Onderdanige slavin zo geil als boter

En of jij gaat betalen! Hakan stapt dreigend op haar af. Charlotte loopt achteruit om de tafel heen. Denk jij soms dat wij gek zijn? Hakan slaat zijn arm om haar middel en houdt de bon voor haar gezicht. Wat denk je wel dat je aan het doen bent! Blijf van me af!!! Ze wil omhoog komen maar Hakan pakt haar nek vast en duwt haar stevig tegen de tafel, zodat ze geen kant op kan.

Als je niet wil betalen, dan pakken we ons loon gewoon in natura, verwaande trut! Dat wil ik niet! Charlotte probeert overeind te komen maar Hakan drukt haar weer stevig tegen de tafel en geeft nog een paar harde klappen op haar mooie ronde billen. Je gaat gewoon doen wat wij zeggen". De Turk pakt een zakmes, snijdt een gat in het kruis van Charlotte's jeans en scheurt dit gat een eindje open. Zelf maakt Hakan zijn overal los en trekt hem naar beneden. Hij heeft geen onderbroek aan zodat hij zijn stijve pik zo paraat heeft.

Het wordt nu echt menens. Ze weet wat er gaat gebeuren en stribbelt heftig tegen. Hakan staat er al tussen en trekt nu, door het gat in haar jeans, ook haar stringetje kapot. Het opgeschoren kutje van de blonde Hollandse ligt open en bloot. De Turk aarzelt niet. Hij spuugt een grote fluim in zijn vrije hand en wrijft die tussen Charlotte's schaamlippen.

Gelijk daarna duwt hij zijn grote stijve pik naar binnen! Dat zal je leren verwaande teef. Je voelt je zeker te goed voor een Turk he?

Alsjeblieft, ik wil dit niet! Ik wil dit niet! Hakan trekt zich daar niks van aan. Nu heeft Hakan zijn handen vrij. Hij grijpt de Hollandse blondine bij de heupen en begint haar met lange, stevige halen te neuken. Ik neuk je helemaal rauw mmm. Verdomme wat heb jij een lekkere kut!!! Ondertussen merkt ze dat haar gevoel twee kanten op gaat.

Ze heeft wel eens gefantaseerd over ruwe seks met een onbekende man. Dit is haar kans. Ze raakt er stiekum opgewonden van. Maar van de andere kant is ze ook bang voor de Turken. Wat zouden die monteurs met haar gaan doen? In een laatste daad van verzet lukt het Charlotte om haar armen los te werken en komt ze omhoog. Hierdoor floept de pik van Hakan uit haar kutje.

Ze krijgt meteen een klap in haar gezicht. Mehmet en Murat maken haar armen met stevige tape vast aan de tafelpoten. Hun Hollandse speeltje kan geen kant meer op. Murat trekt Charlotte's hoofd aan haar lange blonde haren achterover, over de tafelrand, en spuugt een stevige fluim in haar gezicht.

Hakan scheurt het gat in haar jeans nog wat groter en begint haar kutje weer stevig te neuken. Hup die benen wijd, zo ja. Goed zo sletje, jaaa.

Je weet wel hoe het moet. Ook zij hebben geen onderbroek aan en hebben hun pik zo paraat. Dit is gewoon met voorbedachte rade! Charlotte staart naar de harde pikken van Murat en Mehmet. Murat duwt zijn paal tegen haar lippen aan, maar ze houdt die stevig op elkaar. Open je mond hoertje!!! Charlotte staakt haar verzet en opent haar mond voor de Turkse pik. Charlotte geeft zich over en gehoorzaamt.

Mehmet scheurt haar bloes en BH los. Haar stijve tepels verraden dat ze stiekem begint te genieten van de brute seks. Wild begint Mehmet in haar tepels te knijpen, wat pijn doet, maar Charlotte ook een geil gevoel geeft. De gang bang is compleet! Jaaa geile Hollandse slet, we neuken je helemaal suf.

Je vind het wel lekker he, om door een paar Turken uitgewoond te worden? Geef maar toe dat je dit wil.

