Gratis pjes com sex massage noord holland

gratis pjes com sex massage noord holland

Sexs kale jonge kutjes

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Wij gebruiken cookies Akkoord.

Soort aanbieder Particulier Zakelijk Soort Aangeboden Gevraagd Ja Nee Erotische Massages Erotiek - Contact - erotische massage. Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog.

Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Erotische Masseuses en Masseurs vind je op speurders. Wij bieden een overzicht van massagesalons en prive massages.

Geniet van een heerlijke tantramassage of body to body bij jou in de buurt. Door middel van de zoekfuncties kan je filteren op locatie of type massage. Kinderfeest Eén van de draaimolens De Mannetjes Wietplantage opgerold 'Ik dacht dat alleen de aardappelen hier goed groeiden 1 Auto Strijder In- en verkoop. Tevens onderhoud alle merken. Voor de kinderen waren er diverse draaimolenswaar- van driftig gebruik werd gemaakt, ballonnen waren volop voorhanden en op verzoek kon- den de kinderen geschminkt wor- den.

Een speciale attractie stond op het Kerkplein. Een papegaaienbezit- ter had een aan- tal van zijn vogels meegenomen en voor een be- hoorlijke prijs kon men met de beesten op de foto. Als men een eigen foto wenste te maken werd de prijs flink verlaagd. Raadhuisplein 14 V T. De agenda vindt u in de gemeente-advertentie in deze krant. Je zou het niet zeggen, maar janna wordt 31 mei echt 65 jaar! Chri ris is geboren! Draag bij aan levensreddend wetenschappelijk onderzoek en een gezondere leefstijl voor kinderen.

Bel - voor informatie of kijk op www. MaluLani Olivia, dochter van: Peters, Grace Denise Alice. Pouw, Chantal Annie Jantina. Dijkhof, Everhardus Christianus Hermanus, oud 79 jaar. Paap, Gerard, oud 84jaar. Nehls, Ernst Wilhelm, oud 66 jaar. Legué, Aaltje Cornelia Catharina, oud 98 jaar. Keuken iedere avond geopend Voor reserveringen: Van maandag tot vrijdag: Dan kunt u terecht bij: Bluijs winkelcentrum Noord Shell Duinzicht pompstation Dr.

Gerkestraat Voor structurele bezorgklachten kunt u contact opnemen met Verspreidnet: Verwijs RK Parochie St. Agatha, Grote Krocht Aerdenhout, Leeuwerikenlaan 7 IR Design Zandvoort Maandagen dinsdag www. Overige dagen op afspraak. Nostalgie Het muzikale gedeelte be- stond onder andere uit een draaiorgeltje, dat gezellige melodieën vertolkte. Veel bij- val oogstte vooral het optre- den van de twaalfkoppige 'spicy percussionband Samba Sabor' uit Utrecht.

Zowel de grote diepe bastrommels als de kleine pittige trommeltjes zorgden voor een uitgelaten Braziliaanse sfeer. Een optre- den vol nostalgie werd door de Sgt. Een drietal lieftallige dames zong 'evergreens' uit de tijd van vlak voor en tijdens de oorlog, op de manier zoals de Amerikaanse artiesten dat deden tijdens optredens voor hun troepen in het verre Europa en Azië.

HollandcasinoZandvoort heeft vorig jaar de aanschaf van de speciale overkappingen voor de marktkramen op zich genomen, waardoor de markt een groot Zandvoorts karakter heeft gekregen. Zomermarkt eerstvolgende Het fraaie weer, slechts even onderbroken door een klein buitje, maakte dat Zandvoort zich weer van zijn beste kant kon laten zien.

De gehele dag door was het een drukte van belang en ook na afloop bleven velen nog in het dorp, waar het goed toeven was in de vele café's en restaurants. De organisatoren kunnen zeer tevreden zijn over deze zeer geslaagde dag. Verheugend om te constateren is dat er dit jaar nog twee markten staan gepland; de zomermarkt op i2augustusendewintermarkt op 25 november.

Wilson show Cartoon Hans van Pelt Grote wietplantage opgerold Medewerkers von een vernietigingsbedrijf halen balen vol gedroogde wiet uit de loods Dinsdagochtend vroeg is door de politie van Kennemerland- Zuid een grote wietplantage met professionele apparatuur in Zandvoort Noord blootge- legd. Tevens heeft NUON vast- gesteld dat er illegaal stroom is afgenomen. De recherche had een tip en een melding gekregen. Een melding in dit soort zaken is buitengewoon.

Er zijn Twee Zandvoorters van 39 en 44 jaar zijn aangehou- den en in verzekerde bewa- ring gesteld. Mentor-specialist criminaliteit Ferry Horvath van de recher- chegroep Zandvoort zei uiter- mate verheugd: Meestal zijn het anonie- me tips uit de onderwereld bijvoorbeeld als vergelding. Als er dan een melding met concrete feiten komt, zijn wij direct paraat. Mede omdat er volgens velen in Zandvoort een groot aantal plantages zou zijn, hebben we meteen ingegrepen om te laten zien dat wij er bovenop zitten.

Aangetroffen werd een grote wietplantage met planten en een professionele verpakkings- en drooginstal- latie. Toen de politiemensen verder zochten werd een grote hoeveelheid voor de handel bestemde en gedroogde wiet gevonden, maar liefst kg!

Tevens was er hennep en ha- sjiesj in het pand aanwezig. De volledige installatie en de drugs zijn door een vernietigingsbe- drijf, onder toezicht van de po- litie, ontmanteld en afgevoerd. Alles zal worden vernietigd. Wijkgebouw Het gebouw zal als wijkge- bouw gaan functioneren. In de kelder en op de begane grond worden de ruimtes in- gericht voor de verschillende activiteiten van Pluspunt, zo- als kinderdisco, muziekschool, computerlokalen, naschoolse opvang, seniorengym, cursus- sen en ontmoetingsplekken voor bewoners van de wijk.

Op de overige etages bevinden zich 18 appartementen voor bewoners van Nieuw Unicum en 11 wooneenheden voor be- woners van het RIBW. Opening De komende maanden zullen worden besteed aan de inrich- tingvan de appartementen en het Pluspunt.

Als dat allemaal op orde is zal het gebouw fees- telijk worden geopend. Met name Pluspunt zal zich dan van haar beste kant laten zien. Column Stoere fietsers Stoer zijn zeen zo voelen ze zich ook, denk ik. Jongens onder el- kaar. Op de racefiets helm- pjes op. Soms zijn er ook vrouwen bij. Echter niet te onderscheiden door helm en kleding.

