In haar slipje gynaecoloog sex

in haar slipje gynaecoloog sex

...

Gangbang nederland keihard anaalin haar slipje gynaecoloog sex

...

Kathy en Thijs zijn een onderdanig exhibitionistisch koppel die van alle soorten sex houden. Zij zijn beide iets gezet en achter in de Kathy heeft een c cup en een buikje en een dikke kont en Thijs heeft ook een buikje en een pik van 17 cm en is bi. Kathy had al een paar weken het probleem dat ze veel kutvocht verloor en ze wist niet waar het aan zou liggen, dus ging ze daar mee naar haar huisarts.

Ze vond het nogal gênant en durfde er niet goed mee te gaan, maar altijd maar die natte dikke slijmerige plekken in je slip is ook niet alles. Dus toch een afspraak gemaakt. Ze had een vrouwelijke huisarts en die had alle begrip voor de gênante situatie en stuurde haar door voor een afspraak bij een gynaecoloog. Kathy ging zenuwachtig naar de afspraak in het ziekenhuis en nam plaats in de wachtkamer het was bijna 5 uur en al redelijk rustig op de afdeling.

Ze had zich vanochtend extra goed gewassen en geschoren om zo netjes mogelijk voor de dag te komen. Haar kut was helemaal kaal en glad. Toen ze werd binnen geroepen zag ze een jonge man die zich voor stelde als arts in opleiding en binnen zat een oudere arts. Kathy voelde zich niet op haar gemak en vond het moeilijk en beschamend om haar probleem uit te leggen aan deze mannen. Met een rood hoofd vertelde ze dat ze veel vocht aan maakte en dat dit vervelend was.

We zullen eens kijken waar dit aan ligt zei de oudere arts. Kleed u zich daar maar in die hoek uit geheel naakt zei de arts. Kathy had verwacht dat zij achter een scherm zou kunnen of zo maar dat was nu niet en waarom moest ze nu helemaal naakt? Normaal toch alleen het onderlichaam ontbloot.

Kathy werd zenuwachtig van de situatie en kleedde zich langzaam uit. Toen ze haar slip uit deed zag ze een dikke slijmerige natte plek en schaamde zich enorm. Toen ze naakt was zei de arts haar plaats te nemen op de onderzoeksstoel en haar benen in de beugels te doen. Kathy ging zitten met haar blote kont op de stoel en ging tegen de rugleuning hangen met haar rug. Toen pas viel het haar op dat boven haar tegen het plafond een spiegel hing waarin zij zichzelf naakt zag liggen.

Ze zag haar hangtieten en buik en daaronder haar kale spleet en tot haar schrik hingen er allemaal geil slierten aan en uit haar spleet. Ze geneerde zich vreselijk voor de situatie maar kon er niks meer tegen doen. De oudere arts kwam bij haar staan en begon haar benen vast te maken in de beugels met riempjes. Zo kon ze haar benen niet meer sluiten en lag ze helemaal te kijk. Terwijl ze in deze vernederende positie lag kwam de arts tussen haar gespreide benen staan en keek naar haar dikke spleet en haar hangtieten.

De arts deed terwijl hij stond te kijken zijn handschoenen aan en duwde toen een vinger tussen Kathy haar kutlippen. Hij rook aan het slijm en liep toen naar een microscoop waar hij het materiaal onder plaatste.

Kathy schrok en voelde dat ze weer rood kleurde in haar gezicht. Nu kwam die jonge knul ook nog naar haar kut kijken en ze kon er niks tegen doen. Beide mannen stonden te overleggen en kijken. Toen plaatste de arts een eendenbek tussen Kathy haat kutlippen en begon deze open te draaien.

Kathy zag in de spiegel dat haar kut steeds verder open ging staan en dat de slijmdraden langgerekt werden tussen haar kutlippen. De gynaecoloog zei dat ze moest aangeven als het pijn begon te doen dan zou hij stoppen met draaien. De gynaecoloog draaide de eendenbek helemaal open op maximale stand en Kathy bleek ruim genoeg te zijn en kon dit makkelijk hebben. Hierna ging de gynaecoloog verder met het onderzoek terwijl de jonge knul naar haar tieten en kut stond te kijken.

Dit was zo vernederend voor haar dat ze er geil van werd. Terwijl de gynaecoloog met een wattenstaafje in haar kut bezig was keek Kathy naar het gezicht en de bult in de broek van de jonge knul.

Ze zag dat hij een stijve had en dat hij geil werd van haar. De gynaecoloog stond op en liep de onderzoekskamer uit en riep de knul mee. We zijn zo terug zei hij tegen Kathy, dit moet even naar het lab. Kathy bleef alleen in de kamer achter en zag zichzelf naakt in de stoel liggen via de spiegel. Eigenlijk wond dit haar wel op en ze voelde ook dat het geil uit haar kut liep. Het was erg stil in de ruimte en Kathy kon het niet laten even aan haar tepels te zitten.

Ze kneep en rolde ze even lekker en voelde haar kut krampen. Plotseling zwierde de deur open en kwam er een schoonmaken met een kar binnen gelopen.

Kathy schrok want ze lag hier open en bloot en kon zich niet afdekken. Zijn vingers op haar schaamlippen blijven zachtjes strelen en voorzichtig streelt hij over haar clitje. Ze slaakt een kreetje en probeert overeind te komen, maar zijn vingers in haar schede blijven haar kutje bewerken, "ik ga even kijken of je lijf overal goed op reageert, en tot nog toe doet je lijf dat prima.

