Gratis lesbische pjes gratis sex in zwolle

gratis lesbische pjes gratis sex in zwolle

...

Grote lul in klein kontje thuisontvangst enschede

gratis lesbische pjes gratis sex in zwolle

...
Sex in brabant gratis neuk afspraak


The word of 13 October was: NRC Handelsblad "Moet je je voor die lui nou zo opdoffen? Jakkes, je lijkt wel een opgetuigd fregatschip. Roeland Westwout © — het woord van vandaag. The word of 14 October was: De plagerige grijns op haar gezicht maakt plaats voor een glimlach. ABCyourself "Met een grote grijns op zijn gezicht heeft Bob de Jong dinsdagavond lokale tijd de bronzen medaille in ontvangst genomen.

The word of 15 October was: ABCyourself "De jarige in Utrecht woonachtige Maria heeft een man, een dochtertje van negen en een suffe baan, maar ook een verleden als wapenhandelaarster. The word of 16 October was: Spunk "Justitie is bezorgd over de stijging van het aantal kinderen dat spijbelt vanwege problemen thuis. The word of 17 October was: De Groene Amsterdammer "De emancipatie van mensen met een handicap en versterking van hun positie in de samenleving liggen me na aan het hart.

The word of 18 October was: Denk maar aan de boeventronie van René van 't Hof of Ton Kas die met z'n jaren bril een briljante crimineel speelt. Metro "Ristic heeft een echte boeventronie, een gezicht dat in het televisietijdperk niet meer kan.

Een pr-adviseur zou die hangsnor hebben laten afscheren, frissere kleding hebben aangetrokken, die louche oogopslag hebben bijgewerkt. The word of 19 October was: De Telegraaf "Europeanen en Amerikanen bewonen niet dezelfde wereld.

Met deze opvatting zou Robert Kagan weleens het tegenovergestelde kunnen bereiken van wat hij beoogt: Het CDA zegt pal te staan voor de christelijke beginselen. Wat is er christelijk aan een coalitie met een partij die vreemdelingen bespot, beschimpt en bedreigt met uitzetting? NRC Handelsblad "Wie echt pal onder de [stuw]dam woont en iedere dag de massa gewapend beton hoog boven zich ziet uitrijzen, is niet meer zo bezig met dat risico.

Het risico wordt verdrongen. The word of 21 October was: De Stentor "En omdat u geen mopperkont wilt zijn mijn complimenten slikt u uw teleurstelling in. Maar dat is nou juist de strategie om een mopperkont te worden. The word of 22 October was: Vier op de tien kinderen erkennen dat ze te dik zijn The word of 23 October was: Het Parool "De service in restaurants en kroegen blijkt zowel het beste in landen waar het normaal is om géén fooi achter te laten, als in landen waar het gebruikelijk is om een riante fooi achter te laten.

Een duidelijk begrip van hoeveel fooi dient te worden achtergelaten, lijkt de klantvriendelijkheid van het personeel te beïnvloeden. The word of 24 October was: Elsevier "Briesend van woede hief ik mijn arm naar de bestuurder en schreeuwde iets van 'kijk uit je doppen man! De Telegraaf "'A-pe-tsjoe!

Ape-tsjoe,' deed Pinkeltje weer. Och, och, wat was die Pinkeltje verkouden geworden. Telkens en telkens moest hij weer niezen en dan kwamen er traantjes in zijn ogen. De avonturen van Pinkeltje © — het woord van vandaag.

The word of 26 October was: Het Parool " Vrouwelijke lesbiennes vinden ze eerder geil dan bedreigend. Afkeer en afwijzing door mannen richt zich op nichten, niet op potten, en aan de heterokant op sletten. The word of 27 October was: NRC Handelsblad "Jullie zitten hier te miepen over een het feit of de film nu wel of niet goed is. The word of 28 October was: Op papier verloopt de hulpverlening voorspoedig. In de praktijk blijkt het beeld minder gunstig.

De Groene Amsterdammer "Bij thuiskomst, na zeer voorspoedige reis, vonden we jullie brief, waarvan de inhoud volkomen correspondeert met onze eigen gevoelens. Briefwisseling tussen Menno ter Braak en J.

Greshoff © — het woord van vandaag. The word of 29 October was: Read more about this animal on Wikipedia: Het zijn landbewonende kreeftjes, die gevoelig zijn voor uitdroging omdat ze ademen door aan een landleven aangepaste kieuwen. Trouw "Wetenschapper Marcel Dicke vindt dat krekels en pissebedden als voedselbron worden onderschat.

The word of 30 October was: Ergo, de geeuw dient als koeling. Trouw "In zijn column signaleert [Hans] Beerekamp ook dat er nog steeds een diepe kloof tussen de blogosphere en oude media gaapt. The word of 31 October was: Alles heeft een verhaal, en elk verhaal wordt graag verteld. Dagblad van het Noorden "Jongeren met plannen om in België te gaan stappen, vinden het vaak snel zo gezellig dat ze in het weekeinde [café] De Zwaan niet meer uit komen.

