de knots vast te zitten achter haar anale sluitspier die de hondenpik nog extra vast houdt. Nu moet ze de begeerde ponypik los laten en net als toen over de grond kruipen met de hond in haar achteraan huppend.

Licht kermendhuppeld de hond met twee benen tegelijk achter de kruipende bazin die geniet van de trekkende pik aan haar sluitspier die elk moment de knots vrij zal moeten laten. Ze probeert dat zolang mogelijk te verhinderen door haar sluitspier nog meer aan te halen. Dan toch de hondenpikbevrijding en een grote scheut sperma komt vrij. Daar gaat hij ergens in het losse hooi op de grond liggen en likt zijn pas klaargekomen pik. Daar kruipt ze dan weer terug naar haar grootste begeerte van deze dag en onderweg klappen de boer en Jan en Hans haar op de hete billen.

Weer onder de buik aan de pik zuigen en likken en trekken tot de pony te opgewonden is en moeilijker is vast te houden. Dan halen Jan en Hans haar vanonder de pony vandaan en geleiden haar naar de ponysteun. Ze helpt mee met de bandages waarmee ze wordt vastgezet en ze siddert al van wat er gaat gebeuren. Daar zit ze vast en een paar komen dichterbij en zelfs een kleine meter van haar en kijken recht in haar kut die al wijdt openstaat om de ponypik te ontvangen, een beetje hondensperma loopt uit haar anus naar beneden en loopt in haar kut, goed als glijmiddel.

Daar komt de pony dichterbij en weet waarschijnlijk zelf ook wat er moet en gaat gebeuren. De pik zwengeld heen en weer maar toch recht gericht op de kut waarin hij hem mag steken. DE pony wordt enigszins over haar heen geleid zodat ze half onder zijn buik ligt. De pik ligt nu vanf haar billen over haar rug en staan wij verbaasd hover die ogenschijnlijk in haar zou zijn, mocht deze pik volledig in haar gaan.

De pony wordt steeds geiler en de boer en Hans en Jan hebben moeite om hem weer iets naar achteren te krijgen om zo zijn eikel voor de kut te krijgen. Daar lukt het dan en in één enkele beweging zien wij die gigantische lul bij haar naar binnen gaan en horen wij van haar geeneens een pijnkreet maar een geile zucht van geile begeerte naar deze neukbeurt.

Wij zijn als toeschouwers ook niet onbewogen en heeft Vera inmiddels plaats genomen op mijn pik zo ook Ilona die op de pik van haar opa zit terwijl Hielkje op de andere opa zit. Dirk neukt zijn moeder Petra en Marjan en Karin zitten bij elkaar hun kutjes te vingeren, niets willen missen van het theaterstuk natuurlijk.

Ook de beide oma's worden nu gevuist door de boerenzoon en zijn moeder is naar voren gegaan en ontfermt zich over de drie trekkende mannen in de nabijheid van de neukende pony. De pony gaat tekeer en neukt de vrouw naar een zoveelste orgasme en ook hij staat op trappelende achterbenen zijn hoogtepunt aan te melden en een ieder kijkt op als een geil hinneken de ponypik doet spuiten.

Ongecontroleerd schiet deze pik uit de geile hete kut en spuit de eerste lading over haar rug die deze volledig bedekt en weet de pik de bron van zijn genot te vinden om de rest te lozen. Wild naschokkend zien wij hoe diep de pik inderdaad naar binnen gaat, zo'n geweldige lengte ,niet te zwijgen over zijn dikte. Aks de pony dan ook los is van zijn slachtoffer,maar gewillig objekt, staat haar kut nog een hele tijd open op de luldiameter, niet bij machtte controle over haar kutspieren te krijgen en zien wij van dichtbij waarempel de paardensperma in haar tunneltje rondklotsen.

De paardenlul zwengeld nog vrij los onder zijn buik en mijn ex wordt los gemaakt en staat naast de pony om hem te bedanken voor zijn prestatie.

Een zoen op zijn snuit en dan gaat het geknield weer onder zijn buik om het laatste restje zaad uit zijn lul te trekken en te zuigen. Dat heeft hij wel verdiend vindt ze. Vera verlaat mijn pik nadat zij is gekomen en ik mijn zaad in haar buikje heb gespoten en verbaasd het mij dat ze genoten heeft van hoe haar moeder door de hond en de pony is geneukt en verbaasd is dat haar moeder dat kon verdragen.

