Komt spuitend klaar sub zoekt meester

Erotische massage zeeland amsterdam erotische massage

Sex uit de oude doos gratis aftrek films


Leeftijd of Looks maakt niet uit. Ik wil je vastbinden, mijn piemel achter in je keeltje drukken, je neuken en nemen zoals ik het lekker vindt, je hardhandig vingeren, op je billen slaan. Over je gezichtje spuiten etc. Ik wil je 2 uur lang gebruiken als sex slaaf. Ik ben de baas. Word jij mijn nieuwe slaaf? Hallo Slaafjes, Wat kan ik over mij zelf vertellen? Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar.

In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Heb nog niet veel speeltjes, maar wel veel lingerie! Ik heb een leuke baan op kantoor waar ik het prima naar mijn zin heb. Ik werk in een mannencultuur waardoor ik Ik train je altijd op en respectvolle en leuke manier zodat jij jouw diepste gevoelens en fantasieën Ik ben opzoeken naar sexy slavin die onderdanige zijn Ik ben opzoeken naar sexy slavin die ook onderdanige zijn en gehoorzaam en gewillig zijn en ook,voor mijn sexy opdrachten doen en ook helemaal naakt zijn en ook gehoorzaam zijn.

Langzaamaan, uiteraard, en met respect voor de sub, dat is uiteraard heel belangrijk, en ik denk ook dat niemand van de bovenstaande schrijvers dat niet begrijpt. Tja, met betrekking tot de "kostbaarheid" Iets heel intiems, wat kostbaar is in die zin dat het leven kan schenken.

Vandaar ook dat ik dit topic gestart ben, om te zien of anderen er ook zo over denken. Wat mezelf altijd heeft verbaasd is dat er veel mannen zijn die het erg opwindend vinden om hun sperma in het gezicht of in de mond van de vrouw te spuiten - en dat uit zich ook in veel pornofilms.

Ikzelf heb dat ook, maar kan niet de vinger op de juiste plaats leggen, het waarom hiervan. Puur biologisch gezien zou sperma inderdaad - zoals BBWitch aangeeft - in de baarmoeder gespoten moeten worden; wil de natuur voortplanting bevorderen, dan zou dit juist het meest ultieme moeten zijn. Waarom dan het gezicht en de mond? Omdat dit zo intiem en kwetsbaar is, misschien? Ik weet het niet. Haha, Balak, helemaal gelijk - maar dat moet ze nog wel kunnen. Heb overigens op het moment geen relatie, maar als ik er eentje heb dan hoop ik dat ze daartoe in staat is.

Wat jij en je Meester ook beslissen, ik wens je veel plezier: Er zijn genoeg dingen die een man kan doen en laten om de smaak van zijn sperma te verbeteren alcohol en tabak is bijvoorbeeld not-done, fruit en vruchtensap zijn juist heel goed. Tevens ben ik van mening dat een man die zijn zaad op die manier wil gebruiken ook niet vies moet zijn van zijn eigen sperma. Als het zo is wat Marco zegt, dat de kwaliteit van het goedje verbeterd kan worden door je leefgewoonte te veranderen, dan zou er natuurlijk al sneller over te praten zijn, dan staat die deur toch op een minikier open.

Maar dan is er actie van zijn kant vereist, want wat fruit betreft: Het is ook zo, dat ik niet vies ben van mijn eigen smaakje. Als ik mijn vinger langs mijn poes haal, dan is het no problem om dat af te likken.

Maar als ik diezelfde vinger voor zijn mond hou, dan wil hij het niet. Beffen vind hij overigens geen probleem. Spuiten is mij nog nooit gelukt, maar wie weet Zoek maar eens op Google naar "sperma smaak"; kom je genoeg tegen over de "do's en don't's" met betrekking tot de smaak ervan ;. Ik lees al een paar dagen mee. Ik wil graag toeveoegen dat het bij mijn slavin zelf verder gaat dan de afkeer van sperma, ze heeft ook een hekel aan pijpen dit doet ze alleen onder de douche.

