Sex leer kaarsvet sex

sex leer kaarsvet sex

Wees wel voorzichtig als je dit doet; zorg ervoor dat je één hand vrij hebt om de vlammen meteen te doven. Haren zijn zeer brandbaar en verspreiden een vieze geur als ze branden. Je kan natuurlijk ook je hart ophalen als je je onderdanige harst door het kaarsvet te verwijderen. Als voorbereiding op een spel is een goede kandelaar helemaal geen overbodige luxe.

Zorg ervoor dat je er eentje koopt die goed stabiel staat. Voor een paar euro's ben je verzekerd van wat extra veiligheid. Hoewel ik hoop dat het je nooit overkomt, kan je toch beter iets in de buurt hebben om vuur te blussen.

Je kan een klein brandblusapparaat kopen of gewoon ter voorbereiding een emmer water neerzetten. Een andere voorbereiding die geen luxe is, is een zeil onder de plek neer te leggen waar je wilt spelen. Tijdens het spel merk je er weinig van, maar na afloop heb je er de voordelen van. Vraag van tevoren hoe de huid reageert op de zon. Hoe vlugger iemand verbrandt in de zon, hoe gevoeliger zijn huid is.

In het algemeen kan je er van uit gaan dat je onderdanige dan ook vlug rood wordt door kaarsvet, wat het teken is van het begin van een brandwond. Heb je daarentegen een onderdanige met een donkere huid die niet verbrandt in de zon? Dan zou ik je aanraden om een eerste laag op de huid te zetten om zo de huid te verwarmen en de porieen te openen. Zodra je die laag eraf hebt gepeld kan je meteen een nieuwe laag erop laten druppelen.

Een andere manier om de huid voor te bereiden is te beginnen met een goed zwepenspel. Of je je onderdanige vastbindt of blinddoekt, is helemaal aan jou. Sommige onderdanigen vinden het fijn om machteloos te zijn als je speelt met kaarsen. Ze hebben dan het gevoel dat ze niet kunnen ontsnappen aan de druppels kaarsvet.

Door een blinddoek kunnen ze ook niet zien waar de druppel zal vallen, en zich er dus ook niet op voorbereiden. Dit kan extra opwindend zijn. Maar het kan ook juist heel leuk zijn om je onderdanige te verbieden te bewegen en dan de druppels op hem te laten komen. Spelen Bij de meeste mensen mannen en vrouwen zijn de meest gevoelige plekjes voor kaarsvet de genitalieën, de tepels en de binnenkant van de dijen.

De rug en de billen kunnen in het algemeen meer hebben. Je kan het druppelen beginnen op een minder gevoelige plek om vandaar uit over te stappen op een gevoeligere plek. Vooral voor beginners is dit een fijne manier van opwarmen. Men zegt dat als je de druppel van een hogere hoogte laat vallen, het minder warm is. Persoonlijk geloof ik dat niet helemaal, maar kwaad kan het zeker niet. Je kan het druppelen, als je in een gemene bui bent, concentreren op de genitalieën of de tepels. Je kan ook willekeurig over de hele huid druppelen.

Een andere mogelijkheid is je creativiteit te gebruiken en er een echt kunstwerk van te maken. Hiervoor kan je het best kaarsen gebruiken die tot de kern zijn gekleurd. Begin met de donkere kleuren zwart, donkergroen, bordeaux en ga dan pas met de lichtere kleuren te werk. Witte kaarsen hebben vaak de neiging om het roet op een zichtbare manier op te nemen waardoor het kaarsvet meer grijs is dan wit.

Dit is niet bevoordelijk voor je kunstwerk. Gebruik een zo groot mogelijk oppervlak om je expressie goed de ruimte te geven.