Ze praat met haar en haar moeder veegt haar paardenspermamond af en geeft haar dochter een zoen en knipoogt naar mij. Later hoor ik van Vera dat ze had gezegd dat ze respekt heeft voor haar moeders sexuele voorkeur en het niet na kon doen en toch liever een echte mannenpik prefereerde en dan het liefste die van haar vader, ik dus.

Haar moeder heeft daar genoegen mee genomen en wenst haar veel geluk en ze achteraf spijt had van het besluit om ons te verlaten ,het leek haar wel geil in een huis waar ik onze dochter te pas en te onpas zou neuken en zij met haar dieren zou spelen en geilen.

De boer deed zijn belofte aan en alle vrouwen, zeg maar alle kutten, kregen zijn pik te voelen. Mijn vrouw werd op verzoek verder vernederd en werd langsgeleid aan de riem en alle mannen trokken aan haar dikke tepels en lieten zich pijpen ,ja, ik liet de verleiding niet gaan en ook mij heeft ze heerlijk gepijpt.

Poepen ging als eerder en weer waren het de stoute biggetjes die haar eigen poep van haar billen likten.

De boer sprak een hele tijd met haar alleen en ondertussen verdween zijn plagende hand in haar kut en trok zij zo goed als het ging aan zijn pik. De boerin kwam er ook bij en duidelijk was het dat daar een overeenkomst werd gesloten. Kort daarna meldde de boer een gemaakt besluit.

Tussen hem en zijn vrouw stond mijn ex en je zal duidelijk dat nu de boerin haar hand achterlangs bij haar in de kut had en met haar buik ritmisch naar voren gaand, wist je dat ze werd gevuistneukt.

De boer vertelde dat mijn ex graag wat langer verbleef op de boerderij om desnoods werk te verrichten ,als ze als beloning door zijn pony geneukt mocht worden. Voor de andere tijd zou ze graag slaafs behandeld willen worden.

.

Handyman gratis sex meesteres brabantgeile boerendochter in vagina spuiten

Als ik na een tijdje eens rondkijk zie ik nog steeds bewonderende blikken. Heerlijk, denk ik, gelukkig een groep die zich niet als beesten op me heeft gestort. Morgen zal ik ze eens echt belonen. De volgende dag, ik had me voorgenomen dat ik vandaag m'n mannelijke collega's eens zou belonen omdat ze me de vorige dag niet met z'n allen hadden verkracht.

Ik had een geil plannetje bedacht om ze tijdens de schaft eens lekker geil te maken. Net als de dag ervoor liep ik nu ook met ontbloot bovenlijf en ik had voor de geiligheid ook maar een kort rokje aangedaan.

Iedere keer als ik nu vooroverboog konden ze recht in m'n kale kut kijken, die steeds meer begon te glimmen. Nou, dat kun je wel stellen, wat wil je met zulke lekkere kerels om je heen.

De ochtend ging snel voorbij en voor ik het wist, werd er opeens geroepen, "gaan jullie nog mee, het is schafttijd". Toen ik aankwam lopen zaten ze allemaal vol verwachting op de plek waar ik ze gisteren m'n voorstelling had gegeven. Zo, jullie zijn er al klaar voor, zie ik. Ze hadden hun palen er al uit gehaald en waren al zacht bezig zich te strelen.

Oké, ik heb een leuke verrassing voor jullie, kijk maar goed dan genieten we allemaal. Ik pakte een riek en duwde de steel voorzichtig onder m'n korte rokje. Ik liet goed zien dat ik zacht over de steel heen gleed en daarna voorzichtig neukbewegingen maakte. Mijn rokje hing over de steel heen en daardoor konden ze nog niet zien hoe hij in mijn kut stak.

Na een gespeelde aarzeling liet ik het kledingstukje langs mijn benen glijden en daar stond ik in m'n eva kostuum. Ik pakte de steel met beide handen en begon zacht omhoog te stoten. Wisselend zakte ik over de steel heen en stootte ik de steel met beide handen omhoog. Toen ik mijn klitje begon te bewerken met een vinger was het zo gebeurd.