Gezelligheid kent geen tijd. De klok boven de schuifdeuren tussen café en zaal trouwens ook niet: The word of 1 November was: Trouw "Zou hij alvast zijn knorrende maag één van de knapperige puntbroodjes gunnen of zou hij naar boven lopen om te vragen wat er aan de hand was[?

Veren voor de piai © — het woord van vandaag. The word of 2 November was: Ze kreeg echter slaande ruzie met de toenmalige premier Koizumi en moest haar baan in opgeven.

De Telegraaf "In hoog tempo lijkt dit voordeel echter om te slaan in een nadeel. The word of 3 November was: De rente is al laag. Het probleem is dat er te weinig vertrouwen is en niet dat geld te duur is. NRC Handelsblad "Ik begrijp niet wat 't zijn kan want rente van die ƒ kan hij je pas in rekening brengen als je huis gebouwd en betaald is. The word of 4 November was: Uit het oog, uit het hart, zeggen ze wel eens!

De Telegraaf "Het optimisme onder beleggers over de Amerikaanse arbeidsmarkt lijkt te zijn weggeëbd. The word of 5 November was: De Telegraaf "Het jasje zat hem krap en de broek haalde hij met behulp van bretels boven het middenrif op, zodat je zijn sokken zag waaraan zijn moeder in niet geheel bijpassende kleuren herstellingen had verricht.

Vroeger kon je lachen "Het dragen van vest of bretels zonder jas stempelt een man tot ongekleed, terwijl een goed zittend overhemd, gedragen in een riem een sportieve allure heeft, die geen aanstoot wekt mits de persoon, die het draagt niet overmatig dik is. Hoe hoort het eigenlijk? The word of 6 November was: The word of 7 November was: Trouw "En in de moderne maatschappij gaan mensen vreemd bij de kleinste kink in de kabel. The word of 8 November was: De Telegraaf "Haren zijn vreemde dingen.

Op een oog geplakt heet het een wimper en willen we ze koste wat kost groot en dik maken. Zitten ze op je rug dan is het een ander verhaal. The word of 10 November was: De top van het regime bestaat vooral uit alawitische officieren.

Alawieten, circa 10 procent van de bevolking van Syrië, hangen een geloof aan dat verwant is aan de sjiitische islam. Dagblad van het Noorden "De handel en het bezit van het aan xtc verwante middel 2-cb wordt vanaf morgen verboden. The word of 11 November was: BN DeStem "Velen van u waren erbij. De massale opkomst heeft ons eerlijk gezegd overrompeld. Ons Erfdeel © — het woord van vandaag. The word of 12 November was: Trouw "Ik verwácht [bij Burger King] simpelweg niets meer dan een rubberachtig stuk vlees op een zompig broodje.

Het rondje van Pavlov © — het woord van vandaag. The word of 13 November was: De majoor verzekerde me dat het alleen de luchtpijp was - wat ik ook wel meende; een vulgaire prikkeling door de droogte en 't stof. De trap van steen en wolken © — het woord van vandaag. The word of 14 November was: De Telegraaf "Het is beter om de burger een grotere vinger in de pap te geven.

The word of 15 November was: NRC Handelsblad "[W]e zijn culturele verschillen primair religieus gaan duiden. The word of 16 November was: De Telegraaf "Staten hebben heel wat belangen buiten hun grondgebied, t.

The word of 17 November was: Trouw "Met enige schroom stelde ik hem ook dit jaar weer in: The word of 18 November was: Ze vertikken het leningen te verstrekken aan bedrijven en consumenten, en betalen zichzelf tegelijkertijd weer miljarden aan bonussen uit.

The word of 19 November was: Een beetje aangeschoten zoende ik Kate op haar mond. Daarop sloten we onze ogen en begonnen we elkaar volop te zoenen. We deden ieder alsof de ander een jongen was. De Telegraaf "Het aangeschoten wild, dat aan de jagers ontsnapt, om in een rustig hoekje te sterven, wordt door de bonte kraaien nagegaan.

Het vogeljaar © — het woord van vandaag. The word of 20 November was: Algemeen Dagblad "Elke dag fiets ik naar school. Dat is een kippeneindje en ik rijd er niet langer op dan een minuut of vijf. Leraar 24 © — het woord van vandaag. The word of 21 November was: Elsevier "Waar vrouwen ook regelmatig mee de mist ingaan, benadrukt Mollema, is dat ze geen netwerk onderhouden met de 'beslissers' binnen hun bedrijf. The word of 22 November was: Mannen die vier dagen werken, halen de hoogste functies daarentegen bijna nooit.

