Opengetrokken kut sex op afspraak

opengetrokken kut sex op afspraak

..

Gratis neuken in belgie sexadressen hengelo

Kleding her en der verspreid en kleine afgescheiden douchecabines. Ik kleed ik mij uit, mijn pik nog half stijf en mijn volle zak eronder en besluit maar snel in een douchecabine te stappen. Ik hang een klein douchegordijntje ervoor zodat ik een klein beetje privacy heb. Terwijl ik me inzeep en mijn handen over mijn lichaam gaan bedenk me ineens hoe ik zo’n stomme afspraak heb kunnen maken.

Dit zijn natuurlijk groepsdouches en vraag me af hoe we elkaar in hemelsnaam hier kunnen treffen. Terwijl ik heerlijk onder de warme straal sta valt me de tussenmuur op. Dit is de muur tussen het mannen en vrouwengedeelte. Maar is dat wel een muur? Ik stap snel even uit de douche, ga op een bankje zitten en bekijk de muur verder, dit blijkt een groot zeil te zijn gespannen tussen de twee ruimtes. Aan de zijkant maak ik snel een stukje los en probeer naar binnen te kijken.

Jackpot, een blik in de dames douches, nooit verkeerd denk ik bij mezelf. Ik probeer jou te spotten tussen alle naakte vrouwen, die leiden af en toe best even af. Ik zie je zitten, het is bij de vrouwen een stuk drukker en je moet wachten op je beurt. Ik zie je om je heen kijken, ook jij hebt nog onze afspraak in gedachten.

Een afspraak die je, zoals het hoort, graag wilt nakomen. Ik roep zachtjes naar je, Femke! Iets harder nog, verdorie je hoort me niet. Ik duw mijn hand door het zeil en probeer met handgebaren je aandacht te trekken. Fluister ik nog iets harder. Ik zie je gezicht oprichten en je ziet me wenken. Je loopt voorzichtig naar het zeil terwijl je gespannen om je heen kijkt. We hebben geen tijd te verliezen. De overige cabines zijn bezet, maar geen mannen die staan te wachten. In één beweging duw ik je vooruit richting mijn douchecabine, samen stappen we naar binnen, en ik hang snel het douchegordijntje er weer voor.

Ik zet je in de hoek, ik verspil een tijd. Ik druk mijn mond tegen de jouwe en we beginnen heerlijk te zoenen. Ik trek je kleren van je lijf, je ziet mijn pik opzwellen. Ik smijt je kleren in de hoek, en doe een stap naar achteren. Ik draag je op je handen in je nek te doen en je aan mij te presenteren. Je doet een stapje achteruit en spreid je benen een beetje. Je laat mij je keuren, je voelt je bekeken, je voelt je gewild.

Ik zie je borsten, ik zie eindelijk die nette streep boven je duidelijk opgezwollen kut. Draai je om, hoor je mij zeggen. Ik zie je billen, het warme water stroomt over je lichaam. Bukken en spreid je benen, je volgt mijn bevelen op. Je voelt je hele lichaam reageren.

Trek je billen uit elkaar en bied je aan. Je voelt je weer mega bekeken. Je voelt een lichte vernedering zoals je daar staat. Je kut en kont opengetrokken, je biedt je netjes aan.

Je voelt mijn handen over je lichaam gaan. Je borsten, ik kneed ze. Zachtjes, ruw, vind je tepels. Ik kan het niet laten er even stevig aan te trekken, je ondergaat alles gelaten. Ik weet dat jij je niet zomaar laat kennen en mij graag pleziert. Wat een heerlijk gezicht zoals je daar staat, je biedt je nog steeds opengetrokken aan.

Ik pak mijn pik beet, ik plaats hem tegen je kut, ik zie je lippen om mijn eikel spannen, met een harde stoot zit ik volledig in je. Je bent strak, nat en warm. Ik hoor je kreunen. Je moet weer wennen. Ik besluit mij niet in te houden en je met stevige diepe halen te neuken. Ik zie je kutvocht op mijn pik. Ik grijp met één hand je haar beet terwijl ik neem.

Jij hebt jouw handen tegen de muur geplaatst om mijn stoten op te kunnen vangen. Met mijn andere hand masseer ik je klitje, grijp ik ruw je borsten en duw ik mijn vingers in je mond. Ik voel hoe je heerlijk op mijn vingers zuigt en trek mijn pik uit je kut. Op je knieën, handen op je rug!

Je opent je mond en ik duw mijn pik naar binnen. Ik grijp je haren vast en neuk je in je mond. Ik zie je genieten, dit vind je fijn. Ik stuur je mond naar mijn zak en je begint mijn ballen heerlijk te likken. Hey gaat ie lekker hoor ik achter mij zeggen. Even geschrokken kijk ik om en zie een groepje mannen staan. Ben je lekker bezig hoor ik ze nog eens roepen..