Meestal sjezen ze zondagochtend vroeg richting duinen. Dan het liefst dwars door het dorp weer terug. Een slok water of energiedrank nemend tijdens het fietsen. Irritant vind ik ze als ze, luid schreeuwend, ruimte vragen. Wij, als tut-hola fietsers, moeten opzij en snel ook. Een bel op een racefiets. Ze nemen toch ook deel aan het verkeer? Een bel op een racestuur kan snel worden ge monteerd. Je hebt te- genwoordig van die kleine fietsbellen, makkelijk zat. Als weggebruiker zou dat verplicht moeten zijn.

Nóg irritanter was die race- fietser afgelopen week. In zijn uppie raasde hij over De Krocht. Het is hier geen wie- lerbaan. Nog commentaar hebben ook? Het werd een fikse woor- denwisseling daar op De Krocht. Bekijks genoeg op die drukke dinsdagochtend na een vrij weekend. Mokkend en scheldend fietste de wielrenner weer verder. Nog iets naroepend dat ik niet meer kon ver- staan. Hij had dus ook geen fietsbel, wel een grote mond. Zou een belletje om de nek van een wielrenner ook afdoende zijn?

Bij poe- zen en katers helpt het ge- garandeerd. Met geldig in combinatie met andere acties en die klantenkaart. Dan wordt op het Circuit Park Zandvoort een evenement georganiseerd voor ie- dereen die zich voortbeweegt in een rolstoel, scoot- mobiel, rollator of iets anders. De mobiliteitsdag wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van vijf Zandvoortse organisaties: Verder is er een schoonmaakser- vice, reparatieservice en zelfs een 'Pimp my ride' service.

Alle deel- nemers krijgen een lunch aangeboden. De dag wordt afgesloten met een celebrity race. Bekende Zandvoorters gaan tegen elkaar strij- den in een rolstoel of scootmobiel. Alle race, -en behendigheidson- derdelen zijn vooral leuk, gezellig en ontspannen en er wordt goed gelet op de veiligheid vooralle deelnemers. Vervoer Om iedereen naaren van het circuit te vervoeren rijden er 3 'belbussen'; het Rode Kruis en Huis in de Duinen hebben namelijk ook hun bus hiervoor beschikbaar gesteld.

Helaas zijn deze niet geschikt voor rolstoel of scootmobiel. De organisatie raadt aan hiervoor de OV-taxi of Rolmobiel Haarlemte gebruiken. Aanmelding Er zijn ondertussen al ruim 40 deelnemers voor de diverse races.

Aanmelden kan nog steeds, via Pluspunt: Natuurlijk zijn alle toeschouwers ook van harte welkom! Sprookjesfeest in Kostverlorenpark Op zaterdag 9 juni zal het Kostverlorenpark in Zand- voort omgetoverd zijn tot een waar Sprookjesduin.

De kinderdagverblijven Pippeloentje en Pluk vieren dan hun jaarlijkse kinderfeest en hebben dit jaar sprookjes als thema gekozen. Vijf sprookjes worden uitgebeeld en bij ieder sprookje is wat te doen. Natuurlijk is het spe- ciaal voor de kinderen van de beide kinderdag- verblijven, maar dit jaar is het ook mogelijk om vriendjes en vriendin- netjes mee te nemen.

Dus heeft u kinderen in de leeftijd tot ongeveer 5 jaar en u wilt een leuke middag, loop dan gerust even langs de sprookjes- route, u bent van harte welkom! Het sprookjesduin is gra- tis toegankelijk en is ge- opend van De ingang iste vinden aan het begin van de O.

Evenement voor iedereen in Zandvoort e. Openlucht muziekfestival in het centrum Mini United: A Capella concert 'De Biltstars'o. Tevens keu ken medewerker. Liefst met enige ervaring. Passage , KV Zandvoort www. Arjan van der Werff en zijn vrouw hebben de stoute schoenen aangetrokken en met hulp van vader Jan is Funnyvlaai ontstaan.

Funnyvlaai is gelegen aan de Passage 7 en is zeven dagen per week geopend. Controle op iepziekte In de maanden juni tot en met oktober worden de iepen in de gemeente Zandvoort wekelijks intensief gecontroleerd op iepziekte. Deze controle vindt plaats op zowel iepen die eigendom zijn van de gemeente Zandvoort als op iepen die op particulier terrein staan.

Ook worden de kastanjebomen gecontroleerd. Daaronder vallen de boom op het Gasthuisplein, de boom nabij de Rotonde Nieuw Unicum, de boom bij het pannenkoe- kenhuis,deboomop Zandvoortselaan, de boom naast het huis 't Heem en de boom op De kastanje op Kerkdwarspad 3. Al deze bomen zijn meer dan 80 jaar oud.

Schimmelziekte De iepziekte is een zeer be- smettelijke schimmelziekte die wordt overgebracht door de iepenspintkever of via on- dergrondse wortelverbinding tussen iepen. De kevers kun- nen grote afstanden afleggen het Gasthuisplein en daardoor betrekkelijk ver uit elkaar staande iepen be- smetten. Na besmetting kan een gemiddelde volwassen iep al binnen twee tot vier weken dood zijn. Daarom is het nood- zakelijk dat de zieke of aange- taste bomen zo snel mogelijk worden opgespoord en ver- wijderd.

De iepziekte is waar te nemen door verkleuring of slap hangen van de bladeren aan het uiteinde van een tak. In de volgende fase vergeelt het blad, krult het op en wordt het bruin, waarna het dood van de boom valt. Het hout van een aangetaste iep dient gecontroleerd afgevoerd te worden of op vakkundige wij- en ontdaan van de bast. Het mag beslist iet ongeschild wor- den opgeslagen om bijvoorbeeld als brandhout te worden ver- werkt.

Kastanjeziekte De kastanje leidt onder een relatief nieuwe ziekte. Het gaat dan met name om de zogehe- ten Paardenkas- tanje. Sinds zijn de eerste symptomen van de bloeding- ziekte bij kastanjes waar- genomen. In greep de ziekte massaal om zich heen: Deze ziekte wordt dooreen bacterie veroorzaakt. Deskundigen weten nog niet goed hoe de ziekte moet wor- den bestreden. Een ieder is welkom in de centrale hal van het raadhuis tussen Gedurende de avond kunt u kennis maken met de be- stemmingen het gebruik van de grond in het plangebied.

Ook bestaat er de mogelijk- heid om uw vragen te stellen a a n d e ve ra ntwoo rd e I ij ke wet- houders Marten Bierman en Wilfred Tates en aan beleids- ambtenaren. Met het bericht in deze krant is de officiële inspraak- procedure van start gegaan. Het plan Het bestemmingsplan zal moeten voldoen aan het Europese-, rijks-, provinci- ale en gemeentelijke beleid.