Mensen doen daarentegen meestal wat je ongeveer van ze verwacht. ABCyourself © — het woord van vandaag. The word of 23 November was: Van de acht soorten die worden geteld, zijn de aantallen sinds toegenomen. Trouw "De hemel was helder gekleurd na den ondergang der zon. Het duister lag al beneden in de straten en lanen en een enkele vleermuis fladderde rond, zeilde telkens langs het raam. Vooruitgestuurd © — het woord van vandaag.

The word of 24 November was: NRC Handelsblad "[De school] is gestuit op een zogenoemde bangalijst, waar meisjes van de school op stonden die makkelijk voor seks zouden zijn te porren. The word of 25 November was: The word of 26 November was: Het Parool "Bij mijn weten is er niet eerder een boek verschenen dat in zo kort bestek zo veel houtsneden bevatte. The word of 27 November was: De actrice is te slonzig en te dik, vindt het Franse modehuis.

BN DeStem "In je verhaal zit iets eigenzinnigs, maar de slonzige manier van vertellen bederft het hele effect. The word of 28 November was: Friesch Dagblad "Nou, ik stap maar weer eens op. Het zit erop voor vandaag. Schmidt] na de viering van haar 84ste verjaardag en haar zoveelste glas witte wijn gedacht hebben. Literatuur zonder leeftijd © — het woord van vandaag.

The word of 29 November was: Had het patent op opmerkingen als: De Groene Amsterdammer "[Voetbaltrainer Louis v]an Gaal keek vanaf de bank lijdzaam toe hoe zijn ploeg werd gekleineerd. The word of 30 November was: Ik ben oud-rechter, ik herken quatsch. Trouw "Buschauffeurs annex gidsen grijpen de microfoon en praten de tocht vol met quatsch.

The word of 1 December was: Niet dat we weten. Waarom doen mensen zoiets? De Stentor "Hij had een vreemd accent en heette Jacquard of zoiets, zei Bill. De wereld gaat aan vlijt ten onder © — het woord van vandaag. The word of 2 December was: Trouw "De weg glooide flink en iedereen mocht zijn eigen tempo rijden richting Andratx. Restore Cycling Pijnacker © — het woord van vandaag. The word of 3 December was: De Telegraaf "Ik doe ook het enige werk op aarde waar men het niet raar vindt dat je aangeschoten, dronken of gewoon ladderzat bent.

The word of 4 December was: The word of 5 December was: Dan kom ik in de verkeerde sfeer. Van augustus tot augustus moet het klassikale onderwijs grotendeels verdwijnen. Leerlingen krijgen in plaats daarvan opdrachten om zelfstandig aan de slag te gaan in het zogenaamde studiehuis.

De vertellende leraar met zijn meeslepende verhalen moet plaats maken voor de begeleider en probleemoplosser. Literatuur © — het woord van vandaag. The word of 6 December was: De linkerspits viel uit bij FC Groningen en heeft last van een gekneusde enkel, zo wees onderzoek uit.

The word of 7 December was: Allebei zijn ze dood en begraven. The word of 8 December was: Inleiding tot de diersociologie "Eigenlijk is de overdrive de enige echte "versnelling" in een versnellingsbak. Wikipedia © — het woord van vandaag. ABCyourself "Veelal worden bestaande disciplines vanuit een nieuw perspectief met elkaar gecombineerd.

The word of 10 December was: De buitenlanders moesten hun aandeel, euro, contant afrekenen. De bank bleek slecht toe te zien op verdachte transacties en kreeg een boete en een verbod op overnames. De Groene Amsterdammer "Wie de zonde loslaat en om vergeving vraagt, krijgt die vergeving door het kerkelijke sacrament van boete en verzoening.

The word of 11 December was: Ze dragen dus 'merken' en minachten de goedkope kleren van Zeeman. Trouw "Is iemand bezig van het paard af te stijgen of het paard te bestijgen, minacht het dan niet om behulpzaam te zijn, want het is hoofs en men verwerft er vriendschap mee.

Hoofsheid is een ernstig spel © — het woord van vandaag. The word of 12 December was: The word of 13 December was: NRC Handelsblad "Toen 't licht werd, scheen de gansche wereld verdwenen. Johannes werd wakker door 't ratelen van ankerkettingen en toen hij naar buiten keek, zag hij niets als een wit, wazig licht aan alle zijden. De kleine Johannes © — het woord van vandaag. The word of 14 December was: Organisatoren bliezen ze af vanwege de risico's of het gebrek aan publiek"— in: The word of 15 December was: NRC Handelsblad "Bezoekers van een vliegshow in Servië moesten bijna bukken om een stuntende piloot te ontwijken.

The word of 16 December was: Algemeen Dagblad "Voor zulk langdurig en preventief gebruik moet een middel volkomen veilig zijn. The word of 17 December was: The word of 18 December was: Spieken bij tentamens gebeurt het meest, gevolgd door werkstukken door anderen laten maken. Maar nu is ze tijdens een interview zelf betrapt op spieken.