Geef maar toe dat dit je geheime fantasie is. Jaaa, mmm, wat heb je toch een lekkere strakke kut. Ik ga je strakke kutje helemaal volspuiten. Jaaa, dat wil je toch? Oh ja, oh ja, geile teef. Jaaa, jaaa, ik kom, ik kom!!! Stevige stralen Turks sperma spuiten in het Hollandse kutje! Ondertussen krijgt ook Charlotte een orgasme. Haar ogen worden groot.

Hollandse hoer, geile slet, geef je maar over! Geef het maar toe. Je geniet van een stevige Turkse pik in je strakke kutje! Murat, die Charlotte ondertussen met diepe halen in haar mond neukt, komt ook bijna klaar. Waag het niet om het uit te spugen!

Doorslikken zul je het! Slik al zijn zaad door sletje! De blondine slikt het Turkse zaad als een volleerde hoer. Jaaah, slik door teefje! Er komt nog meer aan jaaah! Als hij klaar is wrijft hij zijn pik schoon over haar wangen. Terwijl hij Kim met een grijns aankijkt en het ding voor haar ophoudt, zet hij hem aan en dan blijkt dat de noppen op ringen zitten, die tegengesteld aan elkaar draaien. Die zal me doen uitscheuren Bovendien zal ik zorgen dat je straks zo geil bent en zo graag wilt klaarkomen, dat je je er maar wat graag op zult laten zakken, slet” zegt Tom.

Ik ontwaar een grote zuignap onder aan de vibrator. Roy richt zich tot Tom en zegt: Doe met haar wat je wilt. Want vanavond is ze helemaal van jou. Deze grijpt meteen naar haar borsten en begint er gemeen hard in te knijpen. Als ze dat doet, kijkt hij haar met een spottende blik aan: Daarom ga ik jou vanavond africhten tot een onderdanige slavin. Ook haar tepels worden door hem niet ontzien. Kim kijkt smekend naar Roy, maar van hem hoeft ze geen hulp te verwachten.

Kim verbijt de pijn en geeft geen kik meer. Als hij ophoudt met slaan, zijn haar borsten rood gestriemd. Haar tepels staan fier vooruit. Nog steeds Kim strak aankijkend, beweegt Tom de zweep langzaam over haar buik naar beneden en steekt hem tussen haar dijen. Het is duidelijk wat hij wil en gedwee zet Kim haar benen uit elkaar.

Dan heel langzaam beweegt hij de zweep naar boven tot tussen haar schaamlippen, waarna hij hem een paar keer op en neer schuift. Zo Kims wellust opwekkend. En jouw geile lijf dient te worden ingezet om mannen op te winden Sneller schuift de zweep nu tussen Kims kutlippen en waarschijnlijk langs haar klit.

Want Kim kreunt zachtjes. Hij trekt de zweep tussen haar benen vandaan en bekijkt het nauwkeurig. Het leer glinstert van Kims kutsappen. Waar is je neefje, Roy. Je wou aan hem toch het geile lijf van deze slet laten zien? Kim kijkt verschrikt op. En zeker die enge neef van jou niet.

Jij wilt graag je naakte lijf showen en ik wil hem laten zien dat je een geile teef bent Ik vind dat ik Kim moet steunen en zeg luid: Je moet je niet laten dwingen tot iets wat je niet wilt Het gaat jou niks aan.

Dit is iets tussen Roy en mij” bijt Kim mij toe en loopt naar de slaapkamer. Roy gaat achter haar aan. Jij moet je nergens mee bemoeien, cuckie” zegt Tom, die rustig zijn attributen op de tafel uitstalt.

Als de bel gaat, zegt Tom dat ik Roys neefje moet binnenlaten. Tot mijn ontzetting staan er drie jongens voor de deur. Niet alleen Roys neefje maar ook nog twee Marokkaans uitziende knullen. Het zijn echte straatschoffies die me minachtend aankijken.