Besloten is om een conser- verend bestemmingsplan op te stellen. Dit houdt in, dat zo veel mogelijk de feitelijke si- tuatie zal worden vastgelegd. Daarnaast worden in het be- stemmingsplan twee nieuwe ontwikkelingen onder voor- waarden mogelijk gemaakt: Er zijn veel nieuwe leden ingeschreven en dat betekent ook veel nieuw toegezonden fotomateriaal.

Daarom worden er regel- matig middagen georganiseerd om onbekende foto's te tonen aan belangstellenden die misschien weten, waar of wie op de foto's staan. Zo ook vorige week dinsdag in de expositiezaal van bibliotheek Duinrand. Hij hoopt op een vruchtbaar resultaat zodat de werkgroep a I Ie getoonde foto's, met naa m en toenaam, kan archiveren. Er zijn trouwens al afbeel- ding digitaal gescand die over vier archiefplaatsen verspreid zijn om eventuele risico's te voorkomen.

Drukke discussies Al bij de eerste foto komt er een kakofonie van geluid op gang. Volgens Jantje is de getoonde foto de Kruisstraat en Pietje is het daar niet mee eens en meent dat het de Kruissteeg is. Menigeen mengt zich in de discussie en daardoor wordt het steeds onduidelijker. Bij de foto's met straten ligt de herin- neringen vrij hoog en kunnen enkele onbekende kiekje's met naam bijgeschreven worden.

Gezelligheid troef Bij de getoonde portretfoto's wordt het veel moeilijker. Niemand van de aanwezi- gen herkent zijn opa, opoe of familielid in de getoonde af- beeldingen.

Wel wordt 'mees- ter Kees' direct getraceerd. Er wordt flink wat afgelachen bij de diverse op- en aanmer- kingen over de personen. Al met al was het een gezel- lige middag met een goed resultaat. De actieve werk- groep van GOZ hoeft niet stil te zitten want er is werk aan de winkel. Bel Nick ten Broeke Sfeervol en luxe 3-kamer appartement met loggia en balkon, middenin het hart van het dorpscentrum van Zandvoort!

Entree, zeer royale hal, zonnige woonkamer opgesplitst in eetkamer met aangrenzende living met toegang tot loggia, luxe, landelijke keuken vzv div. Haltestraat 48 Zandvoort Karakteristieke, halfvrijstaande er jaren woning op een perceel van m 2 in het "Groene Hart" van Zandvoort! Inclusief eigen oprit voor meerdere auto's en een garage; Entree, hal, toilet, keuken, bijkeuken, ruime woonkamer vzv eikenhouten parketvloer, schouw en openslaande deuren naar de achter- tuin, badkamer vzv douchecabine, wastafel en 2 e toilet, 3 slaapkamers; Ruim balkon, fraai aangelegde voortuin en besloten achtertuin m 2 , welke op het zuidwesten is gelegen; Een ruime, uitstekend onderhouden woning met veel authentieke details!

Zandvoort Op B1 -locatie in Zandvoort gelegen horeca- bedrijf met bovenwoning te huur aangeboden! Op A1 -locatie in Zandvoort gelegen nieuwbouw winkelruimte te huur aangeboden! In de rechtszaak die een voormalig partner van B. De offi- cierwas het daar niet mee eens en kwam tot zijn zware eis. De partij van B. OPZ heeft zich inmiddels gedis- tantieerd van B. Consequenties rechtszaak tegen P.

Boevé OPZ heeft geschokt kennis genomen van de feiten, zoals die tijdens de rechtszitting van 23 mei aan het licht zijn gekomen. Bovendien bleek, zonder OPZ daarvan op de hoogte te brengen, dat P. Boevé reeds vóór de verkiezingen van bekend was met de aanstaande rechtszaak. Desondanks heeft hij zich bij de verkiezingen van maart op een verkiesbare plaats kandidaat ge- steld voor OPZ en is dan ook tot raadslid gekozen. Op grond van de inmiddels pijnlijk duidelijk geworden feiten, acht OPZ het bekleden van een openbare func- tie door P.

Boevé niet langer aanvaardbaar. Boevé zijn bestuursfunctie neergelegd en zijn lidmaatschap van de partij opgezegd. OPZ biedt de kiezers, die hun vertrouwen in P. Boevé hebben gesteld, plaatsvervangend excuses aan. Boevé heeft echter niet alleen zijn kiezers en zijn eigen partij, maar het aanzien van alle politieke partijen ge- schaad. Wij bieden ook daarvoor onze welgemeende excuses aan.

OPZ is door de handelwijze van P. Boevé in verlegen- heid gebracht. Wij betreuren de gang van zaken ten zeerste en verkeren in onbegrip over het feit dat P. Boevé al niet veel eerder consequenties aan de hem van aanvang bekende feiten heeft verbonden.

Gezien de aard van de tijdens de rechtszitting van 23 mei aan het licht gekomen feiten, zag OPZ geen reden voor verder uitstel alvorens daar consequenties aan te verbinden. Boevé inmiddels dan ook uitdrukkelijk verzocht zijn raadslidmaatschap neer te leggen. Boevé heeft aangegeven niet terug te keren in de raad. Alle banden tussen P. Boevé en OPZ zijn inmiddels verbroken hetgeen betekent dat P. Boevé onze partij niet meer vertegenwoordigt. Mail het de redactie: Er staan bij beide toevoer- wegen zelfs baniers met het logo van het kwaliteits- keurmerk in de rotonde.

De vlag staat voor een schoon en veilig strand met goede voorzieningen en is een in- ternationale garantie voor de kwaliteit van onder andere strand en zwem- water.

Door de goede samenwerking tussen de gemeente, onder- nemers en strandpavil- joenhouders, lukte het ook dit jaar weer de fel- begeerde vlag in handen te houden. Een tip voor degene die de vlag in top gaat hijsen: Eeuwige tweede Het lukt Zandvoort nog niet om grote broer Scheveningen voorbij te streven om als eerste badplaats te boek te mogen staan.

In een onder- zoek van de ING Bank kreeg de Zuid-Hollandse badplaats zijn eerste plaats vanwege zijn goede bereikbaarheid, gezellige evenementen, leuke terrassen en horeca. Negatief puntje vond men dat Scheveningen 'te druk' was. Zandvoort eindigde in de enquête als tweede en Terschelling werd derde badplaats. Nieuwe Rode Kruisertjes Donderdagavond hebben in het bijzijn van ouders en ver- dere familieleden 8 nieuwe jeugdleden van het Rode Kruis hun diploma in ontvangst ge- nomen. Vanaf november heb- ben ze wekelijks instructie gekregen.