We hebben inderdaad een hele intense relatie en respecteren elkaars meningen heel erg, ik vind het daarom ook belangrijk dat we allebei plezier beleven aan het "spel" Ik ben in het verleden welleens klaargekomen over mijn slavin maar het beviel gewoon niet omdat zij er echt afkeer tegen heeft. Met de discussie heeft ze voor mij wel laten zien dat er een opening zit om eens wat grenzen opnieuw te gaan verkennen en dat zal deze zomer dus ook gaan gebeuren.

Misschien dat in het bijzijn van een andere slavin zij gestimuleerd zal worden om ook eens wat verder te gaan competitie , ik zal haar hiervoor ook een advertentie laten plaatsen. Het leek me wel aardig om na zo'n gesprek toch even te vermelden wat het vervolg is: Mijn Meester heeft uitgezocht wat de smaak van sperma beïnvloed en dat is helaas koffie en vlees en laten dit nou juist de favoriete genotten zijn van mijn Meester!

Hij heeft gezegd dat hij absoluut niet beide of 1 van beide op wil geven. Dus hierbij valt bij mij weer de deur van de grens dicht in het slot. Hij is op internet nog wel verder gegaan om meer informatie op te zoeken over dit onderwerp, maar ik vraag me af of het voor hem iets oplevert.

Wat ik nog een beetje mis -heb niet alles helemaal gelezen, want is al erg lang- is of het als Dom uberhaupt wel handig is om klaar te komen. Ben niet zo'n heel ervaren Dom, maar merk wel eens dat klaarkomen ook kwetsbaarheid betekent, en dat is niet wat ik mijn sub wil geven.

Hoe is dat voor jullie? Kan niet zeggen of ik het daar zo mee eens of mee oneens ben. Ik zal moeten ervaren hoe dat voor mij werkt.

Het zal ook aan mijn sub liggen. Want als zij het geloof verliest in haar meester als deze kwetsbaar is -maw als dat is waar zij op afknapt; en dat meen ik te weten van mijn sub- dan is dat natuurlijk iets wat ik niet laat zien. Maar het blijft experimenteren Terug naar het onderwerp zou ik zeggen dat kwetsbaarheid op die manier net zo goed wel of niet een kadootje kan zijn als sperma, als het past bij de Dom en de sub.

Als vrouwelijke dom zonder afkeer van sperma, gebruik ik zijn klaarkomen wel als beloning. Het sperma zelf is meer een bijprodukt, waar ik tot op heden niet specifiek op in ben gegaan in de zin van beloning of straf. Dit vind ik opzich wel interessant om eens te onderzoeken en vraag mij af hoe mannelijke onderdanigen het ervaren als er iets gedaan wordt met hun sperma.

Heeft het voor hen ook een toegevoegde waarde? De discussie gaat tot op heden voornamelijk over mannelijke dominanten en vrouwelijke onderdanigen. Hagar, dank je voor je bijdrage. Ik vind je stukje heel erg mooi en het raakt me zelfs wel; je Dom moet een gelukkig man zijn met een sub als jij. Ik had je graag een uitgebreider dankwoordje willen schrijven in een privé berichtje maar je wilt helaas geen directe berichten ontvangen.

Hoe dan ook ben ik erg blij met je prachtige beschrijving. Hallo allemaal, Voor mij is het slikken van sperma zowel beloning als straf. Ik mag mijn meesteres zoms neuken en moet haar daarna schoonlikken.

Ik kick daar enorm op maar nahet klaar komen is het soms wel letterlijk en figuurlijk slikken om je eigen sperma dan te proeven. Verder moet ik mijn sperma als ik klaar mag komen, vaak opvangen in mijn hand en daarna oplikken. Erg vernederend, vaak moeilijk en vies op het moment maar daarna wel erg opwindend. Dus al met al een beetje dubbel gevoel. Ik volg de discussie nu even en besluit toch om even mijn mening te geven.

Persoonlijk zie ik sperma niet echt als een straf, ben geen fan van het weeïge warme smaakje en gevoel in mijn mond maar oké. Aangezien mijn voorkeur voor pijpen er wel is, neem ik dit op de koop toe. Nog niet gebeurd dus, zal in de toekomst zeker niet uitblijven Wel een beetje huiverig voor het smaakje aangezien hij rookt en dol is op koffie dus geloof niet dat het bovenaan mijn verlanglijstje zal staan bij favourite drankjes.