Met afgezakte broeken en een joint in de mond sloffen ze achter me aan naar de woonkamer. Ik zou Kim willen waarschuwen maar ik durf het niet. Nou ik kan jullie verzekeren, dat ze echt altijd botergeil is. Hem wil ze niet meer” zegt Tom naar mij wijzend. Voordat ik ook maar kan weglopen, hebben ze me al te pakken.

Ik wil dat hij naakt wordt vastgebonden” zegt Tom nog, terwijl hij allerlei attributen uit zijn tas haalt. Ik probeer me los te rukken, maar ik ben absoluut geen partij voor deze straatschoffies. Ze rukken mijn kleren van mijn lijf. Het is erg vernederend om als volwassen man door drie grijnzende pubers te worden uitgekleed.

Als ze mijn onderbroek uittrekken, schaam ik mij dood, door de opmerkingen die zij over mijn kleine piemeltje maken. Ik word vastgebonden op een eetkamerstoel. Het is zo vernederend. Het schaamrood staat me op de kaken. Dan gaat de slaapkamerdeur open en wordt Kim door Roy aan de riem de kamer ingeleid. Zij is niet naakt. Het hele korte leren jurkje spant om haar lichaam. Heel even kijkt ze met een minachtende blik naar mij.

Dan leidt Roy Kim tot voor de jongens. Die willen vast ook zien hoe geil en gewillig mijn slet is” zegt Roy en overhandigt wederom de riem aan Tom. De jongens bekijken Kim met een geile blik in de ogen.

Roy gaat ook zitten. Kom, paradeer eens met je bevallige lichaam voor onze gasten” draagt Tom haar op en geeft haar met een zweep een tik tegen haar bips. Aarzelend loopt Kim voor de jongens langs, keert om en loopt heupwiegend terug. Verleid ze maar” snauwt Tom bevelend en zwiept de zweep nogmaals op haar achterwerk. Verschrikt loopt Kim als een afgericht hondje overdreven heupwiegend voor de jongens langs, die haar verlekkerd bekijken.

Kim kwijt zich goed van haar taak hen op te geilen want als ze vlak voor ze staat, likt ze uitdagend met haar tong langs haar lippen. Haar jurkje is zo kort dat ik bang ben dat de jongens er onder kunnen kijken. Willen jullie haar tieten zien? Gejuich maakt duidelijk wat deze schoffies willen. Laat je tieten zien, slet” draagt Tom Kim op. Even aarzelt ze, maar doet dan de ritssluiting van het jurkje tot haar navel naar beneden en ontbloot haar borsten. Met van die harde tepels. Alleen nog een beetje versieren” zegt Tom lachend.

Hij loopt om Kim heen en kneedt haar borsten. Dan knijpt hij met zijn nagels hard in beide tepels waardoor Kim een kreet van pijn slaakt.

.

Gratis sex vidio gratis shemale dating


En of jij gaat betalen! Hakan stapt dreigend op haar af. Charlotte loopt achteruit om de tafel heen. Denk jij soms dat wij gek zijn? Hakan slaat zijn arm om haar middel en houdt de bon voor haar gezicht.

Wat denk je wel dat je aan het doen bent! Blijf van me af!!! Ze wil omhoog komen maar Hakan pakt haar nek vast en duwt haar stevig tegen de tafel, zodat ze geen kant op kan. Als je niet wil betalen, dan pakken we ons loon gewoon in natura, verwaande trut! Dat wil ik niet! Charlotte probeert overeind te komen maar Hakan drukt haar weer stevig tegen de tafel en geeft nog een paar harde klappen op haar mooie ronde billen.

Je gaat gewoon doen wat wij zeggen". De Turk pakt een zakmes, snijdt een gat in het kruis van Charlotte's jeans en scheurt dit gat een eindje open. Zelf maakt Hakan zijn overal los en trekt hem naar beneden. Hij heeft geen onderbroek aan zodat hij zijn stijve pik zo paraat heeft.

Het wordt nu echt menens. Ze weet wat er gaat gebeuren en stribbelt heftig tegen. Hakan staat er al tussen en trekt nu, door het gat in haar jeans, ook haar stringetje kapot.