Daarna moesten ze examen doen met dit mooie resultaat als gevolg. Het Rode Kruis wil komende winter weer een cursus starten. Driemaal jubileum De Pinksterviering van af- gelopen zondag had in de Agatha Kerk een extra fees- telijk tintje. Drie zangers van het St. Caecilia koor werden vanwege een jubileum gehul- digd.

Tenor Dickvan Dam kreeg een onderscheiding omdat hij 60 jaar bij het koor zingt. De Dames Bernadiene Bleijs alt en An Koper sopraan ont- vingen deze onderscheiding omdat zij 40 jaar in het koor zingen.

Alledrie de leden re- peteren op donderdagavond en vrijwel elke zondag zingen ze in het koor mee. Ook zijn ze iedere keer aanwezig bij de zogenaamde rouwtjes en trouwtjes uitvaarten en hu- welijksvieringen.

Hulde aan deze drie jubilarissen die zich al zoveel jaren belangeloos inzetten om de vieringen op te luisteren. Interieurverandering We blijven nog even bij de Agatha Kerk want na de bouwvakvakantie rond 13 augustus vindt er in de Katholieke kerk een grote verbouwing plaats. De oude kerkbanken worden vervangen voor comfortabele stoelen. Er komt vloerverwar- ming, de verlichting en de geluidsinstallatie worden gemoderniseerd en de op- stelling gaat weer terug naar het altaar.

Deze verbouwing betekent dat de Agatha kerk voorlopig dicht gaat. De kerk- gangers kunnen tot ongeveer december 'ter kerke' gaan in de Gereformeerde Kerk, die sinds gesloten is. Ambulance kwam niet Verleden week was Claudia van der Sloot in de duinen aan het paardrijden toen ze onverwachts van haar steigerende paard viel. Ze kwam ongelukkig terecht en bloedde behoorlijk uit een gapende wond. Frans Cornelissen was toe- vallig in de duinen en belde meteen , die hem door- schakelde naarde ambu la n- cedienst.

Ondertussen kwam Claudia bijen vroeg verward wat er gebeurd was. De am- bulancedienst wilde Claudia aan de telefoon en vond dat ze aanspreekbaar was en zelf wel op eigen kracht naar het ziekhuis kon gaan.

Cornelissen drong nog aan dat de ambulance moest komen omdat Claudia nog steeds erg bloedde en zeer verward was. Ook was onbe- kend of ze rug en of nekletsel had. Maar men weigerde te komen en tenslotte is Claudia met eigen vervoer naar het ziekenhuis gebracht.

Daar moest ze twee dagen blijven omdat ze een hersenkneu- zing had. Ondertussen is er een melding van het voorval bij de politie ingediend en bij Driebergen alarmcen- trale CPA Haarlem waar de klacht wordt onderzocht.

Inmiddels gaat het iets be- ter met Claudia: Het paard zal worden verkocht omdat het niet geschikt blijkt voor een jonge ruiter. Tijd voor een rondje vragen over de huidige stand van zaken.

Wekelijks stelt de krant dezelfde vijf vragen aan een persoon uit de Zandvoortse politiek. Deze week is het woord aan: De macht van de ambtenaar is in voorgaande colleges meer en meer ge- groeid met alle nadelige gevolgen van dien.

Om dit weer tot de juiste propor- ties terug te brengen moet nog het nodige gebeuren maar moet in deze periode toch nog kunnen lukken.

Wat staat er voor de komende driejaren boven aan'dp uw politieke agenda? Natuurlijk is de inzet om het partij- en raadsprogramma zoveel mogelijk uit te voe- ren. Daarbij is een essentieel onderdeel te voorkomen dat de burger betaalt voor on- nodig of ongewenst beleid en dat zaken die niet goed zijn aangepakt worden. Bijvoorbeeld het regelmatig terugkerende wateroverlast probleem, dat ook afgelopen zomer weer een aantal ke- ren optrad.

Het kan er bij mij niet in dat dit een pro- bleem is wat we maar voor lief moeten nemen. Ik ben voor samenwerking met wie dan ook, dus ook als het om samenwerking met an- dere gemeenten gaat, mits de Zandvoorters daar wijzer van worden. Echter moet je eerst zelf eens analyseren waar je minder goed in bent en vooral hoe dit dan komt. Pas als je dat voor jezelf helder hebt dan is de kans vele malen groter dat samenwerking een succes kan worden of juist niet! Voor een fusie met regiogemeenten ben ik niet, immers Zandvoort heeft zijn eigen karakter en identiteit en daar moeten we niet alleen trots op zijn maar deze ook be- houden.

NÉrdttrisncfan typisch zo een voorbeeld wat we als ge- meente niet in ons eentje op kunnen lossen, samenwerking met regiogemeenten is hier essentieel. Mogelijkheden wat betreft openbaar vervoer zijn naar mijn mening nog steeds niet geoptimaliseerd, dit geldt ook ten aanzien van fietsroutes naaren door de gemeente. Wij hebben als enige dorp aan de Nederlandse kust een prach- tige treinverbinding.

Kunnen we hier niet een 'trammetje'op laten rijden waarmee we in de zomermaanden slagvaardiger op het aanbod van recreanten kunnen inspringen? Hiermee ontlast je ook het verkeer van de weg en dit is niet alleen goed voor Zandvoort maar juist ook voor de buurgemeen- ten.

Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de bezoekers toch met zijn auto komt. Daar moetje dan gewoon open voor staan en met oplossingen komen die de verkeersstro- men niet blokkeren maar juist optimaliseren.

Het verkeersmanagement sy- steem waarmee we bezig zijn, zal hier zeker van toe- passing zijn. Ik hoop en ga er van uit dat invoering van dit systeem zijn vruchten af zal werpen. Je kunt deze in een pro- fielschets verwoorden om vervolgens bij de keuze van de kandidaat deze punten zo goed mogelijk te toet- sen. Enkele weken geleden heb ik de term 'een hoog Maij-gehalte' gebruikt en voorgangers in deze rubriek hebben dit ook gebruikt, het lijkt dus dat deze term vleugels heeft gekregen.

Om een voor mij heel be- langrijk punt te noemen: Dit kan na- tuurlijk op vele manieren. Mevrouw Maij stond heel dicht bij de voor burgers belangrijke ontwikkelin- gen binnen de gemeente. Zij zocht zelf ook zaken uit, vormde zich zo een eigen mening, toetste die, was concreet, ging naar de bur- ger toe die met een pro- bleem kwam, gaf ook zelfs tijdens vergadering haar visitekaartje af en maakte op die manier de afstand tussen burger en bestuur wel heel prettig klein.