Met een flauw glimlachje zeg ik zeker en haal het douchegordijn weg. Een groepje van vijf mannen ziet je op je knieën voor mij zitten, je handen nog op de rug.

Ik grijp je vast bij je haar en trek je mee omhoog. Kijk maar eens goed mannen, dit lekkere ding heet Femke.

Vol trots laat ik je zien, want terwijl ik een plannetje smeed om je te laten gebruiken door dit groepje ben je van mij. Dit is iets tussen ons, tussen jou en mij.

Ik zie wel enige zorgen in je ogen. Ik neem je even apart, geef je een zoen en zeg tegen je dat het goed komt en ik voor je zal zorgen. Heerlijk vinden onze tongen elkaar nogmaals en ik voel je tegen mij aan wegsmelten. Ik wenk de mannen en ik doe een stap achteruit terwijl ze een kring om jou vormen. Ga je gang mannen, hoor je mij zeggen. De handdoeken verdwijnen en je ziet vijf naakte mannen om je heen. De mannen vormen een kring om je.

Verlekkerd zie ik de mannen je lichaam bekijken. Toe maar moedig ik ze aan en een paar seconden later zie ik vijf paar handen je lichaam verkennen.

Vingers verdwijnen in je mond, kut en kont. Eerst voorzichtig maar na enige tijd gaan de mannen er ook helemaal in op en worden je openingen goed onder handen genomen.

Ik roep nog even een regel, geen gezoen. Dat is mijn privilege. Je wordt weer op je knieën gezet. Je ziet vijf harde kloppende pikken om je heen in verschillende formaten. Maar het maakt je niet uit, je bent geil en je wilt ze. Je krijgt een pik in je mond geschoven en voelt hoe je handen worden geleid naar twee andere pikken om ze te masseren en lekker af te trekken. Ondertussen draai ik de deur even op slot. De ene naar de andere pik zie ik zich aanbieden en gewillig laat je ze in je mond verdwijnen om ze één voor één kennis te laten maken met je pijpkunsten.

Ik geef ze een seintje dat ze wil iets steviger mogen, je voelt hoe ze je één voor één je mond neuken. Ik neem je mee uit de cirkel van mannen en zie het speeksel rond je mond. Ik neem je mee daar een typisch sportbankje.

Je kent ze wel. Geen leuningen, gewoon lange bank waarop je kunt zitten. Ik laat je daarover plaats nemen op je handen en knieën. Je benen aan weerzijden en je billen aan het einde van het bankje. Je bent zo gedwongen met gespreide benen op handen en benen plaats te nemen.

Ik scheur een t-shirt aan stukken en maak er lange repen van stof van. Een gebruik ik om je te blinddoeken, de andere om je handen en voeten vast te binden. Je kunt geen kant meer op. Je kut en kont aangeboden voor deze groep mannen. In een rij geef ik aan, ééntje neukt haar mond en de ander kiest maar een gat uit.

Ik bedenk me dat je kut al lekker opgerekt is, maar dat kontje van jou nog niet open geneukt is. Ik geef aan dat ik eerst aan de beurt ben, ik laat je mijn pik lekker nat likken, loop vervolgens naar je kont en druk mijn pik tegen je anus.

Je kreunt, je geeft aan dat het lang is geleden, dat het niet past. Ik laat nog een klodder spuug op mijn pik vallen en druk langzaam maar zeker door en zie cm voor cm mijn pik naar binnen glijden.

Je beweegt, probeert je te verzetten, kreunt maar kunt geen kant op. Ik wenk een kerel om voor je plaats te nemen en je mond te vullen. Je beseft je dat je voor het eerst twee pikken in je hebt. Twee harde pikken die je heerlijke lichaam vullen. Je geeft je over aan je geilheid en zuigt die staaf zo diep mogelijk. Ondertussen voer ik het tempo op, mijn pik verdwijnt met harde diepe stoten diep tussen je heerlijke billen terwijl ik regelmatig een stevige tik op je billen geef.

Ondertussen proberen de overige mannen zoveel mogelijk je borsten en kut te betasten. De kerel die zijn pik in je mond heeft houdt het niet meer, grijpt je bij de haren beet en spuit zijn zaad diep in mond. Je kunt niet anders dan slikken. Je krijgt nauwelijks tijd om bij te komen want de volgende neemt zijn plek alweer in. Dit is alweer je derde pik.