Het opgeschoren kutje van de blonde Hollandse ligt open en bloot. De Turk aarzelt niet. Hij spuugt een grote fluim in zijn vrije hand en wrijft die tussen Charlotte's schaamlippen. Gelijk daarna duwt hij zijn grote stijve pik naar binnen! Dat zal je leren verwaande teef. Je voelt je zeker te goed voor een Turk he?

Alsjeblieft, ik wil dit niet! Ik wil dit niet! Hakan trekt zich daar niks van aan. Nu heeft Hakan zijn handen vrij. Hij grijpt de Hollandse blondine bij de heupen en begint haar met lange, stevige halen te neuken. Ik neuk je helemaal rauw mmm. Verdomme wat heb jij een lekkere kut!!! Ondertussen merkt ze dat haar gevoel twee kanten op gaat. Ze heeft wel eens gefantaseerd over ruwe seks met een onbekende man. Dit is haar kans. Ze raakt er stiekum opgewonden van. Maar van de andere kant is ze ook bang voor de Turken.

Wat zouden die monteurs met haar gaan doen? In een laatste daad van verzet lukt het Charlotte om haar armen los te werken en komt ze omhoog. Hierdoor floept de pik van Hakan uit haar kutje. Ze krijgt meteen een klap in haar gezicht. Mehmet en Murat maken haar armen met stevige tape vast aan de tafelpoten. Hun Hollandse speeltje kan geen kant meer op. Murat trekt Charlotte's hoofd aan haar lange blonde haren achterover, over de tafelrand, en spuugt een stevige fluim in haar gezicht.

Hakan scheurt het gat in haar jeans nog wat groter en begint haar kutje weer stevig te neuken. Hup die benen wijd, zo ja. Goed zo sletje, jaaa. Je weet wel hoe het moet. Ook zij hebben geen onderbroek aan en hebben hun pik zo paraat. Dit is gewoon met voorbedachte rade! Charlotte staart naar de harde pikken van Murat en Mehmet. Murat duwt zijn paal tegen haar lippen aan, maar ze houdt die stevig op elkaar. Open je mond hoertje!!! Charlotte staakt haar verzet en opent haar mond voor de Turkse pik.

Charlotte geeft zich over en gehoorzaamt. Mehmet scheurt haar bloes en BH los. Haar stijve tepels verraden dat ze stiekem begint te genieten van de brute seks. Wild begint Mehmet in haar tepels te knijpen, wat pijn doet, maar Charlotte ook een geil gevoel geeft. De gang bang is compleet! Jaaa geile Hollandse slet, we neuken je helemaal suf.

Je vind het wel lekker he, om door een paar Turken uitgewoond te worden? Geef maar toe dat je dit wil. Geef maar toe dat dit je geheime fantasie is. Jaaa, mmm, wat heb je toch een lekkere strakke kut. Ik ga je strakke kutje helemaal volspuiten. Jaaa, dat wil je toch? Oh ja, oh ja, geile teef. Jaaa, jaaa, ik kom, ik kom!!! Stevige stralen Turks sperma spuiten in het Hollandse kutje! Ondertussen krijgt ook Charlotte een orgasme. Haar ogen worden groot.

Hollandse hoer, geile slet, geef je maar over! Geef het maar toe. Je geniet van een stevige Turkse pik in je strakke kutje! Murat, die Charlotte ondertussen met diepe halen in haar mond neukt, komt ook bijna klaar. Waag het niet om het uit te spugen! Doorslikken zul je het! Slik al zijn zaad door sletje! De blondine slikt het Turkse zaad als een volleerde hoer.

Jaaah, slik door teefje! Er komt nog meer aan jaaah! Als hij klaar is wrijft hij zijn pik schoon over haar wangen. Terwijl hij Kim met een grijns aankijkt en het ding voor haar ophoudt, zet hij hem aan en dan blijkt dat de noppen op ringen zitten, die tegengesteld aan elkaar draaien.

Die zal me doen uitscheuren Bovendien zal ik zorgen dat je straks zo geil bent en zo graag wilt klaarkomen, dat je je er maar wat graag op zult laten zakken, slet” zegt Tom.