The word of 19 December was: See also this article: TC Tubantia "In de door alle ramen binnendringende zon is iedereen mooi en er wordt geflirt van jewelste. The word of 20 December was: ABCyourself "Wanneer je iets gedaan wilt krijgen, is het vaak politiek verstandig het daadwerkelijke doel niet te noemen. Dat is zelfs les 1 in de politiek. The word of 21 December was: Het Parool "Zo bleek uit dit diepgaande essay dat Fransen uit bijna al hun lichaamsopeningen verschrikkelijk meuren.

Ze hebben rotte tanden en stinken uit hun bek, dragen vieze broeken, onderbroeken en kostuums. The word of 22 December was: Het is de onthulling van waarheid. Die onthulling leidt als het goed is tot verwondering over wat je ontdekt. Misschien wist je dat eigenlijk al wel, maar je ziet het nu helder. Trouw "[Ivo] Opstelten belooft de slachtoffers openbaring van het rapport. Elsevier "En hem was een Goddelijke openbaring gedaan door den Heiligen Geest, dat hij den dood niet zien zoude, eer hij den Christus des Heeren zou zien.

The word of 23 December was: Ze bieden nog af en toe verzet. En als men dat in andere landen niet begrijpt, als dat politieke en economische vernieuwing blokkeert en zelfs tot een stevige crisis leidt, soit.

NRC Handelsblad "Wel een mooi cadeau mogen ontvangen, een heus mensencadeau: Had liever Anton of Herbert geheten, maar soit. The word of 24 December was: Dat geldt niet alleen voor de inmiddels jarige titelheld en zijn naaste vrienden: In de donkere hoekjes van het kasteel wordt opeens even vaak gevoosd als dat er gevaar loert.

The word of 25 December was: De Telegraaf"Ze verwacht nog deze zomer de cafetaria om te kunnen toveren in een gezellig eetcafé waar voor een leuke prijs lekker gegeten kan worden. The word of 26 December was: NRC Handelsblad "Dikwijls leken de beweringen volstrekt onmogelijk totdat men, pas na moeizame en langdurige berekeningen, met open mond moest vaststellen dat het inderdaad klopt. Er lijkt dus wel degelijk iets aan de hand te zijn, de vermoedens zijn niet helemaal op lucht gebaseerd!

De bouwstenen van de schepping © — het woord van vandaag. The word of 27 December was: De wantschoen is zoals de naam zegt, een kruising tussen handschoen en want. Het gaat volgens de ontwerper om de combinatie van de handigheid van de handschoen en de warmte van de want. NRC Handelsblad "'s Winters gaan de meisjes schaatsen op de baan. In truien en in rokjes, met warme wollen sokjes en dikke wanten aan.

De twaalf mannetjes © — het woord van vandaag. The word of 28 December was: Als ze dit bijtijds hadden gedaan dan waren ze nooit arm geworden. Sargasso "Laten we alles doen, om herhaling te voorkomen, en dwazen bijtijds de mond snoeren. The word of 29 December was: En waar komt die rook vandaan? The word of 30 December was: De Stentor "Levensgenieters die graag lachen zijn beter bestand tegen het griepvirus en hebben minder last van een loopneus. The word of 31 December was: De man is met snijwonden en rugletsel opgenomen in hetzelfde ziekenhuis.

De Telegraaf "Nederlandse bedrijven kunnen met hogere loonkosten de buitenlandse concurrentie niet overleven. En smoezen kun je beter maar achterwege laten. Drankorgels vallen hoe dan ook door de mand. Ze kunnen niet ontsnappen. The word of 2 January was: De Telegraaf "Dat in het recente verleden niet altijd lovend over de huidige VVD-leider werd gedacht, is menigeen al weer vergeten.

The word of 4 January was: Hij moet een boete betalen van Elsevier "Het wordt een stuk eenvoudiger om de belastingaangifte te wijzigen nadat hij is ingediend. The word of 5 January was: Er krioelen 38 kinderen in het rond. De Stentor "Muskieten gonsen in het rond, 't Krioelt van mieren op den grond, Van scorpioenen, groot en klein, Van tarantellas, vol venijn, En pad en slang en adderbroed Men schier bij elken boom ontmoet.

De neef van Prikkebeen © — het woord van vandaag. The word of 6 January was: The word of 7 January was: Daarom geef ik mijn eigen kinderen precies die straf. Trouw "Ik hou ervan om vastgebonden te worden en billenkoek te krijgen.

The word of 8 January was: BN DeStem "De vroegere opperbevelhebber, generaal Wiranto, heeft gisteren in Jakarta een vergadering van het Indonesische kabinet bijgewoond. The word of 9 January was: Ik behoor tot de topsprinters.

Ik ga hier met de besten mee, als ik dan geen topsprinter meer ben, weet ik het niet meer. De Telegraaf "'Ik weet dat je het beu bent om alter ego's te spelen' zegt Fellini tegen hem, om hem vervolgens te beloven dat het dit keer iets bijzonders zal worden. The word of 10 January was: En eigenlijk wist ik dat ook wel.