Het eindresultaat is meestal een tint lichter dan verwacht. Vereeuwig, gezien het feit dat het bijna onmogelijk is om je kunstwerk er zonder brokken af te halen, het resultaat door een foto. Een andere manier om uitting te geven aan je creativiteit is een mal maken van een lichaamsdeel dat uitsteekt. De ballen, de penis of de tepels zijn hier uittermate geschikt voor. Dip een wattenstaafje in het gesmolten kaarsvet, wrijf dit uit over het lichaamsdeel waarvan je een mal wilt maken.

Zorg ervoor dat het hele lichaamsdeel op deze manier bedekt is met twee lagen kaarsvet. Daarna kan je beginnen met druppelen. Om de mal er na afloop makkelijk eraf te kunnen halen, kan het raadzaam zijn om vooraf het lichaamsdeel in te smeren met massage-olie.

Niet alleen beeldend kunstenaars kunnen hun creativiteit uiten door middel van een kaarsenspel. Ook musici kunnen hun hart ophalen. Trommel eens op de maat van muziek met een brandende kaars op de borst van je onderdanige nadat daar een laag kaarsvet op ligt.

Om brandwonden te vermijden, houd je het contact van de kaars met het lichaam van je onderdanige zo kort mogelijk. Elke keer dat de vlam het kaarsvet aanraakt, verwarmt dit opnieuw. Tenslotte kan je ook op showgebied je creativiteit kwijt. Bind je partner vast met wat kettingen. Laat een kaars achter hem branden. Doe alle lichten uit. Bedek zijn ogen met een lasbril. Omdat je door een lasbril alleen fel licht kan zien.

Hij zal nauwelijks de brandende kaars kunnen onderscheiden. Nou is het showtime; speel met de kaars. De vlugge beweging zal ervoor zorgen dat de vlam blauw wordt en zichtbaar door de bril. Je onderdanige zal de vlam zien net voordat hij het kaarsvet voelt. Verwijderen van het kaarsvet na een spel Het spel is afgelopen, hoe haal je het kaarsvet eraf?

Dat hangt er helemaal vanaf. Als je een kunstwerk hebt gemaakt doe je het zo voorzichtig mogelijk. Het zou jammer zijn als je opnieuw moest beginnen Ben je daarentegen willekeurig te werk gaan, dan zijn de mogelijkheden legio. Je kan het eraf pellen met de nagels. Je kan het eraf wrijven met een scrubhandschoen. Zit je aan een bar, dan is een flesopener een leuk alternatief.

Verder is een mes ook prima te gebruiken dubbel effect als er nog haren aanwezig zijn. Je kan het eraf slaan met een zweep vooral makkelijk te doen als je onderdanige veel zweet. Een warme douche met veel zeep helpt ook om het kaarsvet te verwijderen. Wat je ook kiest om het kaarsvet te verwijderen, ga er niet in lopen. En laat je onderdanige de troep opruimen. Of, doe het gezellig samen. Door de hitte heb je een grote kans dat je onderdanige meer heeft gezweet dan gewoonlijk.

Zorg ervoor dat hij na het spel wat kan drinken. Wat doe je als Dat hangt er helemaal vanaf wat je droeg. Je had leer aan? Laat het kaarsvet stollen en koelen. Krab het er voorzichtig vanaf en zet je leer opnieuw in het vet. Je had latex aan?

Eigenlijk is het niet slim om dat te dragen als je gaat spelen met vuur. Dat gezegd hebbende, dit materiaal behandel je op dezelde manier als leer, maar dan zonder het vet.

Je had gewoon iets van katoen aan? Dat zou je kunnen behandelen op grootmoeders wijze: Zorg voor een stuk keukenpapier tussen het strijkijzer en het kledingstuk. Het keukenpapier zal het kaarsvet absorberen. Dit werkt het best voor een witte kaars.

Bij gekleurde kaarsen heb je een kans dat de kleurstoffen in het kledingstuk gaan zitten. Je hebt vast nog geen echte zweep in huis. Spanking kan ook met een riem of gewoon met je handen, maar wees wel voorzichtig. Spreek van tevoren af wie de dominante is. Diegene is de baas van de avond. Hij of zij bepaalt wat er gebeurt in bed of waar dan ook.