Ik kwam snel tot een natte klimaks. De een na de andere kreeg het moeilijk en ze wilden maar wat graag hun zaad weer over me heen spetteren. Nadat ik op deze manier was klaargekomen, liet ik de steel uit mijn gleuf glijden. Een van de mannen pakte hem voordat hij op de grond viel en likte mijn kutsap van de steel af. Nou, wat er toen gebeurde, in een seconde stond ik tussen allemaal geile opgewonden mannen die me op hun speer wilden rijgen.

Ik voelde allemaal harde pikken tegen me aan stoten en ik hijgde dat ze even moesten wachten. Overal werd ik vastgepakt en mijn tieten werden bijna fijn gekneed.

Vingers voelde ik overal ingestopt worden en daardoor kreeg ik spontaan nog een volgende klimaks. Het kutgeil droop nu al uit mijn scheur en ik was nog geen eens werkelijk geneukt. Ik hijgde, "ga allemaal in een kring staan dan wijs ik er drie aan". Ik speelde dat ik een kind was die om haar as draaide en zo drie kerels zou aanwijzen, die haar mochten neuken.

Nummer een, twee en drie, ik trok de eerste op de grond en ging boven hem staan. Ik zakte langzaam naar beneden en toen ik bijna zijn harde penis bereikte, ging ik met mijn kutlippen heen en weer. Zijn pik werd al nat van het kutslijm dat uit m'n grot liep. Onverwacht plofte ik over zijn staaf en zijn lul verdween diep in mijn neukscheur.

Ik ging voorover en gilde dat nummer twee mijn kontje moest vullen. Daar hoefde ik niet lang op te wachten en ik voelde een speer tussen mijn billen geduwd worden. Zijn enorme eikel voelde ik door mijn sluitspier boren en hij vulde m'n strontkanaal helemaal op met zijn supervleespaal.

Wat een sensatie twee van die hengsten die je helemaal uitrekken met hun grote lange lullen. De ene genotgolf na de ander rilde door me heen. Nummer drie was voor me geknield en ik zag hoe hij zijn pik voor mijn mond hield.

Ik likte de eerste druppels voorvocht van zijn knots af en liet mijn tong flink stevig over zijn eikel heen glijden. Ik lag met mijn jonge tieten op de borst van de kutneuker, de kontneuker kneedde hard in mijn bollen.

Ik nam de pik in mijn mond steeds dieper en hij gleed voorzichtig dieper mijn keel in. Ik begon zijn pik snel af te rukken en met mijn andere hand was ik zijn poepgaatje aan het stimuleren. Heel onverwacht voelde ik hoe er een straal zaad mijn mond werd ingespoten. Bijna krijsend kwam de man in mijn mond klaar en trakteerde me op een lading sperma alsof hij aan het pissen was.

Ik moest m'n best doen om alles door te kunnen slikken, dit lukte maar gedeeltelijk en er liepen stralen zaad over mijn kin en langs mijn hals. Ja, ja, jaaah hoorde ik achter me en mijn darmen werden ook getrakteerd op een lading mannenpap.

Oooh, jaah en daar werd mijn kutje ook helemaal met zaad gevuld. Hard werd mijn onderlichaam door deze twee geile kerels volgepompt met hun sappen. Ze hadden zich nauwelijks teruggetrokken, of ik werd alweer gevuld door twee volgende knotsen. Deze gleden natuurlijk zonder enige weerstand naar binnen en begonnen zich in me uit te leven.

Voor mijn gezicht doemde een enorme pik voor me op, het was de lul van de boer. Dit was wel de grofste pook die ik tot dan toe in mijn jonge leventje was tegen gekomen. Ik trok zijn vel naar achteren en ontblootte zo zijn enorme eikel die al paars was aangelopen en op volle sterkte was. Ik begon op een eerbiedige manier aan zijn penis te likken met mijn tong.

Net alsof ik op een lolly aan het sabbelen was en dan weer met m'n volle tong langs de schacht van dit machtige apparaat. Ik voelde de twee penissen in mijn kut en reet flink in en uitgeramd worden. Ze gleden gemakkelijk in mijn onderlichaam door al het zaad wat er al in gespoten was.