Gaat dit altijd zo bij een onderzoek, waarom heeft haar vriendin dit niet verteld? Toch wil ze dat het niet stopt, ze vind het veel te lekker. Ze kreunt zachtjes, haar lichaam is super gespannen. Mieke ligt met gesloten ogen, ze hijgt en kreunt van genot. Jos weet precies welke plekjes hij moet raken en na een tijdje komt Mieke tot een heerlijke ontlading.

Ze beseft dat de dokter veel verder is gegaan dat betamelijk is, maar dat geeft haar een trots gevoel, dat hij haar mooi genoeg vind om 'te ver' te gaan. Voorzichtig trekt Jos zijn vingers uit haar schede, op het papier onder haar billen zit een grote natte vlek van haar geil. Hij drukt even met zijn hand tegen zijn erectie maar gaat dan weer verder. Mieke voelt hoe haar kutje open gesperd wordt en kijkt met grote verschrikte ogen naar de dokter.

Mieke schud even haar hoofd "nee dokter, valt wel mee, het voelt alleen een beetje raar" Jos draait zich om, zodat ze zijn grijns niet kan zien, die hij met moeite kan onderdrukken. Zijn brein werkt koortsachtig, terwijl hij deze weglegt. Dan begint hij zachtjes over haar clitje te strelen met een beetje gel, Mieke kreunt opnieuw Jos draait de eendenbek nog iets verder open en bewerkt telkens opnieuw haar clit, draait er omheen neemt hem tussen duim en wijsvinger, trekt er zachtjes aan en onderwijl duwt hij zachtjes tegen de eendenbek.

Mieke kan inmiddels niet meer rustig doen, haar lijf schreeuwt om een orgasme, ze is gewoon bloed geil. Opnieuw komt Mieke klaar. Jos draait de eendenbek terug en trekt deze langzaam uit haar kletsnatte kut. Ze heeft geen bh aan, haar b-cup borsten hebben geen ondersteuning nodig, en het is nog best warm in deze tijd. Terwijl Jos haar borsten onderzoekt, legt hij uit hoe ze dit zelf kan doen, langzaam kneden zijn handen haar borsten en knijpen telkens zachtjes in haar tepels.

De dokter bewerkt haar borsten zo geil, dat ze het vocht uit haar schede voelt druipen. Mieke ziet het nu ook, haar vingers van haar rechter hand glijden over haar buikje naar beneden, zachtjes vingert ze zichzelf "toe maar dokter, onderzoek me nog maar wat meer" fluistert ze. Jos trekt zijn jas open, maakt zijn broek open en neemt zijn harde erectie in zijn hand "even de temperatuur opnemen van dat hete stomende kutje van je" Met een beweging drukt hij zijn harde lid haar schede binnen, met diepe halen neukt hij Mieke binnen een minuutje naar een hoogtepunt.

Langzaam beweegt hij nog wat op en neer "eigenlijk nemen we altijd rectaal de temperatuur" zegt hij zacht. Voor ze kan reageren trekt hij zijn paal uit haar druipende grotje en gaat weer tussen haar benen op de kruk zitten voorzichtig duwt hij een vinger in haar kontje, dan twee en als deze er diep in kunnen gaat hij weer staan om zijn harde pik naar binnen te schuiven.

Hij kan net bij de eendenbek die op tafel ligt. Met het handvat naar boven drukt hij deze haar hete kut binnen en neukt haar helemaal van de wereld. Mieke komt nog een keertje klaar, en verliest dan het bewust zijn. Als ze na een poosje haar ogen opent ziet ze niets meer, het is aarde donker. Ze probeert zich te bewegen, maar merkt dat ze is vastgebonden.

Ze voelt dat ze in een ander stoel ligt dan die van de dokter. Ze ligt nog steeds op haar rug, haar armen liggen recht naar buiten en zijn te hoogte van haar ellebogen en polsen vast. Ook haar benen, gespreid en ter hoogte van haar knieen en enkels liggen vast. Ze trekt een paar keer, maar ze ligt muur vast "hallo, is er iemand, laat me vrij! Na een poosje valt ze opnieuw in slaap. Ze schrikt wakker als ze een injectie naald in haar schaamlip voelt prikken. Ze ziet hoe de dokter over haar heen gebogen staat met een spuitje in zijn hand.

Hij injecteert iets in haar schaamlip, en dan ook in haar andere schaamlip. Mieke voelt ze onder spanning staan "wat doe je laat me los". De dokter kijkt haar aan en glimlacht even "je bent een geweldig experiment, je zult het geilste mens ooit worden, snakkend naar sex, je bent het ultieme sexbeest in wording.

Jos grijnst even, "drie orgasmes vertellen mij een heel ander verhaal slet". Mieke sluit beschaamd haar ogen, de laatste opmerking klinkt nog na in haar hoofd. Ze was bloedgeil door de behandeling geworden, en ze was inderdaad drie keer klaar gekomen. Ze voelde zich nu inderdaad een slet, de spanning van haar schaamlippen deden haar verlangen naar een aanraking aldaar. Jos ziet hoe ze onrustig begint te draaien en glimlacht even "zie je nu wel, je bent een geil sletje, je kutje wil gewoon geneukt worden is het niet?

Betaalde sex limburg amateur escort den haag


in haar slipje gynaecoloog sex