De dom geeft de sub opdrachten om te uit te voeren. Meer weten over BDSM? Lees hier over 8 mythes die de meeste mensen onterecht geloven.

Slank de zomer in? Begin snel met dit ultieme stappenplan! Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Voel je je aangetrokken tot de wereld van zweepjes, leer, handboeien en blinddoeken?

Juist, we hebben het natuurlijk over BDSM. Wil je je ook eens wanen in de wereld van Christian en Anastacia, maar wil je een beetje rustig aan beginnen? LotteLust zet een aantal kinky spelletjes op een rij. Bespreek van tevoren samen wat je wél en wat je niet wilt gaan doen bij elkaar. Spreek altijd een stopwoord af. Dit is vooral belangrijk als je niet tot in de details hebt afgesproken wat je bij elkaar gaat doen. Gebruik geen drank of alcohol. Safe, Sane en Consensual.

..

Zwarte dikke tieten neuken in overijssel

Maar voor je begint aan wax play zijn er wel een aantal dingen om rekening mee te houden. Je wilt natuurlijk niet dat jij of je partner er brandwonden aan overhoudt. Volg daarom onze tips om alleen de plagende, spannende en plezierige kant van kaarsvet te ervaren. Om van kaarsvet te genieten tijdens het erotische spel, kan je gebruik maken van SM kaarsen.

Deze kaarsen kunnen aangestoken worden, waarbij de gesmolten was op het lichaam kan worden gedruppeld. Doordat deze speciale kaarsen een laag smeltpunt hebben, voelt de was niet te heet aan op de huid. De kans op brandwonden is daarom ook beperkt. Gebruik nooit gewone waxine kaarsen!

Deze hebben een hoog smeltpunt, waardoor de was ook veel heter is. Dit kan de huid verbranden of schroeien. Wanneer pijn of een gevoeligere huid niet per se je doel is, maar je wel met kaarsen wilt spelen, zijn er ook massage kaarsen. Deze kaarsen branden in een potje en geven vaak een heerlijke geur af. Ze hebben een nog lager smeltpunt. Hierdoor doen deze kaarsen geen pijn en passen ze beter in een romantische avond met een heerlijk sensuele massage.

Veel van deze massagekaarsen hebben een voedende werking en de olie trekt gedeeltelijk in om de huid soepel en zacht te maken. Er zijn enkele dingen die je goed moet onthouden als je met kaarsvet wilt spelen, vooral wanneer jij degene bent die je partner bedruppelt. Kaarsvet voelt vooral lekker op minder gevoelige lichaamsdelen, zoals je schouders en rug. Begin daar, en ga dan voorzichtig verder naar gevoeligere delen zoals de buik, billen en dijen. Vermijd het gezicht en wees extra voorzichtig bij tepels, genitaliën en navel.

We raden aan om deze te vermijden totdat je wat meer ervaring hebt met kaarsvet. Het eraf trekken van de wax kan voor je partner een heel fijn gevoel zijn. De huid is daarna extra sensitief waardoor verwennerijtjes massages bijvoorbeeld of straffen zweepslagen en dergelijke heel intens aan kunnen voelen. Daarnaast kan het afpellen van het kaarsvet even leuk zijn als het laten druipen van de wax. Je kunt er namelijk een uitdaging van maken om het kaarsvet in één geheel van je partners huid te halen.

Wanneer dat je lukt is de kans groot dat je een plakaat met prachtige patronen overhoudt. Het gebruik van SM kaarsen en massage kaarsen is helemaal veilig wanneer je alert blijft en onze tips goed opvolgt! Heb je vragen over wax play? Scroll omlaag voor meer informatie.

De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen.

Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren.
sex leer kaarsvet sex

Wees wel voorzichtig als je dit doet; zorg ervoor dat je één hand vrij hebt om de vlammen meteen te doven. Haren zijn zeer brandbaar en verspreiden een vieze geur als ze branden. Je kan natuurlijk ook je hart ophalen als je je onderdanige harst door het kaarsvet te verwijderen.

Als voorbereiding op een spel is een goede kandelaar helemaal geen overbodige luxe. Zorg ervoor dat je er eentje koopt die goed stabiel staat. Voor een paar euro's ben je verzekerd van wat extra veiligheid. Hoewel ik hoop dat het je nooit overkomt, kan je toch beter iets in de buurt hebben om vuur te blussen. Je kan een klein brandblusapparaat kopen of gewoon ter voorbereiding een emmer water neerzetten. Een andere voorbereiding die geen luxe is, is een zeil onder de plek neer te leggen waar je wilt spelen.

Tijdens het spel merk je er weinig van, maar na afloop heb je er de voordelen van. Vraag van tevoren hoe de huid reageert op de zon. Hoe vlugger iemand verbrandt in de zon, hoe gevoeliger zijn huid is. In het algemeen kan je er van uit gaan dat je onderdanige dan ook vlug rood wordt door kaarsvet, wat het teken is van het begin van een brandwond.

Heb je daarentegen een onderdanige met een donkere huid die niet verbrandt in de zon? Dan zou ik je aanraden om een eerste laag op de huid te zetten om zo de huid te verwarmen en de porieen te openen. Zodra je die laag eraf hebt gepeld kan je meteen een nieuwe laag erop laten druppelen.

Een andere manier om de huid voor te bereiden is te beginnen met een goed zwepenspel. Of je je onderdanige vastbindt of blinddoekt, is helemaal aan jou. Sommige onderdanigen vinden het fijn om machteloos te zijn als je speelt met kaarsen. Ze hebben dan het gevoel dat ze niet kunnen ontsnappen aan de druppels kaarsvet. Door een blinddoek kunnen ze ook niet zien waar de druppel zal vallen, en zich er dus ook niet op voorbereiden. Dit kan extra opwindend zijn.

Maar het kan ook juist heel leuk zijn om je onderdanige te verbieden te bewegen en dan de druppels op hem te laten komen. Spelen Bij de meeste mensen mannen en vrouwen zijn de meest gevoelige plekjes voor kaarsvet de genitalieën, de tepels en de binnenkant van de dijen. De rug en de billen kunnen in het algemeen meer hebben.

Je kan het druppelen beginnen op een minder gevoelige plek om vandaar uit over te stappen op een gevoeligere plek. Vooral voor beginners is dit een fijne manier van opwarmen. Men zegt dat als je de druppel van een hogere hoogte laat vallen, het minder warm is. Persoonlijk geloof ik dat niet helemaal, maar kwaad kan het zeker niet.

Je kan het druppelen, als je in een gemene bui bent, concentreren op de genitalieën of de tepels. Je kan ook willekeurig over de hele huid druppelen. Een andere mogelijkheid is je creativiteit te gebruiken en er een echt kunstwerk van te maken.

Hiervoor kan je het best kaarsen gebruiken die tot de kern zijn gekleurd. Begin met de donkere kleuren zwart, donkergroen, bordeaux en ga dan pas met de lichtere kleuren te werk. Witte kaarsen hebben vaak de neiging om het roet op een zichtbare manier op te nemen waardoor het kaarsvet meer grijs is dan wit. Dit is niet bevoordelijk voor je kunstwerk. Gebruik een zo groot mogelijk oppervlak om je expressie goed de ruimte te geven.

Het eindresultaat is meestal een tint lichter dan verwacht. Vereeuwig, gezien het feit dat het bijna onmogelijk is om je kunstwerk er zonder brokken af te halen, het resultaat door een foto. Een andere manier om uitting te geven aan je creativiteit is een mal maken van een lichaamsdeel dat uitsteekt.