Spunk "Zijn onfeilbaar geachte methode om het casino blut te spelen faalde. The word of 11 January was: Dagblad van het Noorden "Bestuurders van scholen voor het voortgezet onderwijs leggen zich neer bij het salarisplafond dat minister van Bijsterveldt voor het voortgezet onderwijs heeft vastgesteld.

De zeventiende eeuw © — het woord van vandaag. The word of 12 January was: In that case it is pronounced similar to the English 'beam' and conjugated as 'beamde, gebeamd'. Op zitten, lezen, leren, examen doen en slagen en daarna de praktijk.

Mensen met een baan aan een universiteit zullen dat beamen: De Telegraaf "'Verbeeld je je', zei [de egel] tot de haas, 'dat jij met je beenen meer kan dan ik? De haas en de egel — © — het woord van vandaag. The word of 13 January was: En als dit wel het geval is, zijn de teksten van een bedenkelijk niveau.

The word of 14 January was: Spunk "Het kind was niet sterk. Men zag dadelijk dat het haar kind was, meer nog aan den blik dan aan de oogen, aan de vurigheid van den blik. Het had een mooi gebit, maar niet zoo stevig als het hare geweest was vóór zijn geboorte. De tanden waren niet zoo vierkant, te zuiver wit om blank te kunnen heeten, van een zuiver krijtwit. Hun dubbele rij lag mooi gaaf in den mond als het kind lachte, maar het lachte zelden.

Karakter © — het woord van vandaag. The word of 15 January was: Ik slenterde naar het plein. Het café was dicht. Ik slenterde links, ik slenterde rechts. De kerk, een boerderij, wat huizen.

Trouw "'Naar Rusland,' zeg ik. Hele lelijke, maar ook hele mooie. Lange, bazige Russen met grote neuzen en ronde ogen, die heel helder zijn en heel blauw. En dan zoeken we er beide eentje uit, waar we dan mee door de sneeuw gaan slenteren.

The word of 16 January was: NRC Handelsblad "Als je de huwelijksgelofte naar je geliefde uitspreekt sta je er niet bij stil dat eeuwige trouw ook echt eeuwige trouw betekent. De jonge platenbaas Leo wordt op wrede wijze met zijn eigen woorden opgezadeld als zijn vrouw Paige door een auto-ongeluk in het ziekenhuis belandt.

Ze komt er zonder kleerscheuren vanaf, maar is alles wat het jonge stel in de afgelopen jaren voor moois heeft opgebouwd straal vergeten. Kunstenares Paige herkent haar eigen man niet meer en heeft haar creatieve vermogen verloren.

FilmTotaal © — het woord van vandaag. The word of 17 January was: Overdag bleef ik in bed, ging ik niet naar colleges, en eten deed ik ook niet veel. De Groene Amsterdammer "De kans dat we weer meer in files terechtkomen, is levensgroot nu Rijkswaterstaat de werkzaanheden aan met name snelwegen voortaan overdag wil uitvoeren.

The word of 18 January was: Zo'n drolletje gehakt met een streep spek eromheen, afgepast, opgerold en bovenal ongehoord goedkoop. Toch voelde ik me enigszins overvallen toen zoon van zesenhalf met een stuk slavink in zijn mond achteloos meedeelde dat hij het verhaal van dat zaadje en dat eitje wel begreep, maar zich afvroeg hóe dat zaadje nu precies bij dat eitje kwam.

The word of 19 January was: Therefore the word is sometimes spelled as 'adten'. Vervolgens wilde hij ook nog ruim een halve liter wodka atten. Spits "Engelse, Duitse en Belgische toeristen zijn vaak onnozeler dan boeren, en beschikken bovendien over de gave hun slokdarm open te kunnen gooien tijdens het atten. The word of 20 January was: De Groene Amsterdammer "Uit onderzoek is gebleken dat mensen rond hun twintigste de woordenschat van hun moedertaal voltooid hebben; als jaren later de betekenis van een woord verandert, klopt dat niet met hun interne woordenschat, wat het gevoel geeft dat 'tegenwoordig alles maar mag'.

Onze Taal © — het woord van vandaag. The word of 21 January was: Als hier een slechte toneelvoorstelling is, dan zul je nooit hebben dat de mensen met eieren gaan gooien, dan wordt er toch wel geklapt.

The word of 22 January was: Het bedrijf geeft daarmee gehoor aan de kritiek dat de naam van de lekkernij racistisch zou zijn Onderwijsassistent Mark Meijer legt onder een glazen kap een negerzoen. Wanneer de ruimte onder de kap vacuüm gezogen wordt blaast de negerzoen zichzelf op.

