Ik zoek een slet geldmeesteres

ik zoek een slet geldmeesteres

Dan moet miss Daisy me een enorme dildo voorhouden. Deze moet ik likken en in mijn mond nemen. Want dat moet in het echt ook. Opeens houdt miss Daisy mijn hoofd vast en duwt het ding in mijn strot. Vervolgens komt miss Daisy voor me zitten. Vanuit haar kruis wijst een dildo in de richting van mijn mond. Ik pak de pik in mijn hand en begin ijverig te likken en te zuigen. Laat eens horen hoe lekker je het vindt! Het windt me enorm op. Stel je toch voor dat ik binnenkort een andere bi-slaaf mag: De buttplug wordt met een ruk uit me getrokken.

Ik krijg een flinke pijnscheut en weer snak ik naar adem. Ik verlies gevoel voor tijd en ruimte. Miss Daisy zit bovenop me. Ze tergt me met haar voorgebonden dildo. Dan beneemt ze me de adem. Willoos ben ik overgeleverd. En geniet van de face-sit. Meesteres Sophie neemt het over. Mijn hoofd zit vastgeklemd tussen haar goddelijke dijen. Ze gunt me een blik op haar heiligdom. Nee, dat is uiteraard verboden voor een slet als ik.

Opeens ben ik omringd door meer publiek. Niet alleen meesteres Sophie en miss Daisy, maar ook lady Sharon en slavin Rose torenen boven me uit. Onderdanig lig ik op de mat. Laag bij de grond. En daar geniet ik van. Ik kronkel, kreun en lik de schoenen en laarzen van de ladies.

Ook van slavin Rose. Vergeleken met haar ben ik niets. Een slet, door wie je je voor 50 cent kunt laten pijpen en die je voor 1 euro in zijn kont kunt neuken. Op een parkeerplaats, in bedwang gehouden op de motorkap van een auto. Ik stop mijn eigen vingers in mijn kont en beweeg op en neer. De dames slaken kreten van ongeloof. Wat een hoer, ze neukt zichzelf! Ik word bespot en bespuugd. Ik wrijf hun speeksel door mijn gezicht en lik mijn vingers af.

Dit is wat ik wil. Hier voel ik me goed bij. Ik raak een beetje in trance. Ik glijd in subspace…. Nu zullen we eens flink huishouden in die andere geile slettenopening.

Hoofd plat op de mat en kont omhoog! Dus wordt mijn anus voorzien van meer glijmiddel, waarna ik een flinke knots tussen mijn billen en tegen mijn sluitspier voel drukken. Ondertussen word ik opgehitst. Meesteres Sophie heeft in de gaten dat ik opgewonden word van billenkoek. Met haar vlakke handen petst ze tegen mijn kont. Dan wordt de knots in me geramd. De pijn vlamt omhoog in mijn kont, de tranen schieten in mijn ogen en ik lig te kronkelen op de matras.

Daar lag ik dan ingesnoerd in een leren bodybag. Ik kon geen kant meer op. Alleen mijn slavenpik en tepels konden worden bewerkt door de twee Meesteressen. Dat deden ze dan ook volop en met groot genoegen. Mijn tepels waren nog erg gevoelig. Met graagte had een van de twee top-Meesteressen de tepelklem stevig aangedraaid. Dat voelde eerst nog aangenaam pijnlijk aan, maar nadat ze de tepelklem eraf had gehaald, schoten de tranen me spontaan in mijn ogen van de pijn.

Ik zag aan de glimlach van de beide dames dat mijn pijn ze wel beviel. De andere Meesteres begon me te bewerken met een violet wand. Hij is een echte slet. Eerder voordat ik vastgebonden werd in de body bag hadden de Meesteressen mij geneukt in mijn slavenhol. Kunnen zij zich op hem uitleven. Kan die in het kamertje hiernaast voor ons geld verdienen.

..