Voorheen heeft Petschi jaren in de horeca gewerkt en de laatste acht jaar in de bakkerij van supermarkt Dirk van den Broek, die brood van Bertram betrok. Toen dit verkoop- punt stopte, heeft hij de sprong gewaagd en is zelfstandig onder- nemer geworden. De zaak is zeer ruim opgezet en ziet er heel aantrekkelijk uit. Veel hout en de broden lig- gen uitnodigend uitgestald op eikenhouten planken.

Er wordt een grote sortering overheer- lijk brood, broodjes, diverse soorten croissants en een flink assortiment gebak aan- geboden. Vooral handig voor eenpersoonshuishoudens zijn er veel broden van gram.

Het afbakken doen wij hier, achter de winkel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de hele dag vers brood voor- radig is. Nee verkopen, zoals bij de meeste warme bakkers in de namiddag, is er bij ons dan ook niet bij", vertelt Petschi vol trots. Naast brood en banket verkoopt hij er een lekkere kop koffie, thee of jus d'orange, waardoor vooral de toeristen 's morgens op zijn terras of binnen kunnen aanschuiven voor een lekker ontbijtje met belegde broodjes, bijvoorbeeld met ambachtelijk gemaakte salades.

Zowel binnen als bui- ten zijn er gezellige zitjes en vooral het buitenterras oogt heel uitgebreid. Binnenkort wordt nog een zonnescherm geïnstalleerd. Eigen bezorgdienst "Buiten het brood in de winkel, lever ik ook brood en -produc- ten aan strandtenten, hotels, pensions en snackbars. Wij hebben een eigen bezorg- dienst met een soort TukTuk ook voor particulieren, red. Wij vormen een leukteam en ook zoon en dochter springen re- gelmatig gedurende de week- enden en de vakanties bij.

Elke week kunt u profiteren van aanbiedingen en met het reis- bureau KVSA is er een overeen- komst dat men bij het boeken van een reis een tegoedbon krijgt voor bijvoorbeeld een verrukkelijk appel-abrikozen- taartje", zegt de bakker. De bak- kerij aan het Raadhuisplein 14 is zeven dagen per week ge- opend van In een kleinschalig appartementencomplex boven supermarkt Vomar ligt dit 3-kamer appartement in een vriendelijke woonomgeving.

Het heeft een ruime woon- en eetkamer, fraaie "landelijke" keuken, 2 slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad. Dit appartement verkeerd in een nieuwstaat! Zandvoortselaan M49 Zandvoort Vraagprijs: Deze vrijstaande villa is gelegen op een royaal perceel van maar liefst m 2 met uitzicht op de Amsterdamse waterleiding duinen. Het beschikt over 3 slaapkamers, een fraaie houten veranda, een oprit voor meerdere auto's, een verwarmd zwembad én een perfect zomerhuis met aparte woon- en slaapkamer én privacy!

Van Galenstraat Op zoek naar een fraai hoekopportement mét zeezicht? Dit 2-kamer appartement met balkon is gelegen op de 2 e etage en is bijzonder geschikt als starters woning. Lichte woonkamer met zeezicht, grote slaapkamer, moderne keuken. Het kan zo betrokken worden. Van Galenstraat Zandvoort Aan de rand van het groene hart gelegen deze halfvrijstaande woning mét een zomerhuis!

De woning is v. Op zoek naar een ruime eengezinswo- ning met verhuurmogelijkheden? Dit is uw kans! In een kleinschalig appartementencomplex. Heerlijk wonen en genieten van de ondergaande zon! Dit 2-kamer appartement is gelegen op de i e etage van een kleinschalig appartementencom- plex. Sfeervolle woonkamer, verzorgde keuken, ruime slaapkamer en berging in de onderbouw.

De woning heeft de beschikking over 4 slaapkamers, een berging in de onderbouw én een privé parkeerplaats in de parkeergarage! Een heerlijke woning met veel m 2! Gerkestraat Zandvoort Vraagprijs: Deze fraaie en zéér royale 2-onder-i-kap woning is gelegen op een levendige locatie in de directe nabijheid van de Zuid duinen.

De woning heeft de beschikking over een zonnige voor- en achtertuin, een diepe garage, een oprit voor meerdere auto's, 4 slaapkamers en een groot souterrain gelegen onder de woning! Bijvoorbeeld kantoor aan huis. De woning beschikt over een voor- en achtertuin met een stenen berging, een kelderen liefst 7 slaapkamers. Het dient geheel aangepast te worden aan de wooneisen van Unieke kans voor wonen in deze gewilde buurt! De dorpsgenoten van deze week vierden onlangs hun gouden jubileum, het feestelijke gegeven dat zij al vijftig jaar samen zijn.

Op zich tegenwoordig al een unieke gelegenheid, maar in hun geval helemaal bijzonder. La- ten wij eerlijk zijn: Nico Zonneveld 76 iseengebo ren en getogen Zandvoorter, Wim Brethouwer net 69 komt oorspron- kelijk uit Beverwijk.

Zij ontmoetten el- kaar in Amsterdam op Koninginnedag en wonen sinds juni samen in de Burgemeester Van Alphenstraat. Het is nog steeds mijn hobby. Ik ben lid van golf- club Spaarnwoude en van de plaatselijke ZGC Sonderland waar hij ruim tien jaar pen- ningmeester was en daarom tot lid van verdienste is be- noemd, E.

Loopbaan Nico Wat werk betreft is Nico begonnen in de tabakshan- del. Daarna kwam hij bij de Spaarbank aan het Singel te Amsterdam terecht. Omdat hij de vele bijkantoren vaak moest bezoeken, kwam de motor in zijn leven.

Vele men- sen zagen hem toen al in zijn camouflagekleren rijden, die hij op zijn werk snel ver- ving door een iets degelijker outfit. Nog steeds is dit een zeer kenmerkende kleding- keuze van hem! Na de overdracht van Indonesië is het bedrijf zich vooral op Ethiopië gaan richten en hadden wij ook veel contact met de Sultan van Oman. In al die jaren ben ik gelukkig nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan. Hier heb ik 37 jaar in de catering van het bedrijfsrestaurant gewerkt.

De horeca trok maar het voor- deel hierwas,datje het week- end vrij had. Ook voor ons gold destijds dat wij er met 55 jaar uitgingen. Ik ben dus alweer veertien jaar thuis. Voordat de golfclub Sonderland naar het terrein van Open Golf Zandvoort verhuisde, was jarenlang het clubhuis van de handbalver- eniging het thuishonk. Wie verzorgde in die tijd alle heer- lijke hapjes en hielp, naast Evert van der Linden, zeer re- gelmatig achter de bar? Juist, de altijd behulpzame Wim, die overigens geen lid was.