Ik ontwaar een grote zuignap onder aan de vibrator. Roy richt zich tot Tom en zegt: Doe met haar wat je wilt. Want vanavond is ze helemaal van jou. Deze grijpt meteen naar haar borsten en begint er gemeen hard in te knijpen. Als ze dat doet, kijkt hij haar met een spottende blik aan: Daarom ga ik jou vanavond africhten tot een onderdanige slavin.

Ook haar tepels worden door hem niet ontzien. Kim kijkt smekend naar Roy, maar van hem hoeft ze geen hulp te verwachten. Kim verbijt de pijn en geeft geen kik meer. Als hij ophoudt met slaan, zijn haar borsten rood gestriemd.

Haar tepels staan fier vooruit. Nog steeds Kim strak aankijkend, beweegt Tom de zweep langzaam over haar buik naar beneden en steekt hem tussen haar dijen.

Het is duidelijk wat hij wil en gedwee zet Kim haar benen uit elkaar. Dan heel langzaam beweegt hij de zweep naar boven tot tussen haar schaamlippen, waarna hij hem een paar keer op en neer schuift. Zo Kims wellust opwekkend. En jouw geile lijf dient te worden ingezet om mannen op te winden Sneller schuift de zweep nu tussen Kims kutlippen en waarschijnlijk langs haar klit.

Want Kim kreunt zachtjes. Hij trekt de zweep tussen haar benen vandaan en bekijkt het nauwkeurig. Het leer glinstert van Kims kutsappen.

Waar is je neefje, Roy. Je wou aan hem toch het geile lijf van deze slet laten zien? Kim kijkt verschrikt op. En zeker die enge neef van jou niet. Jij wilt graag je naakte lijf showen en ik wil hem laten zien dat je een geile teef bent Ik vind dat ik Kim moet steunen en zeg luid: Je moet je niet laten dwingen tot iets wat je niet wilt Het gaat jou niks aan.

Dit is iets tussen Roy en mij” bijt Kim mij toe en loopt naar de slaapkamer. Roy gaat achter haar aan. Jij moet je nergens mee bemoeien, cuckie” zegt Tom, die rustig zijn attributen op de tafel uitstalt. Als de bel gaat, zegt Tom dat ik Roys neefje moet binnenlaten.

Tot mijn ontzetting staan er drie jongens voor de deur. Niet alleen Roys neefje maar ook nog twee Marokkaans uitziende knullen.

Het zijn echte straatschoffies die me minachtend aankijken. Met afgezakte broeken en een joint in de mond sloffen ze achter me aan naar de woonkamer.

Ik zou Kim willen waarschuwen maar ik durf het niet. Nou ik kan jullie verzekeren, dat ze echt altijd botergeil is. Hem wil ze niet meer” zegt Tom naar mij wijzend. Voordat ik ook maar kan weglopen, hebben ze me al te pakken. Ik wil dat hij naakt wordt vastgebonden” zegt Tom nog, terwijl hij allerlei attributen uit zijn tas haalt.

Ik probeer me los te rukken, maar ik ben absoluut geen partij voor deze straatschoffies. Ze rukken mijn kleren van mijn lijf.

Het is erg vernederend om als volwassen man door drie grijnzende pubers te worden uitgekleed. Als ze mijn onderbroek uittrekken, schaam ik mij dood, door de opmerkingen die zij over mijn kleine piemeltje maken. Ik word vastgebonden op een eetkamerstoel. Het is zo vernederend. Het schaamrood staat me op de kaken. Dan gaat de slaapkamerdeur open en wordt Kim door Roy aan de riem de kamer ingeleid.

Zij is niet naakt. Het hele korte leren jurkje spant om haar lichaam. Heel even kijkt ze met een minachtende blik naar mij. Dan leidt Roy Kim tot voor de jongens. Die willen vast ook zien hoe geil en gewillig mijn slet is” zegt Roy en overhandigt wederom de riem aan Tom. De jongens bekijken Kim met een geile blik in de ogen. Roy gaat ook zitten.