Op dat moment kom ik ook bijna. Je voelt mijn pik meer opzwellen en voelt me diep in je klaarkomen. Het is alsof er geen einde komt aan mijn zaadlozing. Wanneer ik mijn pik langzaam terug trek zie ik dat je kut en kont open blijven staan, mijn zaad loopt uit je kont, over je kut druppend op de grond. Uit mijn ooghoeken zie ik een zak knijpers liggen. Je borsten hangen weerzijden van de bank. Ik zie dat ze al aardig onder handen zijn genomen. Wat striemen en rode plekken zijn duidelijk zichtbaar.

Ik neem ze één voor één in mijn mond. Je geniet van deze tedere handeling waarna ik meteen op elke tepel een knijper plaats.

Ook op je schaamlippen plaats ik knijpers en tape deze tegen je dijen. Je voelt de pijn maar tegelijk het genot. Je wordt opengetrokken door de knijpers. Nu jullie geef ik aan. De mannen vormen een rij terwijl er eentje aan de voorkant blijft om zich door jou af te laten zuigen.

Omstebeurt zie ik de pikken in je verdwijnen. De mannen hebben alle remmingen laten varen en laten zich gaan. De meesten kiezen voor zowel je kut als je kont, ik kan ze niet ongelijk geven. Daar één voor één spuiten ze hun zaad diep in je kut en kont die er inmiddels beide ruw, opgezwollen, open en goed gebruikt uit beginnen te zien. Drie mannen hebben zich na mij te goed gedaan aan je. Achter in de rij zie ik een kerel staan met een flinke paal, ik geef hem aan even te wachten.

Ik maak je los, verwijder je blinddoek. Je wankelt wat op je benen, maar je ogen schitteren. Terwijl ik je aankijk trek in één voor één de knijpers van je. Je voelt je beurs, hoeveel kun je nog hebben? Je ziet de mannen, je ziet de lust. Ik zeg tegen de kerel met de grote pik plaats te nemen op het bankje en draag jouw op boven op hem plaats te nemen.

Je ogen schrikken op wanneer je zijn paal ziet, die was je nog niet opgevallen. Je plaatst je benen aan weerzijden, pakt zijn pik beet en stuur deze naar je kutje. Langzaam laat je je over zijn paal zakken. Je wordt ultiem opgerekt als nooit te voren. Je klit strak gespannen over zijn pik wanneer je langzaam op en neer beweegt.

Wie kan er nog roep ik? Er is er nog eentje die zijn zak nog niet heeft leeggespoten en ik zeg hem je anaal te neuken. Zelf besluit ik te kiezen voor je heerlijke mond. Ik ben alweer stijf. Een deel van de mannen die leeg zijn kleden zich aan. De overige twee plaatsen hun pikken in je handen. Je wordt op dit moment genomen door vijf man. Vijf mannen die ultiem genieten van je prachtige lichaam. Je wordt voor het eerst dubbel gepenetreerd zowel anaal als vaginaal. Je voelt je vernederd, je voelt je gebruikt, je voelt je gedienstig, je voelt je begeerd, je voelt je op en top vrouw en vooral bevrijd.

We komen één voor één klaar. Je voelt de warmte diep in je gespoten, je voelt het zaad over je lichaam en in je mond. Hij kan het niet laten om dan tussen mijn benen te knielen en lekker even aan mijn kut te likken.

Wat had ik hier weer naar verlangt zo ontzettend lekker likt en vingert hij mijn kut, maar steeds als ik er bijna ben stopt hij ik smeek hem om door te gaan maar al drie keer was ik er bijna twee of drie vingers beweegt hij in mijn soppende kut en likt en bijt op mijn super gevoelige klit.

En plotseling stopt hij weer ik scheld hem uit zo vreselijk baal ik ervan ik wil zo graag even klaar komen. Hij trekt mij overeind en neemt mij op zijn schoot zo zitten we op de bank. Lachend gaat hij verder en zegt dan: Dat zie ik wel zitten dan kan ik weer heerlijk geilen voor de camera, wat mij zo mogelijk nog geiler maakt dus zeg ik snel: Uit mijn nachtkastje pak ik een paarse vibrator die denk ik ongeveer 18 cm lang is en vraag aan Mike: Eerst wil hij van mij naakt met mijn laarzen aan een aantal foto’s nemen, gewillig neem ik alle gevraagde poses in dan pakt hij de film camera en mag ik beginnen, eerst wrijf ik met de vibro over mijn kut en tussen mijn opengetrokken schaamlippen door, als ik mijn gevoelige klit raak schok ik onmiddellijk.

Dan schuif ik hem een klein stukje mijn kut in en langzaam aan ga ik steeds iets dieper bij elke stoot, af en toe kijk ik in de camera, en steeds luidruchtiger kreun ik en beweeg ik met mijn onderlichaam, me mijn opgetrokken benen heeft Mike een goed zicht op mijn kut natuurlijk.