Wat een enorme kliederzooi was het tussen mijn benen inmiddels geworden. De boer pakte opeens mijn hoofd en duwde me zacht verder over zijn pik heen zodat er steeds meer lul mijn keel ingleed. Ineens klonk er een kreet uit zijn mond en wat er toen gebeurde was voorspelbaar, hij ontplofte en hij begon te spuiten als een vulkaan. Ik hield mijn mond wijd open zodat ik zoveel mogelijk zaad van mijn baas kon opvangen in mijn mond.

Ik kon hem proeven en hij richtte zijn spuitende eikel op mijn gezicht. Hij besproeide me zo met veel stralen zaad, mijn gezicht en borsten zaten onder de slierten lulsap. Ondertussen werd mijn onderlichaam weer verwend met exploderende lullen die hier ook niet meer tegen opgewassen waren.

Spuit me vol, spuit me vol, krijste ik tegen deze neukende kerels, waar ik tussen geklemd lag. Ik voelde hoe mijn binnenste weer werd opgevuld met zaad, mijn kut en mijn reet werden weer volgepompt met liefdessappen van mannen. Nadat ik weer vrij was gekomen kroop ik op handen en voeten naar een hooibaal en ging daar met m'n bovenlijf op liggen. Met mijn afgenaaide reet naar achteren moet ik zo wel een heel geil gezicht zijn. Ik voel hoe al het sperma uit mijn kutje en poepertje droop, met slierten tegelijk loopt het uit de volgespoten gaten.

Plots voel ik iets kouds en nat tegen mijn kale nadruipende doos. Ik voel ook nog iets heel ruws, dat door m'n gleuf lebberd en al het geil tussen m'n druipende schaamlippen uitlikt. Ik heb geen idee wat er gebeurt, wie of wat het is. Op het moment dat ik besprongen word, dringt het ineens tot me door, dat er ineens een paar harige poten naast me staan. Precies op dat moment voel ik iets bij me binnendringen, mijn geile kut in. Snel gaat het in mijn kut heen en weer en word ik in een sneltrein tempo geneukt.

Het is de Doberman van een van de mannen, gaat het door m'n hoofd. Hij heeft natuurlijk mijn volle zaadpoesje geroken en wil nu ook zijn lusten botvieren op een geil teefje. Ik ben niet in staat om hem van me af te duwen, laat staan dat ik hem zou kunnen tegenhouden. Ik voel hem dieper in me doordringen, het is een enorme paal, dik en ook lang.

Onvoorstelbaar, ik wist niet dat honden zulke knotsen hadden. Door deze verrassende aanval word ik opnieuw bloedgeil en laat hem daarom maar zijn gang gaan. Deze nieuwe situatie maakt me helemaal knetter en ik krijg alweer een klimaks.

Hij blijft lekker in me doorstoten zonder ook maar even te stoppen. Dat lukt en nu een soort gelei erin gegoten en wachten dat dat ook uitgehard is. Het resultaat is geweldig en daar staan dan de modellen van hun pikken op tafel en worden de pikken weer opnieuw stijf gemaakt om de echte en de kunstpik met elkaar te vergelijken op gelijkenis.

Dit maal moet Hielkje alle pikken alleen opkrikken tot heuse kanonnen en geniet ze van haar handenarbeid. Met haar broer, die ze toch al regelmatig aftrekt, en haar vader, heeft ze een beetje schaamte maar het helpt geweldig als haar eigen moeder haar aanmoedigd en nadien prijst over het goede werk.

Daar komen wij binnen en presenteren wij onze vrouw die graag door een pony geneukt wil worden. De boer kwam ons al toegemoet en heeft ergens nog een halsband en een riem. Hij geniet van de gewilligheid van deze vrouw en dat ze alles toelaat onder een getoonde geilheid. Hij bekijkt haar achterwerk alsof hij een dier inspekteerd en op toewijzingen steekt hij zijn vuist in haar kut en draait deze een paar keer heen en weer en is verbaasd dat de vrouw nog steeds geniet van deze toch wel een beetje harde behandeling.