Kutjes voelen dikke kut neuken

Dan zal ik eerst eens op zoek gaan naar sexy lingerie! Even later loop ik te showen voor meesteres Sophie.

Ik draag een sexy topje, een bh en een maillot met gaten om mijn lul, ballen en kont tentoon te kunnen stellen. Ik betast en streel mezelf, terwijl meesteres Sophie me keurt. Ik moet weer gaan zitten, ze doet een latex handschoen aan en enkele vingers verdwijnen in mijn kont. Ze neukt me met haar vingers en ik begin meteen te lekken. Zodat je genomen kunt worden en ik misschien nog wat aan je kan verdienen. Meesteres Sophie smeert wat glijmiddel op mijn anus en wringt een buttplug naar binnen.

Met een flinke stoot schiet de plug door en ik snak naar adem. Niet veel later lig ik in een andere kamer. Meesteres Sophie geeft Miss Daisy aanwijzingen. Overgeleverd aan twee dominante dames, vastbesloten om mijn twee gaten te trainen. Uit te wonen, besluiten ze samen. Terwijl mijn ene gat lekker gevuld blijft, komt eerst mijn andere slettenopening aan de beurt. Ik mag eerst even oefenen op een paar vingers van meesteres Sophie. Gretig zuig en lik ik.

Dan moet miss Daisy me een enorme dildo voorhouden. Deze moet ik likken en in mijn mond nemen. Want dat moet in het echt ook. Opeens houdt miss Daisy mijn hoofd vast en duwt het ding in mijn strot. Vervolgens komt miss Daisy voor me zitten. Vanuit haar kruis wijst een dildo in de richting van mijn mond.

Ik pak de pik in mijn hand en begin ijverig te likken en te zuigen. Laat eens horen hoe lekker je het vindt! Het windt me enorm op. Stel je toch voor dat ik binnenkort een andere bi-slaaf mag: De buttplug wordt met een ruk uit me getrokken.

Ik krijg een flinke pijnscheut en weer snak ik naar adem. Ik verlies gevoel voor tijd en ruimte. Miss Daisy zit bovenop me. Ze tergt me met haar voorgebonden dildo. Dan beneemt ze me de adem. Willoos ben ik overgeleverd. En geniet van de face-sit. Meesteres Sophie neemt het over. Mijn hoofd zit vastgeklemd tussen haar goddelijke dijen. Ze gunt me een blik op haar heiligdom.

Nee, dat is uiteraard verboden voor een slet als ik. Opeens ben ik omringd door meer publiek. Niet alleen meesteres Sophie en miss Daisy, maar ook lady Sharon en slavin Rose torenen boven me uit. Onderdanig lig ik op de mat. Laag bij de grond. En daar geniet ik van. Ik kronkel, kreun en lik de schoenen en laarzen van de ladies. Ook van slavin Rose. Vergeleken met haar ben ik niets.

Een slet, door wie je je voor 50 cent kunt laten pijpen en die je voor 1 euro in zijn kont kunt neuken. Op een parkeerplaats, in bedwang gehouden op de motorkap van een auto.

Ik stop mijn eigen vingers in mijn kont en beweeg op en neer. Eerder voordat ik vastgebonden werd in de body bag hadden de Meesteressen mij geneukt in mijn slavenhol. Kunnen zij zich op hem uitleven. Kan die in het kamertje hiernaast voor ons geld verdienen.

En in gedachten zag ik al twee slavenpikken voor me. Een in mijn slettenkont de ander in mijn mond. Na ruim een uur lieten de meesteressen me tot een ongekend hoogtepunt komen. De een zat met haar leren broek op mijn mond. De ander bewerkte mijn slavenpik met een elektrische massage wand. Ondanks de bal-bondage spoot ik de condoom in een mum van tijd helemaal vol.