Wie maakt al tien jaar lang maandelijks de Agathakerk schoon? Is hij 'van het hout- je' zoals pastoor Duyvis het onlangs nog verwoord- de? Ook het Welzijnscentrum, het tegenwoordige Pluspunt, maakt al ja- ren dankbaar gebruik van Wim's diensten.

Tafeltje Dekje bezorgen, mensen naar ziekenhuizen rijden en elke dinsdag is hij in de biblio- theek aanwezig bij de Open Eettafel. Vaste prik is het drie maanden lan- ge verblijf op de Canarische Eilanden in de winter evenals het jaarlijkse, kortere, verblijf in Tunesië. Beslist moet nog van de heren vermeld worden dat zij de vervangende opa's zijn van Rosa 9 en Iris 7 , de dochters van nichtje Gusta Zonneveld en Dennis van Emmerik.

Is het verwonderlijk dat op de receptie van 29 april jl. Zelfs uit de Verenigde Staten en de Canarische Eilanden waren vrienden gekomen om deze bijzondere en buiten- gewoon hartelijke dorpsge- noten te feliciteren met hun jubileum. En als het aan Nico en Wim ligt komen er nog vele jaren bij!

De drogere en warmere fase, die al lange tijd in de kaarten zit, wordt dan ook steeds uitgesteld. Inmiddels hebben we alweer weerhistorie geschreven, want afgelopen dinsdag werd op het weerkundige hoofdstation van het KNMI in de Bilt de millimeter meiregen vorig record uit mei overschreden.

We kunnen dus nu al stellen dat deze meimaand de natste is sedert tenminste jaar. Zandvoort overigens heeft slechts 54 millimeter neerslag opgevangen tot 28 mei en is hiermee bijna de droogste lo- catie van het land.

Inmiddels staat de teller alweer op bij- na 70 millimeter. Het is toch bijna onvoorstelbaar: Zou juni dan weer kurkdroog moeten worden..?

Opvallend is dat mei ook weer als te warm de boeken in zal gaan straks met een temperatuuroverschot van bijna twee graden. Een zeer matige maand met van tijd tot tijd veel regen associeert men doorgaans niet met warmte, maar zonder dat we het eigenlijk doorhad- den kropen de temperatuur- gemiddelden weer boven de normaal uit. Gisteren, woensdag, beleef- den we een redelijk intermez- zo in Zandvoort en Bentveld met een wat betere tem pera- tuur en de zon er wat meer bij, nipten we bijna aan 18 graden in de namiddag.

Later op de dag nam de bewolking alweer toe als voorbode van een nieuwe neerslagimpuls waarmee we deze donderdag weer deels opgescheept zit- ten. In het tijdpad vrijdag tot en met zondag zal er toch een geleidelijke weersverbete- ring plaatshebben, afgezien van de 'restbuien' die zeker vandaag en vrijdag nog kun- nen vallen.

De atmosfeer stabiliseert met name in het weekeinde en de tempera- tuur stijgt een paar graden, zodat de 20 graden weer in zicht komt. De volle honderd procent droogweer garantie evenwel ook dan nog niet De weerkaarten wijzen des- alniettemin op een verder herstel de eerste werkweek van juni, hoewel een fractie voorbehoud op z'n plaats is.

Mocht het geschetste 'te- kentafelscenario' inderdaad doorgang vinden, en die kans is vrij realistisch, krijgen we een aantal dagen fraai weer in huis met de nodige zon en temperaturen tussen 22 en 25 graden. Zowel de kreeft alsmede de oesters worden, rechtstreeks vanuit ons homarium, door onze chef -kok op verschillende wijze bereid. De keuken van restaurant Cinq is dagelijks geopend van Vers van het mes. Gratis kaarten voor het haringhappen af te halen bij Thalassa Strandpaviljoen 18 zolang de voorraad strekt We hebben nog meer voor u!

Het Shanty koor is er ook. Troubadour Ad Goossens Vanaf Springkussen voor de kinderen Wedstrijd Gaernt garnalen pellen Gewoon lekker, lekker gewoon. Ze geeft allerlei informatie over de streek en schrijft over de druiven die er worden verbouwd.

Tenslotte selecteert zij een 'wijn van de maand' uit dezelfde streek. Wijnstreek onder de loep: Rueda bevindt zich langs de rivier de Duero, ten zuidwesten van de historierijke stad Valladolid en zo'n km ten noordwesten van Madrid. Aan de kastelen, die vrijwel op iedere heuveltop staan, is duidelijkte zien dat Rueda de grens vormde tussen chris- telijk Spanje en het Moorse rijk. De ene na de andere veldslagvond hier plaatsen Rueda werd in de 9e eeuw dan ookTierra de Nadie ge- noemd, 'Niemandsland'.

De Moren pasten er de tactiek vande'verbrandeaarde'toe: Gratis grond Pas in de 11e eeuw onder koning Alfonso VI ging het beter. Die vaardigde een wet uit dat iedereen die wijngaarden wilde aan- planten en verzorgen, dat stuk land gratis kreeg.

Veel mensen kregen hierdoor in- teresse in de wijnbouw en dan vooral religieuze ordes die graag kloosters bouw- den in Spanje. In de 15e en 16e eeuw beleefde de wijn- bouwers van Rueda hun Gouden Eeuw. Zij leverden hun wijnen aan bisschop- pen en koningen en kregen hoge prijzen voor hun wijn. Druifluis Maar ook in Rueda sloeg het noodlot toe na drie eeuwen van welvaart. Aan het begin van de 20ste eeuw bereikte de Phylloxera, die vrijwel alle wijngaarden in Europa ver- woeste, Rueda.

Phylloxera is een druifluis die als verstekeling meege- nomen werd op wijnstok- ken die vanuit Amerika naar Europa geïmporteerd werden rond Het gevolg was ver- schrikkelijk: Hij vrat de haarwortels ondergronds aan zodat de plant langzaam maar zeker afstierf De oplos- sing voor het probleem lag in het enten van Franse druiven- rassen op een Amerikaanse onderstam.

Dit bleek het ei van Columbusen de ramp werd tot staan gebracht. Het betekende echter nog niet dat de druif- luis uitgeroeid was. Pas na de 2e Wereldoorlog vond herstel plaats van de wijngaarden in Rueda en kunnen we spreken van een wedergeboorte. Dit is voornamelijk te danken aan de komst van twee markie- zen: Zij gaven een enorme impuls aan de streek wat in leidde tot opwaardering van Rueda naar een D.

Dénominación de Origen voor de witte wijn. Rueda bevindt zich op zo'n meter boven de zeespiegel. De rode aarde brengt volle, krach- tige wijnen voort. In de zomer en de herfst is het er overdag snikheet, terwijl het 's avonds flink afkoelt. De Verdejo druif heeft hieraan zijn aroma te danken. Het is een karaktervol- le druif die mooie, volle, droge wijnen oplevert.