Dan geeft ze aan dat ze moet poepen en brengen ze haar naar een bak in de stal alwaar een varken ligt en de biggetjes aan haar uiers drinken. Aan de riem naar binnen en gehurkt doet ze haar behoefte. Een biggetje is nieuwsgierig en komt op haar af en pardoes snuffelt hij met zijn snuit aan haar gepresenteerde kut die waarschijnlijk voor de big een lokluchtje is.

Ze giecheld van de natte snuit en steunt met beide handen naast haar. Dan beveelt de boer dat ze met haar billen in haar eigen hoopje moet gaan zitten en dat dan de biggetjes haar billen wel schoon zullen likken. Ze gaat erin zitten en de warmte van haar eigen hoopje vindt ze lekker en draait daarom ook nog ektra met haar billen in de stille hoop dat die biggetjes straks met hun natte snuitjes aan haar billen likken en aan haar anus.

Ze gaat voorover en biedt haar billen aan. Opdat moment komt Jan aanlopen die de anderen heeft opgehaald. Samen zien ze hoe de biggetjes die niet bij mammabig zogen,haar billen besnuffelen en daadwerkelijk redelijk schoonmaken. Schoon genoeg voor de boer die zijn pik al uit zijn broek heeft en in de schone kont van de vrouw steekt. Zo opgewonden hij is geworden van deze korte voorstelling.

En de aanwezigen klappen mee met het ritme van zijn harde stoten en een applaus als hij als eerste van ons zijn sperma loosd. Zo gaan wij uit de varkensstal naar de uiteindelijke ruimte alwaar een bouwsel is waarin mijn ex dan inkomt en in een bepaalde houding de ponypik mag ontvangen. De kunstpikken op tafel en ook aan mij en Hans en Jan om een afgietsel te laten maken. Hielkje weer de taak om onze pikken tot drumstokken om te toveren die een drumroffel kunnen maken in welk kutje of kontje dan ook.

Hielkje geeft Hans nog een extra zuigbeurt aan zijn heerlijke stam als beloning weldoener te zijn in dit sexsamenzijn. Onze pikmodellen in gelly mogen er zijn en de vergelijking komt aardig overéén met het orgineel. Wonderbaarlijk zijn de modellen snel te gebruiken voor elk doel naar wens en zullen straks dan ook gebruikt worden.

De boer staat met mijn ex bij het bouwsel en legt het haar uit hoe erin te gaan en hoe dan de pony haar dan het makkelijkst en minst pijnvol kan penetreren. Dan wil ze graag de pony zien en deze komt dan ook binnen en is een beetje bang van al de mensen. De lucht van de aanwezige naakte vrouw doet hem al iets anders reageren en geniet van de geruststellende strelingen over de gangbare plaatsen.

Over de kop en manen en over zijn rug en stiekem kijkend wat er onder zijn achterbenen hangt. Langs de zijkant naar zijn onderbuik en tergend langzaam steeds dichterbij zijn achterbenen en de plaats waar zijn paardenpik nog in zijn omhulsel zit. DE pony wordt wat opgewondereder als ze met haar streelhand steeds dichterbij zijn pik komt en deze laat zich dan ook al prominent zien. Dan door de knieën en neemt de forse lul in haar handen en begint deze af te trekken.

Jan brengt haar hond erbij en terwijl ze de paardenlul aftrekt en zelfs al een beetje in haar mond neemt en aan de eikel zuigt, brengt Jan de hond achter haar en kijkt ze eventjes om om te zien hoe ver ze zijn zodat ze haar kont nog iets moet optillen. De hondenlul is op sterkte en Jan brengt met de hondenlul in de hand deze dichterbij haar opening. Ze denkt nu dat de hondenlul bij haar kut naar binnen wordt geleid, maar is maar heel kort verrast als deze hondenpik in haar anus naar binnen gaat.

Geen probleem, het kwam vaker voor dat vroeger bij de andere boer, als ze op zijn pik zat, zijn zoon de hond zijn pik in haar anus leidde. Eindelijk kan de hond zijn zaad weer kwijt en waarin bij zijn bazin maakt hem ook niet uit. Nu ook komt hij klaar en spuit ,in ieders toezicht van het publiek, zijn zaad in haar darmen en komt de knots vast te zitten achter haar anale sluitspier die de hondenpik nog extra vast houdt.