Dan uiteindelijk stoot ik de volledige lengte van de vibrator snel diep in en uit mijn kut en ga ik op weg naar een geweldig orgasme. Sneller en sneller stoot ik zo diep mogelijk de vibrator in mijn kut en roep: Als deze wat te gevoelig wordt trek ik de vibrator er uit, met een gapend openstaande kut lig ik uit te hijgen en bij te komen als Mike zijn filmcamera weg legt en een paar foto’s maakt van mijn drijfnatte openstaande kut.

Liggend tussen mijn benen zegt hij: Op een heerlijke en rustige manier likt hij mijn kut uit, omdat ik nog best wel gevoelig ben na het geweldige orgasme is dat wel fijn.

Ook voel ik hoe hij en vinger in mijn kontje drukt en zegt Mike: Weer even likt hij me als hij daarna zegt: Na mij weer een poos gevingerd en gelikt te hebben zegt hij: Doordat hij steeds even likt en vingert dan weer even stopt wordt ik alleen maar geiler en geiler maar kom natuurlijk niet klaar, terwijl Mike nog helemaal niet klaar gekomen is.

Dan na een poos zegt hij: Mijn benen trek ik zo ver mogelijk op en voel zijn paal tegen mijn kut drukken. Dan voel ik hoe hij mijn kut opendrukt en voel ik hem binnenkomen. Op een geweldig lekkere manier word mijn kut opgerekt en komt zijn grote en dikke paal diep in mijn kut geschoven. Langzaam voel ik hem tot tegen mijn baarmoeder komen zo diep duwt hij hem bij mij naar binnen, om vervolgens lekker langzaam te gaan stoten.

Heerlijk om met mijn benen wijd onder deze geweldig goede neuker te liggen en mij op deze manier te laten neuken…………… Met mijn armen en benen om hem heen geslagen zeg ik in zijn oor: Mijn kut hoor ik soppende geluiden maken zo werkelijk onwijs geil en nat ben ik Mike gaat tussen mijn benen zitten en legt zegt “trek je benen zo wijd mogelijk geile slet ik ga die neuk kut filmen” en vanuit zijn positie filmt hij hoe zijn paal in en uit mijn kut schuift en ook richt hij zijn camera op mijn heen en weer slingerende tieten.

Als hij zijn camera weer opzij legt krijg ik de opdracht om op mijn knieën te gaan zitten en wil hij mij achterlangs neuken. Gewillig ga ik voor hem klaar zitten want het enige wat ik nu nodig heb ik die grote paal in mijn kut.. Dan met zijn handen op mijn heupen ramt hij zijn paal weer in mijn openstaande kut en steeds als hij in mij stoot trekt hij mij tegen hem aan zo komt hij met kracht heel erg diep in mijn kut. Als Mike zegt tussen het neuken door: Met een hand gaat Mike onder mijn buik door en begint mijn kut te bewerken, hij drukt en wrijft over mijn toch al supergevoelige klit alsof er stroom op staat zo reageer ik schokkend op die aanrakingen de eerste krampen voel ik in mijn onderbuik die een ongekend orgasme in gaan leiden weet ik.

Wilder en sneller gaat Mike zijn grote paal in mijn kut stoten, wel zo ongekend geweldig is hij mij aan het dekken werkelijk waar dit was geneukt worden als nooit tevoren.

Mike zit snuivend en kreunend achter mij te stoten als hij roept: Wat voor geluiden ik heb gemaakt weet ik echt niet meer, maar bij elke stoot jaagt Mike een lading zaad in mijn kut, en bij elke stoot wordt mijn orgasme intenser en duurt het langer.

Waar hij al het zaad vandaan haalt weet ik niet maar ik heb het gevoel alsof hij blijft spuiten, mijn kont druk ik zo ver mogelijk naar achter alles wil ik hebben en ook zo diep mogelijk in mijn kut……………… Inmiddels ben ik door mijn armen gezakt en lig ik met mijn schouders en hoofd op het matras en met mijn kont dus flink omhoog, waar Mike, zij het inmiddels rustiger, nog steeds aan het stoten is.

Langzaam aan word mijn orgasme minder en voel ik hoe Mike zijn paal ook wat aan het slinken is, ik voel me inmiddels totaal uitgeput en suf geneukt, dit was echt wel geweldig, wat een ervaring, Mike zijn paal voel ik uit mijn kut glijden, bezweet en uitgeput blijf ik zo even zitten als Mike zegt: Mike geeft aan dat ik nog even moet blijven zitten omdat hij weer wil filmen dat er erg veel zaad uit mijn openstaande kut nu druipt.

Gewillig laat ik hem filmen en foto’s maken, als ik even later op mijn rug lig zie ik dat mijn kut rood en opgezet is, en ook wel een beetje gevoelig is nu. Mike komt naast me liggen en zegt dan:


opengetrokken kut sex op afspraak

..