Voorheen was het erg lastig voor de wijnbou wers om goede wijn te maken met die hitte. Tegenwoordig oogst men op tijd en vaak 's nachts om rijpe, warme drui- ven te voorkomen alsmede gisting op hoge temperaturen Daarna worden de druiven on- middellijk in gekoelde installa- ties waarin de druiven perfect worden verwerkt Deze maand De wijn van deze maand heb ik gekocht bij Wijnkoperij Inde gevulde Flesch te Heemstede Deze Rueda Superior van de Verdejo druif heeft een lange gisting gehad op lage tempe- ratuur en een opvallend frisse volle smaak met veel fruit.

Een mooie zachte wijn die uitste kend in balans is. Hij komt van het huis Bodega Antaho, ge legen in het centrum van het stadje Rueda, dat in door José Luis Ruiz gekocht werd De bodega heeft ongeveer 3 ki- lometer originele onderaardse gangen op zo'n 25 meter diep- te in prachtige rode stenen die dateren uit de Moorse tijden In het labyrint liggen nu zo'n eiken vaatjes en rond de 1 miljoen rijpende flessen.

Een bezoek meer dan waard! Wijn van de maand: Viha Mocén - Rueda Superior D. Laat uw vermoeide spieren eens heerlijk masseren door Rosa van der Staaij! Rosa van der Staaij Om meteen verkeerde ge- dachten de kop in te drukken: Opleiding De jeugdige Rosa is vanaf fe- bruari gestart met haar behan- delingen in een gezellig hou- ten 'chalet' in de Oranjestraat Mensen masseren elkaar en de kennis gaat over van gene- ratie op generatie.

Het maakt mensen op vroege leeftijd al bewust van hun lichaam en ouderen blijven hierdoor lan- ger soepel en vitaal",aldus een energieke Rosa. Dat is jammer, want juist in onze maatschappij waarbij wij al- lemaal veel stress kennen, is ontspanning zo belangrijk. Massage is hierbij een uitste- kende manier!

Bij sportmassage worden de stramme spieren los gekneed. Een tradi- tionele massage met oliën en warme basaltstenen, die ont- staan zijn uit zwarte lava en opgebouwd uit verschillende mineralen. Je voelt zelfs de stenen niet. Je zult hierdoorsoepeleren vi- taler door het leven gaan. De behandel- tijden variëren van 30 tot 90 minuten.

Vraag uw vtarkoper naarde VDurwSaTcftrn. Zaterdag 2 juni a. Duivenvoorden Tennis tip van de week! Wanneer je in de wedstrijd op voorsprong bent gekomen, verander dan nooit je stijl van spelen. Blijf dezelfde tactiek gebruiken die je deze voorsprong hebt gebracht! Openbare speelplaats Lorentzstraat, is in verhuisd naar rotonde Van Lennepweg Beeldhouwer: Kees Verkade door Nel Kerkman In adviseerde de commis- sie culturele belangen aan de gemeenteraad om bij de speel- plaats Lorentzstraat naast de Nicolaasschool een beeld van Kees Verkade te plaatsen.

Het is een kindvriendelijk beeld dus was plaatsing bij een speel- plaats geen probleem. De uitga- ve van het bronzen beeld werd gedekt uit het fonds kunstzin- nige verfraaiing dorpsbeelden. De spaarpot was goed gevuld FL Het was de laatste actie van de com- missie want vervolgens zijn er geen beelden meer uit het fonds aangekocht.

Verplaatst Toen de Nicolaasschool ver- huisde naar de brede school aan de Jac. Thijsseweg, werd in het bronzen beeld ver- plaatst naar het midden van de rotonde op de kruising van de Linneausstraat en de Van Lennepweg. Het vrolijke bron- zen meisje is daardoor aan alle kanten te bewonderen en regelt het verkeer vanaf haar skippybal.

Kees Verkade In totaal heeft Kees Verkade vijf bronzen beelden plus een borstbeeld van wethou- Stranduitje op herhaling "Ik zou zo graag weer eens op het strand zijn, maar ik kan er niet meer komen.

In Zandvoort wonen en niet meer op het strand kunnen komen, terwijl je daar zo graag zou zijn, dat kan je jezelf haast niet voorstellen. Mariska van Huissteden, consulente van WonenPlus onderdeel van Pluspunt , kon dat in- derdaad niet.

Ze nam de telefoon, sprak enkele mensen en een stranduitje was geboren. Robin Molenaarvan Beach- club 10 en Victor Bol van Strandactief, zeiden vorig jaar al hun medewerking toe.

OvM Fotografie voor rolstoelen , fantastische Zandvoortse ondernemers en een aantal fijne mensen die wil- len helpen. Dat zijn de ingredi- der Arie Kerkman vervaardigd die op diverse plekken in Zandvoort te vinden zijn. In de periode rond de aankoop van de sculptuur 'Meisje op skippy- bal' maakte Verkade een rondreis door de Verenigde Staten, die resulteerde in een serie sculptu- ren van indianen en sportlieden.

Door verblijf bij vrien- den in Monaco raakte Verkade in de ban van het circus en bal- let. Terug in Nederland maakte hij voor het Haarlemse zie- kenhuis de Mariastichting 'Twee nonnetjes' en in een monumentaal beeld van een gezin, dat een plek kreeg in de Waterleidingduinen bij Vogelenzang.

In vestigde Verkade zich, na zijn huwelijk met baronesse Ludmila von Falz-Fien, in het vorstendom Monaco. Met de geboorte van zijn dochter heeft Verkade een serie 'Geboorte' in brons ge- maakt. Zijn latere kunstwerken worden bij het volgende beeld beschreven. De eerste keer, vorigjaar september, was een groot succes. Spontaan boden Molenaar en Bol aan dit jaarlijks te herhalen.

En zo werden de klanten en bekenden van WonenPlus dit jaar opnieuw welkom geheten met koffie en ge- bak. Een verrassing kwam van dorpsomroeper Klaas Koper, die 'onverwachts' de gasten verwelkomde met een Zandvoortse Roep. Vrijwilligers en medewer- kers van Pluspunt stonden klaar om de mensen te be- geleiden tijdens een stran- drit in de Strandactief kar toegankelijk voor rolstoe- len óf mee te nemen naar de zee in een strandrolstoel. Met nog een frisdrankje en een hartig hapje in een prach- tige voorjaarszon genoten alle deelnemers.

Deze duinen is het grootste restant van een duingebied dat is ver- bonden met de eeuwenoude Zandvoortse zeedorpencultuur. De karakteristieke hierbij be- horende zeedorpenvegetatie is hier rijk ontwikkeld.