Nu moet ze de begeerde ponypik los laten en net als toen over de grond kruipen met de hond in haar achteraan huppend. Licht kermendhuppeld de hond met twee benen tegelijk achter de kruipende bazin die geniet van de trekkende pik aan haar sluitspier die elk moment de knots vrij zal moeten laten.

Ze probeert dat zolang mogelijk te verhinderen door haar sluitspier nog meer aan te halen. Dan toch de hondenpikbevrijding en een grote scheut sperma komt vrij. Daar gaat hij ergens in het losse hooi op de grond liggen en likt zijn pas klaargekomen pik. Daar kruipt ze dan weer terug naar haar grootste begeerte van deze dag en onderweg klappen de boer en Jan en Hans haar op de hete billen. Weer onder de buik aan de pik zuigen en likken en trekken tot de pony te opgewonden is en moeilijker is vast te houden.

Dan halen Jan en Hans haar vanonder de pony vandaan en geleiden haar naar de ponysteun. Ze helpt mee met de bandages waarmee ze wordt vastgezet en ze siddert al van wat er gaat gebeuren. Daar zit ze vast en een paar komen dichterbij en zelfs een kleine meter van haar en kijken recht in haar kut die al wijdt openstaat om de ponypik te ontvangen, een beetje hondensperma loopt uit haar anus naar beneden en loopt in haar kut, goed als glijmiddel.

Daar komt de pony dichterbij en weet waarschijnlijk zelf ook wat er moet en gaat gebeuren. De pik zwengeld heen en weer maar toch recht gericht op de kut waarin hij hem mag steken. DE pony wordt enigszins over haar heen geleid zodat ze half onder zijn buik ligt.

De pik ligt nu vanf haar billen over haar rug en staan wij verbaasd hover die ogenschijnlijk in haar zou zijn, mocht deze pik volledig in haar gaan. De pony wordt steeds geiler en de boer en Hans en Jan hebben moeite om hem weer iets naar achteren te krijgen om zo zijn eikel voor de kut te krijgen.

Daar lukt het dan en in één enkele beweging zien wij die gigantische lul bij haar naar binnen gaan en horen wij van haar geeneens een pijnkreet maar een geile zucht van geile begeerte naar deze neukbeurt. Wij zijn als toeschouwers ook niet onbewogen en heeft Vera inmiddels plaats genomen op mijn pik zo ook Ilona die op de pik van haar opa zit terwijl Hielkje op de andere opa zit.

Dirk neukt zijn moeder Petra en Marjan en Karin zitten bij elkaar hun kutjes te vingeren, niets willen missen van het theaterstuk natuurlijk. Ook de beide oma's worden nu gevuist door de boerenzoon en zijn moeder is naar voren gegaan en ontfermt zich over de drie trekkende mannen in de nabijheid van de neukende pony.

De pony gaat tekeer en neukt de vrouw naar een zoveelste orgasme en ook hij staat op trappelende achterbenen zijn hoogtepunt aan te melden en een ieder kijkt op als een geil hinneken de ponypik doet spuiten. Ongecontroleerd schiet deze pik uit de geile hete kut en spuit de eerste lading over haar rug die deze volledig bedekt en weet de pik de bron van zijn genot te vinden om de rest te lozen. Wild naschokkend zien wij hoe diep de pik inderdaad naar binnen gaat, zo'n geweldige lengte ,niet te zwijgen over zijn dikte.

Aks de pony dan ook los is van zijn slachtoffer,maar gewillig objekt, staat haar kut nog een hele tijd open op de luldiameter, niet bij machtte controle over haar kutspieren te krijgen en zien wij van dichtbij waarempel de paardensperma in haar tunneltje rondklotsen. De paardenlul zwengeld nog vrij los onder zijn buik en mijn ex wordt los gemaakt en staat naast de pony om hem te bedanken voor zijn prestatie. Een zoen op zijn snuit en dan gaat het geknield weer onder zijn buik om het laatste restje zaad uit zijn lul te trekken en te zuigen.