De ballen, de penis of de tepels zijn hier uittermate geschikt voor. Dip een wattenstaafje in het gesmolten kaarsvet, wrijf dit uit over het lichaamsdeel waarvan je een mal wilt maken.

Zorg ervoor dat het hele lichaamsdeel op deze manier bedekt is met twee lagen kaarsvet. Daarna kan je beginnen met druppelen. Om de mal er na afloop makkelijk eraf te kunnen halen, kan het raadzaam zijn om vooraf het lichaamsdeel in te smeren met massage-olie. Niet alleen beeldend kunstenaars kunnen hun creativiteit uiten door middel van een kaarsenspel. Ook musici kunnen hun hart ophalen. Trommel eens op de maat van muziek met een brandende kaars op de borst van je onderdanige nadat daar een laag kaarsvet op ligt.

Om brandwonden te vermijden, houd je het contact van de kaars met het lichaam van je onderdanige zo kort mogelijk. Elke keer dat de vlam het kaarsvet aanraakt, verwarmt dit opnieuw. Tenslotte kan je ook op showgebied je creativiteit kwijt. Bind je partner vast met wat kettingen. Laat een kaars achter hem branden. Doe alle lichten uit. Bedek zijn ogen met een lasbril.

Omdat je door een lasbril alleen fel licht kan zien. Hij zal nauwelijks de brandende kaars kunnen onderscheiden. Nou is het showtime; speel met de kaars. De vlugge beweging zal ervoor zorgen dat de vlam blauw wordt en zichtbaar door de bril. Je onderdanige zal de vlam zien net voordat hij het kaarsvet voelt. Verwijderen van het kaarsvet na een spel Het spel is afgelopen, hoe haal je het kaarsvet eraf? Dat hangt er helemaal vanaf. Als je een kunstwerk hebt gemaakt doe je het zo voorzichtig mogelijk.

Het zou jammer zijn als je opnieuw moest beginnen Ben je daarentegen willekeurig te werk gaan, dan zijn de mogelijkheden legio. Je kan het eraf pellen met de nagels. Je kan het eraf wrijven met een scrubhandschoen.

Zit je aan een bar, dan is een flesopener een leuk alternatief. Verder is een mes ook prima te gebruiken dubbel effect als er nog haren aanwezig zijn. Je kan het eraf slaan met een zweep vooral makkelijk te doen als je onderdanige veel zweet. Een warme douche met veel zeep helpt ook om het kaarsvet te verwijderen. Wat je ook kiest om het kaarsvet te verwijderen, ga er niet in lopen.

En laat je onderdanige de troep opruimen. Of, doe het gezellig samen. Door de hitte heb je een grote kans dat je onderdanige meer heeft gezweet dan gewoonlijk. Zorg ervoor dat hij na het spel wat kan drinken.

Wat doe je als Dat hangt er helemaal vanaf wat je droeg. Je had leer aan? Laat het kaarsvet stollen en koelen. Krab het er voorzichtig vanaf en zet je leer opnieuw in het vet.

Je had latex aan? Eigenlijk is het niet slim om dat te dragen als je gaat spelen met vuur. Dat gezegd hebbende, dit materiaal behandel je op dezelde manier als leer, maar dan zonder het vet. Je had gewoon iets van katoen aan? Dat zou je kunnen behandelen op grootmoeders wijze: Zorg voor een stuk keukenpapier tussen het strijkijzer en het kledingstuk. Het keukenpapier zal het kaarsvet absorberen.

Dit werkt het best voor een witte kaars. Bij gekleurde kaarsen heb je een kans dat de kleurstoffen in het kledingstuk gaan zitten. Je hebt vast nog geen echte zweep in huis. Spanking kan ook met een riem of gewoon met je handen, maar wees wel voorzichtig. Spreek van tevoren af wie de dominante is.