Kom, paradeer eens met je bevallige lichaam voor onze gasten” draagt Tom haar op en geeft haar met een zweep een tik tegen haar bips. Aarzelend loopt Kim voor de jongens langs, keert om en loopt heupwiegend terug. Verleid ze maar” snauwt Tom bevelend en zwiept de zweep nogmaals op haar achterwerk.

Verschrikt loopt Kim als een afgericht hondje overdreven heupwiegend voor de jongens langs, die haar verlekkerd bekijken.

Kim kwijt zich goed van haar taak hen op te geilen want als ze vlak voor ze staat, likt ze uitdagend met haar tong langs haar lippen. Haar jurkje is zo kort dat ik bang ben dat de jongens er onder kunnen kijken. Willen jullie haar tieten zien? Gejuich maakt duidelijk wat deze schoffies willen.

Laat je tieten zien, slet” draagt Tom Kim op. Even aarzelt ze, maar doet dan de ritssluiting van het jurkje tot haar navel naar beneden en ontbloot haar borsten. Met van die harde tepels. Alleen nog een beetje versieren” zegt Tom lachend. Hij loopt om Kim heen en kneedt haar borsten. Dan knijpt hij met zijn nagels hard in beide tepels waardoor Kim een kreet van pijn slaakt.

.


Ik zei, ja ik doe ook alles voor jullie. Renate haar armen werden op haar rug vast gebonden met haar sjaal. Renate is zo’n tutje met een neksjaal en mantel rokje. De man likte over haar lippen vroeg of ze het spannend vond, Renate kreunde Ja, meneer. De man pakte haar tietjes en zei lekkere tietjes teefje van me. Nou, Renate je bent een lekker geil wijf, ik weet nog wal wat spelletjes met je. Renate werd op de keukentafel gelegd en betast door de 4 mannen.

Alex zei, tegen mij, hoe heet jij? Ik heet Bianca en zal deze slet wel even likken heren. Ik trok de slip van Renate langs haar benen en begon haar zachtjes te likken. Renate kronkelde op tafel. Alex vroeg, wat Renate er van vond. Renate begon te schokken en kwam klaar. Ik bleef haar kut likken onder het klaarkomen. Alex zei, tegen en man in de kamer. John neuk jij die lik-slet even. Ze staat er heerlijk voor en wil een dikke lul in haar kut, of niet Bianca. Ja, ik wil, ram die lul in mijn kut.

De man drukte zijn lul langzaam in mijn kut en lag mijn hoofd op de kut van Renate. Ik zag dat Alex zijn lul tegen de lippen van Renate drukte. Ze nam zijn lul zonder tegen stribbelen in haar mond. Goed zo sletje van me, jij leert heel snel. Zuig tot ik kom en slik het door. Renate bleef likken aan de lul va Alex, in en uit zag ik de lul gaan en ik werd rustig van achteren geneukt en bij mijn tieten gepakt.

De man achter mij steunde en kwam klaar. Hij spoot zijn zaad diep in mijn kut. Vlak daarna spoot Alex zijn sperma in de mond van Renate, ze slikte alles door en Alex zei, Goed zo sletje jij gaat vandaag doen wat er gezegd wordt en mag van geluk spreken dat je zo gewillig ben. Alex sprak Renate toen en zei, we gaan zo een stukje rijden.

Aangekomen op de plek zal ik jullie verkopen aan de hoogst biedende man. Ik ga jullie als sexslavinnen verkopen op de markt in Belgie. Laat het onder gaan en je mag levend weg na betaling van de mannen. Ik zei, Renate we gaan er gewoon voor. We zien wel wat de mannen met ons gaan doen. Alex, zei tegen mij, dat ik ook mijn hoerenbek dicht moest houden. Ik ben een beetje klaar met jullie gezeik. Hij liet de twee anderen mannen komen en bevool om Renate te neuken in haar kont en kut.

Kijk deze slet is zeiknat en het kontgaatje gaan wij alvast oprekken voor de verkoop. Renate gaf een angst gilletje.

Alex zei, rustig Renate we doen het met beleid, ik hoop dat je al eens in je kontje bent geneukt. Zo te zien wel, want je hebt een lekkere kont en iedereen zal je daar in willen neuken.