Greijdanus © — het woord van vandaag. The word of 23 January was: De toets om te zien of ze er iets van hebben opgestoken krijgen ze na de propedeuse en aan het eind van de opleiding. Metro "De paters waren er trots op dat de kerkverlater Luther een kloosterbroeder van hen was. Dat had hun orde toch maar voortgebracht. Gevolg was dat het protestantisme op deze school met respect werd behandeld, zoals alle vormen van andersdenkendheid. Ze hadden natuurlijk niet het ware geloof, dat hadden wij, maar het was goed om naar hen te luisteren, omdat zij ons iets konden leren, zoals het goed was om naar elke vorm van kritiek te luisteren en te kijken, omdat je daar immer iets van zou kunnen opsteken, al was het maar om je eigen inzichten en opvattingen eens kritisch te toetsen.

De puinhopen van acht jaar Paars © — het woord van vandaag. The word of 24 January was: Trouw "En het belangrijkste was wel dat de staat effectieve en wettige dwang kon uitoefenen en zo een verplichte verzekering kon opleggen aan de grote meerderheid van loonarbeiders.

Zorg en de staat © — het woord van vandaag. The word of 25 January was: Dagblad van het Noorden "Zij zat daarbij op een stevige tafel en wiebelde met haar in mooie rijglaarzen verpakte benen. De memoires © — het woord van vandaag. The word of 26 January was: Trouw "Een clubje sigaren rokende meisjes loopt door Rotterdam.

Een verlegen en schuchtere jongeman slaat zijn ogen neer terwijl hij hen passeert. De Parelduiker © — het woord van vandaag. The word of 27 January was: De Groene Amsterdammer "Geen sterveling begint aan de dag zonder naar zichzelf te koekeloeren en dat is in de meeste gevallen geen verheffende bezigheid. The word of 29 January was: The word of 30 January was: Wat, zo vraag je je af, vonden de Amerikaanse critici er dan van? Wat bezielt de Amerikanen?

The word of 31 January was: Child Support Ghana "[D]e slag om de stad Meggido v. De inwoners werden uitgehongerd, gaven zich uitgemergeld over. The word of 1 February was: Spunk "Op het cruiseschip Costa Concordia bevond zich een vrouw van wie een oudoom om het leven is gekomen bij de ramp met de Titanic in The word of 2 February was: NRC Handelsblad "Als ik het boud stel, dan heeft het geloof de wetenschap niets te zeggen. Andersom wel, wetenschap kan zinvolle uitspraken doen over de aard en de eigenschappen van religies.

The word of 3 February was: Maar over de tekst, niet op spel. Het groot bescheurboek © — het woord van vandaag. The word of 4 February was: De wederzijdse argwaan heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen.

In januari kreeg het veilinghuis een schilderij aangeboden dat argwaan wekte bij kunstspecialisten. De politie werd ingeschakeld die na nader onderzoek twee verdachten op het spoor kwam en vijf van de zeven gestolen kunstwerken terugvond. The word of 5 February was: De Groene Amsterdammer "Net zoals de editie van , is ook Lowlands razendsnel uitverkocht. Binnen twee uur hadden de The word of 6 February was: De Telegraaf "Het hoorcollege is juist een uitgelezen kans om kennis tot leven te brengen.

The word of 7 February was: De Telegraaf "Het ziekenhuis is rustig, al blazen en zuchten en kreunen er mensen achter alle deuren. Annetje Lie in het holst van de nacht © — het woord van vandaag.

The word of 8 February was: Onduidelijk is wat aan dit tafereel vooraf gaat en wie de eigenaar van het dier is. NRC Handelsblad "Het is een huiselijk tafereel. Tegen het bloemetjesbehang prijken enkele foto's en een grote ingelijste prent.

Op een eenvoudige houten tafel staan een vaas met een bosje veldbloemen en een portret. De Brakke Hond © — het woord van vandaag. The word of 9 February was: De Groene Amsterdammer "[Geoffrey Hughes] speelt [in de BBC-serie Keeping Up Appearances] de rol van de werkloze Onslow, die veel tijd bier drinkend en in ondergoed voor de tv doorbrengt in een aftands huis. The word of 10 February was: Een 'feelgood'-voorstelling voor de nieuwe oudere die niet wenst te verleppen maar liever de tango met zijn rollator danst.

The word of 11 February was: ABCyourself "Er was een tijd tot de jaren zestig van de afgelopen eeuw waarin het eenvoudig was: The word of 12 February was: Read more about T-V distinction in this Wikipedia article: The word of 13 February was: De Groene Amsterdammer "In totaal zijn tijdens de Tweede Kamerverkiezingen ruim mensen in touw om de procedures in de Maasstad goed te laten verlopen. The word of 14 February was: The word of 15 February was: Elsevier "Mark Rutte hield vast aan zijn radiostilte en ook Diederik Samsom onthield zich van commentaar.