Naast de visvangst waren de in- woners van Zandvoort ook eeuwenlang aangewezen op het duingebied waar het om voedsel ging. Akkertjes wer- den aangelegd, plaggen gespit voor bemestingsdoeleinden en alle menselijke en dierlijke afval ging naar het land. Zo ontstond een heel eigen stukje cultuurlandschap. Dit langs de kust van Noord- en Zuid-Holland voorkomende 'zeedorpenlandschap' heeft een heel eigen vegetatie, met planten als hondskruid, oorsi- lene, aard kastanje en wond kla- ver.

Groeiplaatsen van enkele zeldzame soorten als kleine hoornbloem en zeewinde zijn vrijwel alleen in de buurt van deze 'zeedorpen'te vinden. Wie kennis wil nemen van een uniek soort duingebied met zijn daarbij behorende planten wordt van harte uitgenodigd deze natuurexcursie mee te maken. Vertrek is om Friedhoffplein, Zand- voort Zuid. De excursie duurt ca.

Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis. Zandvoortse kunst in Bennebroek De Zandvoortse kunstenaar Ton Timmermans is uitgenodigd door de gemeente Bennebroek om vier weken lang te expo- seren in het gemeentehuis. Op de expositie nodigen kunst- werken uit de gedachten te laten dwalen. De schilderijen en kunstobjecten van de solo-expositie geven een andere kijk op de mens en zijn omgeving. De werken van beeldend kunstenaar Ton Timmermans vertellen geen vastomlijnd verhaal.

Ik probeer de gangbare manier van kijken te 'kantelen'. Om dat 'innerlijk reizen' te bena- drukken ontvangt iedere bezoeker op de opening van de expositie een origi- neel en gesigneerd kunst- werkje 'Droedels op reis'. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening op woensdag 6 juni, om Openingstijden van het gemeentehuis: Vul snel de onderstaande bon in! Vraag naar dü voorwaarden. SmaaqGraskaas bereid met weidemelk en weinig zout! Zeespiegel Aanbieding voor ZandvoortPashouders: Met de aangehechte tegoedbon voor een Zandkorrel, kunt u op een door u gewenst tijdstip gratis een Zandkorrel mini-ad- vertentie plaatsen.

Bel Letty van den Brand en vraag naar de zeer aantrekkelijke tarieven! Passage 7 naast Dirk vd Broek tel: Krocht Autobedrijf Zandvoort - K. Onnesstraat Circuit Park Zandvoort - Burg. Tevens bie4en wij 33n: Wooy roeer info en het ontvangen vgn onze nieuwsbriefzie: Halteétraat £5 Zandvoort teL 60 Administratiekantoor K.


gratis pjes com sex massage noord holland
Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog. Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Erotische Masseuses en Masseurs vind je op speurders. Wij bieden een overzicht van massagesalons en prive massages. Geniet van een heerlijke tantramassage of body to body bij jou in de buurt.

Door middel van de zoekfuncties kan je filteren op locatie of type massage. De wereld van massages is uitgebreid. Wellicht ken je de Nuru massage nog niet of de tantra massage. Dit zijn intense massages waarbij er veel fysiek contact is. Het is genieten in de meest ultieme vorm en het zijn ervaringen waar mensen honderden kilimoters voor rijden.

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Sex is een intense verbinding waarbij enorme energie vrijkomt. Genot en ont spanning bij mij thuis in Amstelveen Ben je op zoek naar ontspanning, verwennerij en erotiek? Wil je lekker ontspannen! Hallo dames ik ben Alexandro en ben jij opzoek naam een man die je uren verwent dan ben je op de goede plaats.

Bij mij thuis in Amstelveen: Ik ben Demi, een Nederlandse, donkerblonde, elegante masseuse van 45 jaar met volle stevige borsten D cup, geen siliconen. Ik geef erotische bodytobody-massages van een uur met hoogtepunt bij mij thuis in Amstelveen, 3 minuten van afrit 4 van de A9, winkelcentrum de Groenhof en het Amstelland Ziekenhuis. In de straat waar ik woon kun je makkelijk en gratis parkeren en de ingang van mijn woning is discreet. En natuurlijk ontvang ik je!

Zou graag lekker het geile erotische massage willen met jou aangaan maar alleen als jij ook lekker geil bent! Massage met optionele happy end Voor mannen en vrouwen bied ik mijn dienst aan als prof masseur met eventueel een happy end bij mij thuis.

Even heerlijk genieten, in een huiselijke en discrete omgeving in Purmerend. Welke vrouw wilt er een gratis erotische massage ontvangen Man van 36 zoekt een vrouw die een erotische massage wilt ontvangen Stuur je een berichtje?

Sexy, elegante masseuse geeft body to body in Amstelveen Hallo,ik ben Demi, een Nederlandse, donkerblonde, elegante masseuse van 45 jaar met volle stevige borsten D cup, geen siliconen. Erotische Massage voor vrouwen Ik ben een ervaren zelfstandige hetero-seksuele erotisch masseur.

Ik ben lief, knap en kleed me graag modern. Ik ben geen macho en ook niet ruig, wel eerder zacht van aard. Ik ben open van geest. Wederzijds respect én begrip staan voorop. Diverse professionele massages voor vrouwen Diverse betaalbare en professionele massages voor vrouwen. Mijn naam is Narcis en ik bied hierbij mijn diensten aan vanuit een rustige en ruime studio in Lelystad. Midden in de natuur aan de rand van Lelystad tussen Almere en Harderwijk bevindt zich mijn nieuwe studio waar ik kan ontvangen.

Tantrameester zoekt toegewijde leerling e Ervaren tantrameester zoekt toegewijde leerling e om in te wijden. Voorwaarden afhankelijk van wie je bent van gratis tot e60 per uur. Alleen serieuze reacties graag. Ontdek je eigen lijf van top tot teen Voor mannen die volledig willen ontspannen is deze fullbody massage waarbij het hele lichaam de aandacht krijgt die het verdient door een donkere masseur.

Rustig opbouwend begin ik met de achterkant, vanuit de nek worden schouders en rug onderhanden genomen. Daarna de armen, benen en uitgebreid de billen. Vervolgens mag jij je omdraaien, de voeten, benen en dijen krijgen nu alle aandacht, om met de borst en buik te eindigen.


Eindhoven neuken lul kut neuken

  • Vingeren sex tantra massage gratis
  • Sexplaats nl zweet kut
  • Peters, Grace Denise Alice. Bovendien bleek, zonder OPZ daarvan op de hoogte te brengen, dat P.
  • TIDA THAI MASSAGE ROTTERDAM PRIVE ONTVANGST ZONDER CONDOOM