Wij gaan het alvast even uittesten. De mannen stonden achter Renate bij de keukentafel en de 1e zette zijn lul meteen tegen haar kringspier. Ze is mooi en vol, ze zal veel geld gaan opbrengen bij onze zuiderburen. Deze honden zullen hun ogen uitlijken bij deze twee lekkere Hollandse sletjes. Heb jij kinderen Renate vroeg Alex? Ja, zei ze 2. Ja, dan is het helemaal mooi een MILF in België, kinderen oudere lekkere vrouwen brengen het meeste geld op bij die Belgische honden.

De mannen neukte Renate klaar en kwamen zelf ook in haar kut en kont. Het sperma stroomde uit beide gaten en Alex bevool mij om het vocht te verwijderen.

Ik maakte Renate schoon en kuste haar op haar mond. De blinddoek werd af gedaan en wij mochten ons boven opknappen onder toeziend oog van Alex. Alex liep mee met een camera. Dames jullie moeten jullie zo geil mogelijk opmaken en kleden. Renate zei, dat ze geen kleren mee had.

Doe maar wat kleding van Bianca aan sletje van me. Renate knikte en ging douchen met Bianca met de deur open, Alex wilde controle houden. Hij filmde de dames en vroeg om elkaar te tongen onder de douche en aan elkaar te zitten. Het werd een waar lesbisch spektakel onder de douche, die Renate was helemaal los. Na het douchen zei, Alex, ik wil dat jullie allebei in de camera zeggen, dat jullie verkocht willen worden en daarna hard geneukt willen worden. Als laatste moesten ze zeggen.

Wij zijn te koop en doen 5 uur alles wat jullie willen als jullie sexslavin. Het stond erop en we liepen in korte rokjes met pumps en een kort hesje naar benden. DE mannen beneden begonnen te fluiten. Zo Alex de teefjes zien er nu helemaal top uit, daar moet wel wat geld voor gegeven worden. Ik was ook nog nooit verkocht door Alex. Ik vond het spannend, wat zou er gebeuren met ons. We reden mee met Alex in zijn auto. Na een uur reden we een boerendorp in Belgie binnen. Bij een oude boerderij stopte we.

Er stonden een heleboel auto’s voor de woning. Alex nam ons mee naar een vetrek waar wij moesten wachten. Dames ga alvast klaar staan de verkoop gaat zo beginnen. Ikz al jullie voorstellen en het openingsbod neerleggen. Er zijn er nog 8 waar op geboden wordt. Zorg dat ik de beste prijs krijg voor jullie. Gedrag je geil en gewillig voor de kopers. We stonden in een oude gang te wachten met de anderen. Alle vrouwen waren verschillend, jonge meisjes tot oudere vrouwen stonden er in de gang.

We mochten niet praten en keken elkaar onderdanig aan. Ik keek naar Renate, ik zag een strakke blik, spanning en geilheid straalde ze uit. Ze moest eens weten dat ik achter deze missie zit, met als beloning vreemde mannen overal aan en in haar lichaam. Om en om moesten we het podium op. Ik hoorde euro, , , en voor Renate werd het 1e bod uitgebracht euro.

Ik moest daarna en kreeg ook euro geboden. De mannen in de zaal mochten hun voorkeur laten op komen. Renate moest komen met een jong meisje van 19 jaar schat ik. Ze moesten elkaar uitkleden voor de mannen. Ik hoorde geroezemoes in de zaal. Renate en het meisje stonden naakt voor de mannen en werden meegenomen door de man van het bod. Ik kon het alleen horen. Ik vond het niet leuk, ik wist nu niet wat er ging gebeuren. Kort daarna werd ik opgehaald door Alex.

We gaan kijken Bianca naar Renate en dat kleine sletje van 18 jaar. Ze is net 18 zei, Alex, de dochter van een zakenvriend van de man die ze gekocht heeft. Haar vader had gevraagd aan Frank de man die hun gekocht heeft om wat geld te verdienen. Ze hebben nogal wat schulden en Ilse het meisje had gezegd, ik doe het voor je papa. Haar vader en moeder weten van niks en zitten zo meteen achter het glas te kijken wat er met Renate en hun dochter gaat gebeuren. Ze moeten het laten gebeuren ze hebben er voor getekend.