Natuurlijk mocht ik die onder luid gelach van de beide dames naderhand leeg zuigen. Even later ontving ik een WhatsApp-bericht: Er is een slaaf die je wil neuken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.ik zoek een slet geldmeesteres

Dan moet miss Daisy me een enorme dildo voorhouden. Deze moet ik likken en in mijn mond nemen. Want dat moet in het echt ook. Opeens houdt miss Daisy mijn hoofd vast en duwt het ding in mijn strot. Vervolgens komt miss Daisy voor me zitten.

Vanuit haar kruis wijst een dildo in de richting van mijn mond. Ik pak de pik in mijn hand en begin ijverig te likken en te zuigen. Laat eens horen hoe lekker je het vindt! Het windt me enorm op. Stel je toch voor dat ik binnenkort een andere bi-slaaf mag: De buttplug wordt met een ruk uit me getrokken. Ik krijg een flinke pijnscheut en weer snak ik naar adem. Ik verlies gevoel voor tijd en ruimte.

Miss Daisy zit bovenop me. Ze tergt me met haar voorgebonden dildo. Dan beneemt ze me de adem. Willoos ben ik overgeleverd. En geniet van de face-sit. Meesteres Sophie neemt het over. Mijn hoofd zit vastgeklemd tussen haar goddelijke dijen. Ze gunt me een blik op haar heiligdom. Nee, dat is uiteraard verboden voor een slet als ik. Opeens ben ik omringd door meer publiek. Niet alleen meesteres Sophie en miss Daisy, maar ook lady Sharon en slavin Rose torenen boven me uit.

Onderdanig lig ik op de mat. Laag bij de grond. En daar geniet ik van. Ik kronkel, kreun en lik de schoenen en laarzen van de ladies. Ook van slavin Rose. Vergeleken met haar ben ik niets. Een slet, door wie je je voor 50 cent kunt laten pijpen en die je voor 1 euro in zijn kont kunt neuken. Op een parkeerplaats, in bedwang gehouden op de motorkap van een auto.

Ik stop mijn eigen vingers in mijn kont en beweeg op en neer. De dames slaken kreten van ongeloof. Wat een hoer, ze neukt zichzelf! Ik word bespot en bespuugd. Ik wrijf hun speeksel door mijn gezicht en lik mijn vingers af. Dit is wat ik wil. Hier voel ik me goed bij. Ik raak een beetje in trance. Ik glijd in subspace…. Nu zullen we eens flink huishouden in die andere geile slettenopening. Hoofd plat op de mat en kont omhoog! Dus wordt mijn anus voorzien van meer glijmiddel, waarna ik een flinke knots tussen mijn billen en tegen mijn sluitspier voel drukken.

Ondertussen word ik opgehitst. Meesteres Sophie heeft in de gaten dat ik opgewonden word van billenkoek. Met haar vlakke handen petst ze tegen mijn kont. Dan wordt de knots in me geramd.

De pijn vlamt omhoog in mijn kont, de tranen schieten in mijn ogen en ik lig te kronkelen op de matras. Daar lag ik dan ingesnoerd in een leren bodybag. Ik kon geen kant meer op. Alleen mijn slavenpik en tepels konden worden bewerkt door de twee Meesteressen. Dat deden ze dan ook volop en met groot genoegen.

Mijn tepels waren nog erg gevoelig. Met graagte had een van de twee top-Meesteressen de tepelklem stevig aangedraaid. Dat voelde eerst nog aangenaam pijnlijk aan, maar nadat ze de tepelklem eraf had gehaald, schoten de tranen me spontaan in mijn ogen van de pijn. Ik zag aan de glimlach van de beide dames dat mijn pijn ze wel beviel. De andere Meesteres begon me te bewerken met een violet wand. Hij is een echte slet. Eerder voordat ik vastgebonden werd in de body bag hadden de Meesteressen mij geneukt in mijn slavenhol.

Kunnen zij zich op hem uitleven. Kan die in het kamertje hiernaast voor ons geld verdienen.

..
Meesteres utrecht amsterdam prive ontvangst