Ik vind eigenlijk een beetje dat het slikken erbij hoort, ongelofelijk smerig voor jezelf en de ander om het eruit te spugen. Hou je dan in, je weet dat het komt dus je kan er toch ook wel een beetje op voorbereid zijn. Verstand op nul en slikken dan ben je er het snelst doorheen is mijn idee. Ik zie het juist als een teken van overgave als je je over je gevoel van weerzin heen kan zetten en doen wat je Meester wilt. Dat is toch diep van binnen ook wat jij wilt Misschien dat dit bericht de discussie weer terug kan brengen waar het uiteindelijk om ging.

Beste mensen, ik zit al weer een tijdje mee te lezen en ik wil graag even wat dingen kwijt. Ik ben een felle tegenstander van geweld om harde grenzen te verleggen die hoor je te respecteren. Ik zal nooit iets doen bij mijn slavin waar een nee op haar checklist te vinden is, mijn ervaring is dat door de tijd toch sommige nee's in misschien of graag veranderen.

Ik vind ook dat commitment los staat van pijpen of het omgaan met sperma er is immers meer in het leven. Ik had niet verwacht dat een onderwerp als dit zoveel los maakt bij de mensen, maar vind het wel intressant om het te volgen. Als afsluiting van mijn kant wil ik mijn slavin bedanken voor haar bijdrage op dit forum en gaan wij gewoon verder met onze fantastische relatie!!! Smakelijk draadje is dit geworden. Es kijken of ik het nog wat smakelijker kan maken. Ik vind het best fijn, wanneer mijn sub hongerig is naar mijn sperma, maar niet van belang wanneer ze niet bereid is om mijn sperma te slikken.

Dat is iets waartoe ik haar eigenlijk niet moet dwingen. En walging is een natuurlijke reactie. Maar sommigen zeggen, dat smaken aangeleerd zijn Ooit kaviaar geprobeerd?

En als je weigert om sperma te slikken? Nou dan heb je gewoon te weinig commitment om je over je walging heen te zetten en die smaak aan te leren. Dus de zweep erover en slikken, slet, dan leer je't wel.

Dat vind ik erg fantasieloos. Stel nou dat een hypotetische Dom X-weetikveel perse wil dat zijn sub zich over haar walging van zijn sperma heen zet en leert om van dat sperma te genieten Een goede methode bijvoorbeeld om iemand iets te leren is vaak door zelf het goede voorbeeld te geven, nietwaar? En, zoals al eerder aangestipt werd: Marco heeft het al gezegd: Ik twijfel niet aan Marco's oprechtheid, net zoals ik niet twijfel aan de oprechtheid van de 19e eeuwse zakenman die zei "Ik zou graag een vrouwelijke boekhouder willen hebben, maar jammer genoeg zijn vrouwen daar niet intelligent genoeg voor".

Fred verviel al snel in een gevoel van totale onderdanigheid, en hij gehoorzaamde meteen toen Meester Nick hem naar een hoek van de kamer liet kruipen. Daar kreeg Fred lederen boeien rond elk van zijn posen en enkels. De handboeien werden op zijn rug aan elkaar vastgemaakt, waarna hij uit de zak een metalen staaf haalde met aan elk uiteinde een riem die los hing. Fred's enkelboeien werden eveneens aan elkaar vastgemaakt, waarna de staaf tussen zijn knieen werd geplaatst en aan zijn knieen werd vastgemakt.

Fred zat nu op de grond geknield, met een dildo diep in zijn kont, zijn handen op zijn rug, zijn enkels aan elkaar vastgemaakt, en een staaf die zijn knieen wijd uit elkaar hield, en hij voelde zich net zo hulpeloos als op het feestje. Zijn pik stak door de ring naar voor, duidelijk zichtbaar voor zowel Meester Nick als Anna. Uiteindelijk kreeg hij ook nog een balletje in zijn mond dat met een riempje om zijn hoofd op de plaats gehouden werd. Fred voelde zich hulpelozer en machtelozer dan ooit.