The word of 16 February was: The scientific name of the zucchini is 'Cucurbita pepo'. Read more about the plant on Wikipedia: The word of 17 February was: De Groene Amsterdammer "Polen rouwt zaterdag massaal om de slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Smolensk in Rusland, waarbij onder anderen de Poolse president Lech Kaczynski en zijn vrouw om het leven kwamen. The word of 18 February was: Als je dan wat zegt, zeg dan wat zinnigs. De Telegraaf "De tv liet ons kennismaken met stompzinnig vermaak, maar ook met [het cabaretduo] Van Kooten en De Bie.

The word of 19 February was: De aanslag was professioneel uitgevoerd, met explosieven van militaire makelij. Trouw "Weer is de Nobelprijs aan de neus van onze Nederlandse schrijvers voorbijgegaan, maar gelukkig hebben wij nog altijd de prijzen van eigen makelij: The word of 20 February was: Spunk "Wanneer je actiever wordt in het initiatief nemen, zul je ongetwijfeld een keer een blauwtje lopen.

The word of 21 February was: BN DeStem "De campagne moet in beginnen, maar het is nog niet duidelijk hoe de advertenties eruitzien. The word of 22 February was: Ik word hier niet goed van. Als je vijf mensen op bezoek krijgt, dan zijn dat 15 kleffe zoenen! De Telegraaf "Een minpuntje: Dat maakt de sauzen dikkig en de rijst wat klef. The word of 23 February was: Trouw "We lezen uit het boek met die gaatjes waar je vinger net in past.

Aan de andere kant zie je dan het rupsje uit de appel klimmen. Tsjip © — het woord van vandaag. The word of 24 February was: The word of 25 February was: Ik ben er ettelijke malen geweest, heb er veel over gelezen. De Groene Amsterdammer "Volgens schattingen wonen er ettelijke miljoenen illegalen in de Verenigde Staten.

The word of 26 February was: Elsevier "En net als tegenwoordig was de kwakzalver [vroeger] een bedrieger als hij faalde. Kluchten © — het woord van vandaag. The word of 27 February was: De huilende man "'Sorry, dat wist ik niet. Dan ga ik natuurlijk wel. The word of 28 February was: Algemeen Dagblad "Het is bekend dat het influenzavirus zich vooral verspreidt via druppeltjes vocht die een besmet persoon rondproest.

Dat kan gebeuren door hoesten en niezen, maar ook door een ander te kussen. The word of 1 March was: Op het fietspad kwamen de twee uit tegenovergestelde richting toen ze tegen elkaar aan fietsten. De Stentor "Werd na de Tweede Wereldoorlog verwacht dat we allemaal tot de middenklasse zouden gaan behoren — het tegenovergestelde is gebeurd. The word of 2 March was: The word of 3 March was: De Groene Amsterdammer "Langzaam begint het de ontvoerde te dagen wat zijn bewaker van plan is, dat hij de dag vermoedelijk niet zal overleven.

Volgens Hobbs had John tekstverzen voor zijn hit 'Nikita' uit van hem overgenomen. The word of 4 March was: De Telegraaf "Ik dacht: Je geld gaat pleite, aan medailles heb je niks. The word of 5 March was: Trouw "De uitslag op deze vinger was het gevolg van het dragen van een ring die nikkel bevatte.

Kennislink © — het woord van vandaag. The word of 6 March was: De Groene Amsterdammer "Op 13 september zullen de Palestijnen hun staat uitroepen. Althans dat verzekeren de Fatah-leiders in Palestina je. De partij van Yasser Arafat heeft geen keuze meer, zij kan niet nogmaals de Palestijnse bevolking met een kluitje in het riet laten sturen.

The word of 7 March was: Trouw "Een wet van stelt de Amerikaanse regering in staat land aan te kopen dat hetzij voor cultuur ongeschikt is, hetzij hopeloos bedorven door erosie, en ook land waarvan de eigenaars niet in staat zijn het herstel te bekostigen. Erosie © — het woord van vandaag. The word of 8 March was: The word of 9 March was: De Groene Amsterdammer "Stel, een automobilist schampt op een parkeerplaats uw auto en laat geen briefje achter.

Wie verdenkt u het eerst: The word of 10 March was: Desondanks ontbreekt van de man nog ieder spoor. Het Laatste Nieuws "Afgelopen maand kwamen er De werkloosheid bleef in december desondanks steken op 7,8 procent van de beroepsbevolking, wel het laagste peil sinds december The word of 12 March was: De Standaard "Nogal wat kwetsbare Europese banken hadden in het verleden Griekse obligaties aangeschaft.

The word of 13 March was: Trouw "Ik denk dat het nu welletjes geweest is met dat studiewerk. De Standaard © — het woord van vandaag.

The word of 14 March was: Al zit heus niet iedereen te lebberen, dat was op mijn hockeyclub een stuk erger! NRC Handelsblad "James ravotte voor drie. Af en toe kwam hij, vuurrood van opwinding, een taartje naar binnen proppen, half hangend nog maar op zijn stoel en terwijl hij zijn limonade naar binnen lebberde, keken zijn oogen van de belletjes die hij door zijn rietje blies naar den tollenden draaimolen met de statisch-steigerende paarden, die geweldig wild waren, volgens hem.