Diegene is de baas van de avond. Hij of zij bepaalt wat er gebeurt in bed of waar dan ook. De dom geeft de sub opdrachten om te uit te voeren. Meer weten over BDSM? Lees hier over 8 mythes die de meeste mensen onterecht geloven.

Slank de zomer in? Begin snel met dit ultieme stappenplan! Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Voel je je aangetrokken tot de wereld van zweepjes, leer, handboeien en blinddoeken?

Juist, we hebben het natuurlijk over BDSM. Wil je je ook eens wanen in de wereld van Christian en Anastacia, maar wil je een beetje rustig aan beginnen? LotteLust zet een aantal kinky spelletjes op een rij.

Bespreek van tevoren samen wat je wél en wat je niet wilt gaan doen bij elkaar. Spreek altijd een stopwoord af. Dit is vooral belangrijk als je niet tot in de details hebt afgesproken wat je bij elkaar gaat doen.

Gebruik geen drank of alcohol. Safe, Sane en Consensual.

..

Harde tepels likken sex in assen


Laat het ons weten in een reactie hieronder! Ik ben erg nieuwsgierig naar massagekaarsen en zou dan ook graag één willen aanschaffen maar ik weet niet zo goed welke ik moet kiezen. Ik heb nog nooit massagekaarsen gebruikt. Welke kaarsen zouden jullie aanbevelen? Omdat je een beginner bent, raden wij je aan niet meteen een te dure kaars aan te schaffen. Als je massagekaarsen heel leuk blijkt te vinden of je hebt het geld er wel voor over, kun je iets duurdere en kwalitatief goede kaarsen aanschaffen zoals de massagekaarsen van Safe.

Wij wensen je in ieder geval veel plezier met masseren! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You may use these HTML tags and attributes: Volg EasyToys op Instagram. Erotische verhalen schrijvers index Overzicht Seksuologen in Nederland Seksvloggers index Seksbloggers index Stel hier jouw vraag aan seksuoloog Talitha. Wax Play Ik ben erg nieuwsgierig naar massagekaarsen en zou dan ook graag één willen aanschaffen maar ik weet niet zo goed welke ik moet kiezen.

Hoi Emma, Omdat je een beginner bent, raden wij je aan niet meteen een te dure kaars aan te schaffen. Vriendelijke groetjes, Team EasyToys.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Al dobberend naar een orgasme toe! Meest gelezen De beste aftrek tips voor mannen uitgelegd! Anaal orgasme — heftiger klaarkomen doe je zo! Als je met BDSM wil experimenteren, hoeft het niet te betekenen dat je alle letters gaat uitvoeren in één vrijpartij.

Voor een beginner is dat best wel heftig. Het experimenteren met elkaars grenzen kan namelijk gevaarlijk zijn. Als je geen afspraken maakt over je hoe ver je met elkaar wil gaan, kun je zowel lichamelijke als emotionele schade oplopen. Als newbie heb je nog geen chique, leren handboeien liggen. Daarom is het juist leuk om het wat speelser aan te pakken.

Je kunt namelijk ook je kleding gebruiken om geïmproviseerde handboeien te maken. Pas wel op dat je de knoop niet te strak maakt, het is zonde om je kleding kapot te moeten knippen. Bij BDSM draait het minder om penetratie en meer om de handelingen die vooraf gebeuren.

Gebruik een massagekaars om elkaar te plagen tijdens het voorstel. Wil je het aanpakken op de BDSM-stijl? Spreek dan af wie de dom dominant en wie de sub submissive is. De dominante mag de submissive eens flink teasen door kaarsvet over het lijf van de ander te laten druppelen. Als beginner ben je hevige pijnprikkels nog niet gewend. Met spanking kun je alvast experimenteren of je pijn fijn vindt tijdens de sex. Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden.

Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie.

De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan.

Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies.

sex leer kaarsvet sex