Vervolgens richtte Meester Nick zijn aandacht op Fred's vrouw, de vrouw van zijn leven, en hij besefte dat er niets was dat hij zou kunnen doen om haar te helpen of te redden. De manier waarop zij vastgebonden werd was eenvoudig. Ze moest haar armen naar haar rug brengen, en hij haalde een soort grote lederen 'mouw' of puntvormige zak tevoorschijn die hij over haar handen naar boven over haar armen trok.

De 'mouw' kwam tot ver boven haar ellebogen, en er zaten veters aan waarmee het ding strakker aangetrokken kon worden.

Toen hij de veters aantrok werd Anna gedwongen om haar borsten naar voor te duwen. Hij leidde haar naar het bed en dwong haar om voorover te buigen. Hij haalde nog wat spullen uit de zak en verdween toen een poosje in de badkamer. Anna kon niet veel zien, en ze schrok toen ze zijn stem weer hoorde.

Ik ga je leren dat je lichaam simpelweg niet meer van jou is. Het is van essentieel belang dat je dat beseft, want uiteindelijk is je lichaam eigendom van de Club.

Hij wilde haar een darmspoeling geven. Fred had de spullen die daarvoor nodig zijn nog nooit eerder gezien, maar hij wist genoeg om ze te herkennen. Meester Nick nam de tijd om alles rustig voor te bereiden, en nam nog meer tijd om haar de darmspoeling toe te dienen.

Van waar Fred zat kon hij alles zien, en het was erg frustrerend voor hem om alleen maar hulpeloos te kunnen toekijken. Hij zag hoe zijn vrouw vernederd werd, en hoe de tranen uit haar ogen liepen, en hoe ze haar gezicht in het bed drukte, en hoe ze kreunde van ellende. Hij zag hoe haar buik steeds dikker werd terwijl Meester Nick haar steeds verder opvulde met vloeistof. Na verloop van tijd stopte hij, haalde een camera uit de tas, en maakte verschillende foto's van haar terwijl ze op zo'n obscene manier over het bed leg.

Hij zorgde ervoor dat ze wist waar hij mee bezig was, en hij dwong haar ook om haar betraande gezicht naar de camera te draaien. Vervolgens maakt hij ook nog wat foto's van Fred in zijn hulpeloze positie. Hij leek te genieten van de manier waarop Anna lag de kronkelen van de krampen die ze voelde, en hij ging zelfs een tijdje naar beneden om een nieuw drankje te halen. Toen hij eindelijk terugkwam hielp hij haar met opstaan en bracht hij haar naar de badkamer.

Fred kon Anna niet meer zien, maar hij zag hoe Meester Nick in de deuropening bleef staan en naar haar keek. Hij gunde haar geen privacy, waardoor ze gedwongen werd om haar darmen onder zijn ogen te laten leeglopen.

Ondertussen bleef hij herhalen dat haar lichaam vanaf nu niet van haar was, en dat ze dat feit moest leren aanvaarden. Meester Nick liep na een tijdje de badkamer in, waarschijnlijk om haar schoon te maken, want het was voor Fred duidelijk dat ze dat zelf niet kon.

Vervolgens bracht hij haar terug naar het bed, en begon hij haar tot de grote verbazing van zowel Fred als Anna een tweede darmspoeling te geven! Fred dacht dat hij zou sterven. Hij kon er niet meer tegen om zijn echtgenote zo vernederd te zien. Zelfs na alles wat ze al gedaan hadden, met al die mannen die haar gebruikt hadden, had hij zich nog nooit eerder zo vernederd gevoeld als nu.

Anna bleef maar huilen en snikken, en het leek alsof ze helemaal niet meer van deze wereld was. Wat hij op dat moment niet begreep was dat Anna in 'sub-space' verkeerde, de gemoedstoestand waarin iemand zich bevindt als hij of zij helemaal opgaat in zijn of haar onderdanigheid en vernedering. Fred twijfelde of zijn vrouw zich nog wel van zijn aanwezigheid bewust was.