The word of 15 March was: De Telegraaf "De aanleg van een strook land voor de huidige kustlijn van Zuid-Holland is financieel haalbaar. The word of 16 March was: Ruim de helft van de Nederlanders 54 procent is tegen het samenvoegen van provincies. Algemeen Dagblad "Als bijzonderheid bij deze constructie kan nog worden vermeld dat de houten palen met het dikke eind naar beneden werden geheid om een zo groot mogelijk draagvlak op een bepaalde diepte te verkrijgen.

Gemaal de Hooge Boezem© — het woord van vandaag. The word of 17 March was: Om zijn eis kracht bij te zetten, gijzelde hij vier medewerkers van de bank en een klant die hij bedreigde met een mes. Radio Nederland Wereldomroep "De Verlichting wordt gegijzeld door het positivisme. Dat doet iedere poging tot buiten-gewoon denken af als onproductief gebrabbel.

The word of 18 March was: Indische Letteren © — het woord van vandaag. Trouw "De verpleegster zei het op normale toon, maar met een grote dwingende kracht waarin oprechte bezorgdheid doorklonk. Ze behandelde de ander niet als een soort halvegare, maar als iemand van gelijk niveau.

The word of 20 March was: NRC Handelsblad "De moord op Van Gogh wás een terreurdaad, en zo'n daad zal zich nog een keer voordoen, daar kunnen we donder op zeggen. The word of 21 March was: Misschien heb je maandenlang getraind voor het ultieme bikinilichaam en na vijf dagen vakantie vieren is daar niets meer van over.

Er wordt ontbeten met chocolade-ijsjes, geluncht met pizza en 's avonds wordt er iedere dag weer geschransd bij de barbecue. Girlscene © — het woord van vandaag.

The word of 22 March was: De ruitenwissers bewogen stroef over het raam. ABCyourself "Na een stroeve start kwam de Braziliaan steeds beter in de wedstrijd. The word of 23 March was: En na twee minuten verdwenen ze naar de slaapkamer. Ik dutte wat in, en toen ik opkeek liepen ze naakt rond. Algemeen Dagblad "Een luchtverkeersleider in Nevada is geschorst omdat hij ingedut was terwijl een medisch transport gisteren een landing wilde maken op een vliegveld.

The word of 24 March was: Laat staan op een minimumloon. The word of 25 March was: Blind "In zo'n drie uur rijd je vanuit Utrecht naar de beboste heuvels van de Ardennen. Ondanks de geringe afstand voelt België echt als het buitenland. The word of 26 March was: Zij ontwikkelen een weerzin tegen onmannelijkheid en expliciete seksuele uitingen die zij liefst aan een oudere homogeneratie toeschrijven — zij zijn niet zó. Blind "Val dood met je nee meneer, godverdommese klootzak dat je bent.

Ze hebben je geróken. De honden hebben je geróken, vuile geparfumeerde flikker. The word of 27 March was: See also the article about Saint Glinglin on Wikipedia: Twee geile lesbische meiden mastuberen in bad. Twee meiden spelen met een buttplug. Lesbische sex voor gevorderde. Hun vriendinnen neuken elkaar met dildo.

Ze doet haar lesbische vriendin lingerie en een voorbind De lekkerste sexfilmpjes vind je hier! De geilste gratis sex filmpjes vind je hier! Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Vijf lesbische meiden in een groep sex.

De lesbische meiden masturberen elkaar met sex toy's en b Het meisje masturbeert de kut van de oudere lesbo en word Tijdens het scharen krijgen de lesbische meiden een orgasme.

Gevingerd en gebeft door haar bisex schoonmoeder. Een jonge en oude lesbische vrouw die elkaar masturberen Twee mooie lesbische meisjes beffen elkaars glad geschore De anus word door de lesbische gelikt en gevingerd. In standje 69 beffen de lesbische vrouwen elkaars kale kut. Geile lesbische vrouw beft en laat zich beffen en masturb Ze beffen scharen neuken de dildo en komen klaar. Beffende vingerende en neukende lesbische meiden. Twee mooie geile lesbische meiden masturberen en neuken m Twee lesbische meiden beffen en scharen elkaar.

Het bisex meisje krijgt een masturbeer beurt van de ouder De moeder geeft de dochter sex les en scharen en beffen e De lesbische meiden vingeren beffen en masturberen met ee Twee lesbische meiden vingeren en beffen tot ze een orgas Hij filmt hoe de lesbische negerinnen elkaar maturberen m Twee lebische vrouwen beffen en mastuberen elkaar in de b Twee lesbische vrouwen masturberen met een vibrator tot e Twee lesbische meiden mastuberen elkaar met een glazen dildo.