Alex vertelde mij, dat Renate en Ilse geneukt gingen worden in alle gaten met hun gezicht naar de glaswand niet wetend wie daar achter staat. Alle wordt gefilmd en opgeslagen in het archief van meester Frank. Ik kwam in een soort filmkamer met Alex, de moeder en vader van het meisje zaten er ook. Goede avond zei, ik. De moeder van het meisje was een mooie vrouw op haar leeftijd, sexy gekleed en de man was een soort alcohol verslaafde. Hij zag er afgeleefd uit. Alex ging naast de moeder zitten en ik naast de man.

Het licht ging aan achter het glas en de schotten werden eraf gehaald. Ik zag Renate en Ilse staan in een vervallen ruimte, helemaal naakt. Ze stonden naast elkaar en hadden moesten gaan zitten op een soort dildo stoel een stoel met een opstaande staaf zo zag het eruit. Je kon zien dat de staaf aan stond het trilde en draaide namelijk. Ilse en Renate gingen ieder op een dildo zitten en aan hun hoofden kon je zien dat ze het lekker vonden. Wrijf over je lichaam riep Frank. Maak ons opgewonden sletjes van me.

Ik wil waar voor mijn geld. Ilse heb jij wel eens een lul in een kont gehad. Ilse knikte van JA. Ik zag haar vader en moeder een zucht slaken, ILSE, nee toch. Alex keek naar de moeder en zette direct zijn mond op haar mond.

De man deed niks, hij zag het niet eens. Hij zat alleen maar te kijken naar zijn dochter. Moeder liet de hand van Alex naar haar kruis gaan en zuchtte diep van geilheid. Ik keek verder naar Renate en Ilse en zag 5 mannen binnen komen, Frank gaf de opdracht op Ilse en Renate te betasten en klaar te maken voor een paar uurtjes sex.

Ilse en Renate werden betast een getongd door de mannen. De naakte lichamen kronkelde op de dildo stoel. De vader van Ilse vond het niet normaal en wilde zich verzetten. Ik pakte hem vast en begon aan zijn pik te zuigen. Toen werd hij rustig.

Zij vrouw werd ondertussen door Alex geneukt in de stoel. Ilse en Renate kregen allebei een lul in hun mond geduwd. Het was een geil zooitje bij elkaar.

Die Renate had de dag van haar leven. Zoveel lullen op 1 dag was zelfs voor mij te veel. Renate kreeg alle 5 de lullen te verwerken. Renate heeft een fantastisch vol lichaam. Je zag het zaad glinsteren op haar gezicht en lichaam. Home     1. Lien was 23 jaar en vorig schooljaar eindelijk afgestudeerd.

De laatste 6 maanden was ze druk bezig geweest met het zoeken naar werk, het liefst ergens als directiesecretaresse. Tot nu toe was er nog niets uit de bus gekomen. De weinige gesprekken waar ze al naar toe was mogen gaan, waren tot niets uitgedraaid. Ruige gozer van de coffeeshop Categorie: Hoi, ik ben Roos en ben 23 jaar. Ik heb laatst het meest geile meegemaakt van mijn leven Ik ben vrijgezel en ik werk in een fotowinkel in de stad.

Ik heb halflang donker haar met een paar dreadlocks, ben vrij klein maar ook vrij dun. Na mijn werk ga ik vaak even een jointje roken in de koffieshop dichtbij. Mijn Turkse buurvrouw Categorie: IK ben Harm en ben net 18 jaar geworden. Nu hebben wij naast op de galerij een turks stel gekregen. Ze wonen er al een paar jaar en ik heb haar nog nooit zonder hoofddoek gezien. Als ze met zijn tween zijn zeggen ze niks ,maar als zij alleen was dan probeerde ze contact te zoeken.


Grote tieten likken naakte geile meiden