Dat heeft hij wel verdiend vindt ze. Vera verlaat mijn pik nadat zij is gekomen en ik mijn zaad in haar buikje heb gespoten en verbaasd het mij dat ze genoten heeft van hoe haar moeder door de hond en de pony is geneukt en verbaasd is dat haar moeder dat kon verdragen. Ze praat met haar en haar moeder veegt haar paardenspermamond af en geeft haar dochter een zoen en knipoogt naar mij.

Later hoor ik van Vera dat ze had gezegd dat ze respekt heeft voor haar moeders sexuele voorkeur en het niet na kon doen en toch liever een echte mannenpik prefereerde en dan het liefste die van haar vader, ik dus. Haar moeder heeft daar genoegen mee genomen en wenst haar veel geluk en ze achteraf spijt had van het besluit om ons te verlaten ,het leek haar wel geil in een huis waar ik onze dochter te pas en te onpas zou neuken en zij met haar dieren zou spelen en geilen.

De boer deed zijn belofte aan en alle vrouwen, zeg maar alle kutten, kregen zijn pik te voelen. Mijn vrouw werd op verzoek verder vernederd en werd langsgeleid aan de riem en alle mannen trokken aan haar dikke tepels en lieten zich pijpen ,ja, ik liet de verleiding niet gaan en ook mij heeft ze heerlijk gepijpt. Poepen ging als eerder en weer waren het de stoute biggetjes die haar eigen poep van haar billen likten. De boer sprak een hele tijd met haar alleen en ondertussen verdween zijn plagende hand in haar kut en trok zij zo goed als het ging aan zijn pik.

De boerin kwam er ook bij en duidelijk was het dat daar een overeenkomst werd gesloten. Kort daarna meldde de boer een gemaakt besluit. Tussen hem en zijn vrouw stond mijn ex en je zal duidelijk dat nu de boerin haar hand achterlangs bij haar in de kut had en met haar buik ritmisch naar voren gaand, wist je dat ze werd gevuistneukt. De boer vertelde dat mijn ex graag wat langer verbleef op de boerderij om desnoods werk te verrichten ,als ze als beloning door zijn pony geneukt mocht worden.

Voor de andere tijd zou ze graag slaafs behandeld willen worden.

.

De boeren dochter weet hoe ze moet pijpen en geneukt worden Midden in het zonnebloemveld trekt het boeren meisje aan de stijve lul als ze de geile jongen pijpt, om vervolgens voorover te bukken. En zich van achter door de stijv. Deze boeren meid pijpt en laat zich neuken Deze boeren meid pijpt de slappe lul, tot hij stijf genoeg is om haar te neuken en als hij klaar komt haar gezicht vol sperma te spuiten.

Boeren dochter pijpt en laat haar mond vol sperma spuiten De geile boeren dochter, pijpt de dikke lul van de knul die haar heeft op gepikt en laat hem haar mond vol sperma spuiten die ze door slikt. Moeder en dochter delen een minnaar tijdens geil trio. De geile moeder moedigt haar sexy dochter zelfs aan, neuk hem goed. Terwijl ze ondertussen haar oude geile poes vingert berijd haar dochter die grote pik als een geile.

Moeder leert haar dochter pijpen Moeder leert haar dochter pijpen. De sexy moeder doet voor hoe je lekker kan pijpen op de stijve lul van het vriendje van haar dochter. De prachtige dochter leert snel. Geile panter laat haar gleuf meerdere keren spuiten. Fitness MILF masturbeert tot haar kut spuit. Verlegen Japanse met vingerbroek squirt er vrolijk op los. Rondborstige blondine pompt haar eigen kutje klaar.

Vuisten tot ze spuit. Blondje vingert zich naar squirtfestijn in homevideo. Hardcore vuisten tot ze spuit. Spuit sletje krijgt Pornobob op de koffie. Een kleddernatte kut en een bek vol zaad. De Thaise brandweer vrouwen staan altijd tot uw dienst. Slettebak spuit de hele wasbak vol in hagelnieuwe keuken. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Even de vibo er op en spuiten maar. Mollige blondine zet de brandkraan volledig open. Blond slet spuit door harde stoten.

Blondje solliciteert via webcam bij de brandweer.


Sex met komkommer thaise massage pijpen

  • Je lul aftrekken lulinkut
  • Geile boerendochter in vagina spuiten
  • Ik voel hem dieper in me doordringen, het is een enorme paal, dik en ook lang.