Sex in de woonkamer hindoestaanse

sex in de woonkamer hindoestaanse

..

Meesteres billenkoek huisvrouwen privesex in de woonkamer hindoestaanse

..


Ik nodig haar uit om bij mij thuis even op te warmen en haar vriend te bellen. Ik neem de grote en volledig doorweekte doos vol met potten en pannen van het over en blij verrast loopt ze met mij mee.

In de hal blijft ze, druipend en tot op het bot nat, staan rillen. Als ze een kwartiertje later, gekleed in mijn dikke, warme en veel te grote maar vooral droge badjas, de woonkamer in komt lopen is het al lekker warm en staat er een dampende kop thee op haar te wachten. Ietwat schuchter neemt ze plaats op de bank en ik doe mijn best om niet al te nadrukkelijk naar haar lichaam te kijken omdat ik weet dat ze, onder de badjas, volledig naakt is.

Een half uurtje later is ze weer helemaal bijgekomen en ze verteld honderduit over haar nieuwe huis en wat ze allemaal gedaan hebben. Nog een uurtje later ken ik haar halve levensverhaal weet ik ook dat zij bijna een jaar geleden, tegen haar wil in, was uitgehuwelijkt en dat dit huwelijk nog niet echt soepel liep. De wind giert nog steeds om het huis heen en de regen slaat soms hard tegen het raam en terwijl ze druk gebarend zit te vertellen is ze zich er steeds minder van bewust dat ze slechts een badjas aanheeft en ogenschijnlijk onbewust geeft ze zichzelf steeds meer bloot en zo heb ik, toen ze zich naar de tafel voorover boog om haar theekop weg te zetten en om mijn sigaretten te pakken, al een uitgebreide blik kunnen werpen op haar grote borsten en ook haar dijbenen zijn al een enkele keren tot bijna bovenaan ontbloot geweest.

Ik voel de reactie van mijn lichaam op de aanblik en ik moet echt moeite doen om mijn ogen van haar heerlijke lichaam af te houden en mijn gedachten in bedwang te houden; wat zou ik toch graag.. Tijdens het gesprek was het mij al een paar keer opgevallen dat ze stiekem mijn in vergelijking tot haar echtgenoot grote en goed getrainde lichaam aan het bekijken was en ik bedacht me dat als het mij opviel dat zij keek, het haar waarschijnlijk ook wel zou zijn opgevallen dat ik naar haar keek.

Als ze weer voorover buigt valt de badjas zo ver open dat haar volledige borst zichtbaar is en terwijl ik zie dat haar tepel hard vooruit staat voel ik hoe mijn bloed steeds sneller gaat stromen en hoe mijn pik aan het kloppen is.

Terwijl ik naar haar kijk zie ik hoe haar blik gericht is op de inmiddels duidelijk zichtbare bobbel in mijn broek. Ademloos blijft haar blik hangen en ik zie hoe ze met het puntje van haar tong haar lippen vochtig maakt. Als onze blikken elkaar treffen zie ik de gloeiende blik in haar ogen. Zonder iets te zeggen speel ik het spel mee en kijk naar de bobbel in mijn broek, kijk vervolgens naar haar onblote borst en kijk haar vervolgens weer aan.

Ze volgt mijn blik en als ze ziet hoe ze erbij zit begint ze te blozen en schiet ze in de lach. Het schuchtere verlegen meisje is plotseling verdwenen! Even later zit ze op mijn schoot en terwijl onze tongen met een duizelingwekkend spel bezig zijn duwt ze mij langzaam op de bank achterover.

Mijn handen glijden over haar lichaam, eerst over de badjas over haar rug langzaam naar haar billen en via haar taille omhoog zachtjes langs de zijkant van haar borsten. Ik voel hoe ze zachtjes met haar kruis tegen mijn lul opwrijft en ik hoor de siddering in haar ademhaling. Als ik de knoop van het centuur losmaak en de badjas opensla blijft ze ademloos rechtop zitten.

Haar donkere ogen zijn veranderd in 2 gloeiende kooltjes en ik voel haar lichaam trillen als mijn handen over haar naakte huid glijden. Ik bewonder haar prachtige honingkleurige naakte lichaam, haar grote stevige borsten met grote donkere tepels, haar strakke buik en het dunne streepje haar boven haar verder volledig geschoren kutje.

Haar zoen is wild en vurig.. Na mijn trui en shirt te hebben uitgetrokken leg ik haar languit op de bank en terwijl mijn mond en handen haar lichaam ontdekken klauwen haar handen zich vast in mijn haar. Als mijn vingers over haar dik opgezwollen kutlipjes glijden voel ik hoe nat ze is en zachtjes smeer ik haar geil over haar clitje. Haar lichaam schokt en terwijl ik zachtjes verder speel met haar clitje en natte kutje duwt ze mijn hoofd naar haar borst. Zachtjes kneed ik haar stevige borst en draai met mijn tong cirkeltjes om haar harde tepel, ik hoor haar ademhaling versnellen en voel hoe ze mijn hoofd stevig tegen haar borst aanduwt.

Langzaam glijdt mijn mond verder naar beneden, via haar buik en lies naar de binnenkant van haar bovenbeen. Met het puntje van mijn tong proef ik haar zoetzilte geil en ze spreidt haar benen verder in een uiterste poging om mijn tong zo snel mogelijk tegen haar clitje aan te krijgen. Ik pest en speel en zachtjes laat ik mijn tong van onder naar boven over haar lippen glijden, zorgvuldig ieder contact met haar clitje vermijdend.

Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus De woonkamer rockt lekker Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Geïmproviseerde trio midden in de nacht Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen Indisch paar neukt in de woonkamer Indiase schoonheid ligt achterover voor neukbeurt Indrukwekkende meid wordt zacht geneukt Jong stelletje heeft plezier op de bank Ongelofelijke anale neukbeurt in POV Sexy 69 voor geweldige neukbeurt Besnorde man neukt stiefdochter Een gratis neukbeurt krijgen Geweldige neukbeurt voor Karina White Brute neukbeurt en cumshot in haar gezicht Hardcore neuken in de woonkamer Sexy nerd geniet van een lekkere neukbeurt


Aziatische hoeren zoek slaaf


sex in de woonkamer hindoestaanse