Na verloop van tijd bracht Meester Nick haar voor de tweede keer naar de badkamer, waar hij opnieuw foto's van haar maakte. Nadat hij haar weer schoon had gemaakt, leidde hij haar op haar zwakke benen terug naar het bed. Hij maakte haar armen los, trok zijn kleren uit, en kroop bij haar op het bed.

Hij omarmde haar, hield haar stevig vast, kuste haar en fluisterde dingen in haar oor die Fred niet kon horen. En Fred kon niets anders doen dan geknield, stilzwijgend, en met een stijve pik die pijn deed van verlangen toekijken hoe ze zijn vragen beantwoordde, en hoe ze hem terugkuste, en hoe ze elkaar als minnaars vasthielden.

Hij hield het al helemaal niet meer toen hij met haar begon te vrijen. Maar wat alles nog erger maakte was dat Anna ook met hem vrijde. Ze was net tot in het diepste van haar hart vernederd door een man die ze amper kende, en nu lag ze voor de ogen van haar man met hem te vrijen.

Fred wilde door de grond zakken en sterven van ellende. Terwijl Meester Nick en Anna in elkaars armen lagen na te genieten van het orgasme dat ze samen beleefd hadden, had Fred geen andere keuze dan geknield te blijven zitten en te lijden onder de schaamte en de pijn van wat hij net gedwongen was te zien.

Hij begon het echter ook te aanvaarden. Hij begon alles te aanvaarden. Dit was hoe de dingen moesten zijn. Dit was waar Anna en hij voor waren voorbestemd. En er was geen andere optie. Toen sprong Meester Nick plots op van het bed en ging voor hem staan. Het balletje werd uit Fred's mond verwijderd, en in de plaats daarvan kreeg Fred een Pik in zijn mond geschoven. Terwijl hij op de Pik het mengsel van hun lichaamssappen proefde, fluisterde Meester Nick "Alles draait om de Pik.

Hij werd over het bed geduwd, de dildo in zijn kont werd verwijderd, en even later ramde Meester Nick zijn Pik diep in zijn achterste.

Fred's gezicht gloeide, en de kamer werd gevuld met het geluid van zijn gekreun. Even later lag Anna voor hem. Meester Nick had haar bevolen om zich aan Fred aan te bieden. Fred merkte nu pas dat Meester Nick haar niet in haar kutje maar in haar kontje geneukt had. Haar kontgaatje stond namelijk nog een beetje rood en open van de manier waarop ze door hem geneukt was geweest, en zijn zaad liep er nog langzaam uit.

Enkele tellen later zat Fred echter met zijn mond over haar kontgaatje, en met zijn tong in haar, en zoog, slurpte en likte hij zoveel mogelijk van Meester Nick's zaad op. Hij wist wat zijn plaats was. En het draaide allemaal om de Pik. Het was ongeveer 2 uur in de ochtend toen Fred wakker werd. Hij lag op de vloer, met geboeide handen en voeten. Hij lag naast het bed waar Meester Nick en Anna in lagen.

Hij was wakker geworden van het geluid van hun gevrij. Of nee, ze waren niet aan het vrijen. Hij was haar aan het neuken.

Meteen werd sprong Fred's pik weer recht omhoog. Hij was nog altijd niet klaar mogen komen, en zijn ballen deden pijn en voelden aan alsof ze op ontploffen stonden. Hij kon niet zien wat er op het bed gebeurde, en het was sowieso donker, maar hij hoorde hoe Meester Nick Anna aan het uitschelden was.

Vervolgens hoorde hij kletsen, en begon Anna naast haar gekreun van hoe ze geneukt werd ook nog te snikken van de pijn. Fred wist het niet zeker, maar hij had de indruk dat ze in haar gezicht geslagen werd.

De stem van Meester Nick was streng en vernederend, en zijn woorden waren nog vernederender. Niets kan je nog uit deze situatie redden. Je man, je echtgenoot, het stomme piemeltje ligt vastgebonden op de vloer naast ons. Hij kan je niet redden, en hij zal dat dus ook niet doen. Je hebt hier geen keuze meer in.